karaap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά την βοήθειά σας κατέληξα στην ψησταριά με σχάρα και από κάτω η αντίσταση και όχι με πλάκα για τους λόγους που αναφέρατε. Η σχάρα από τι πρέπει να είναι ; . Υπάρχει μια επιλογή της weber με 360 ευρώπουλα (πολλά) που είναι από μαντέμι και η Ελληνική Serton που είναι με ανοξείδωτη σχάρα και 68 ευρώ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από karaap
moure Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 370 ευρώ για ηλεκτρική είναι πολλά. Γνωμη μου,αν έχεις χώρο,πάρε μια υγραερίου. 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, moure said: 370 ευρώ για ηλεκτρική είναι πολλά. Γνωμη μου,αν έχεις χώρο,πάρε μια υγραερίου. Συμφωνώ απολύτως. 370 ευρώ για ηλεκτρική;;; Πάρα πολλά. Μια ψησταριά αερίου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.
karaap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, paredwse είπε Συμφωνώ απολύτως. 370 ευρώ για ηλεκτρική;;; Πάρα πολλά. Μια ψησταριά αερίου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Το ηλεκτρική έχει κατακυρωθεί. Το ερώτημα είναι μαντέμι ή ανοξείδωτη σχάρα . Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από karaap
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 36 minutes ago, karaap said: Το ηλεκτρική έχει κατακυρωθεί. Το ερώτημα είναι μαντέμι ή ανοξείδωτη σχάρα . Ανοξείδωτη σχάρα. Θεωρώ ότι το μαντέμι θέλει άλλη περιποίηση και καθαρισμό σε θερμοκρασίες που δεν θα πιάσεις ούτε στον ύπνο σου με ηλεκτρική ψησταριά...
haris_216 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Αφού το ηλεκτρικό είναι δεδομένο, θα είμαι κι εγώ υπέρ της ανοξείδωτης σχάρας. Θεωρώ ότι το μαντέμι δεν έχει νόημα για τις θερμοκρασίες και τον τρόπο διασποράς τους που επιτυγχάνει η αντίσταση
rubadub Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Το μαντέμι θέλει θερμοκρασίες για να δουλέψει που η ηλεκτρική δεν θα πιάσει ποτέ... πάρε με ανοξείδωτη σχάρα, πάντα καπάκι στο ψήσιμο και ποτέ μήν βάζεις ότι χωράει, γιατί δεν θα ψηθουν ποτέ...
Diskimpex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Η σχαρα ειναι και πιο φθηνη να την αλλαξεις και να την βαλεις και αλλου.
moure Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στο εξοχικό που δεν έχω ψησταριά αερίου έχω αγοράσει και πετάξει 2 ηλεκτρικές αφού ήταν αδύνατο να ψήσεις με τέτοιες θερμοκρασίες που έπιαναν.Ο θερμοστάτης έκοβε συνέχεια και έτσι το κρέας έκανε παρά πολύ ώρα να ψηθεί και ήταν σαν βραστό και όχι ψητό.Τελικα βρήκα την υγεία μου με ένα σχαροτηγανο που ψήνεις πιο γρήγορα και καλύτερα από την ηλεκτρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα