Lia76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Είμαι καινούργια εδώ οπότε αν κάνω κανένα λαθάκι συγχωρέστε με. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:Έχετε γράψει ποτέ ψέματα στο βιογραφικό σας; δε μιλάω για κάτι παρατραβηγμένο.Και τι έγινε τελικά; αποκαλύφθηκε ποτέ;😜 Σας ρωτάω γιατί είμαι πλήρως απογοητευμένη.Δεν έχω κάποια προϋπηρεσία οπότε δεν υπάρχει κ κάτι αξιοσημείωτο να δούν οι εργοδότες.☹️
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 99% των σιβι εκει έξω φορτώμένα με παπαριες ειναι..
Alexandros7474 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Lia76 είπε Καλησπέρα! Είμαι καινούργια εδώ οπότε αν κάνω κανένα λαθάκι συγχωρέστε με. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:Έχετε γράψει ποτέ ψέματα στο βιογραφικό σας; δε μιλάω για κάτι παρατραβηγμένο.Και τι έγινε τελικά; αποκαλύφθηκε ποτέ;😜 Σας ρωτάω γιατί είμαι πλήρως απογοητευμένη.Δεν έχω κάποια προϋπηρεσία οπότε δεν υπάρχει κ κάτι αξιοσημείωτο να δούν οι εργοδότες.☹️ Πάντα αποκαλύπτεται αν πας σε σοβαρή συνέντευξη και σε σοβαρές εταιρίες σου ζητάνε αποδεικτηκα στην πρόσληψη για ότι εχεις γράψει στο cv σου .
Glikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Λίγο πολύ όλοι έχουμε γράψει σάτσες. Οκ, δεν θα πείς ότι δούλεψες στην NASA. Αλλά μερικά ψεματάκια μπορείς να γράψεις.
eMike Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Πάντα αποκαλύπτεται αν πας σε σοβαρή συνέντευξη και σε σοβαρές εταιρίες σου ζητάνε αποδεικτηκα στην πρόσληψη για ότι εχεις γράψει στο cv σου . Οι σοβαρές εταιρείες που παίρνουν σοβαρά το recruiting δε θα ζητήσουν αποδεικτικά σε απλές προσλήψεις... Αν λες ψέματα θα βγει στο interview εύκολα.. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, eMike είπε Οι σοβαρές εταιρείες που παίρνουν σοβαρά το recruiting δε θα ζητήσουν αποδεικτικά σε απλές προσλήψεις... Αν λες ψέματα θα βγει στο interview εύκολα.. Φυσικα και θα ζητήσουν αγαπητέ . Οι καφετέριες και τα ψητοπωλεία δεν θα ζητήσουν
mylo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ανάλογα που στέλνεις cv. Αν στέλνεις για ταμειας στα τζάμπο ενδεχομένως να σε παίρνει να γράψεις πχ ότι αντί για 1 μήνα έχεις 6 προϋπηρεσία.
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lia76 είπε Καλησπέρα! Είμαι καινούργια εδώ οπότε αν κάνω κανένα λαθάκι συγχωρέστε με. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:Έχετε γράψει ποτέ ψέματα στο βιογραφικό σας; δε μιλάω για κάτι παρατραβηγμένο.Και τι έγινε τελικά; αποκαλύφθηκε ποτέ;😜 Σας ρωτάω γιατί είμαι πλήρως απογοητευμένη.Δεν έχω κάποια προϋπηρεσία οπότε δεν υπάρχει κ κάτι αξιοσημείωτο να δούν οι εργοδότες.☹️ Εξαρταται την εταιρεια .Αν ειναι καμμια σοβαρη , στην συνεντευξη μπορει να μην φανει αλλα στην προσληψη θα σου ζητησουν πιστοποιητικα σπουδων και συγκεντρωτικη εκτυπωση ενσημων . Αν ειναι τυπου ''μπαρμπαμητσος '' ολα παιζουν....Αν ειναι και ο ιδιος παραμυθας ,δηλαδη φρου φρου , αρωματα του τυπου ''ανταγωνιστικο πακετο αποδοχων '' και 400 ευρω το μηνα..μπορει και να εκτιμησει την προσπαθεια , δεν ξερεις 😃 .Αν ειναι απο αυτους ρωτανε , πως βλεπεις τον εαυτο σου σε 5 χρονια , επιβαλλεται το δουλεμα κιολας 😄 Παντως στο βιογραφικο δεν γραφεις χρονικα διαστηματα , απλα επωνυμια εργοδοτη
Lia76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Όχι δεν έχω σκοπό να στείλω σε καμιά μεγάλη εταιρεία.Και ψάχνω για το οτιδήποτε όχι απαραίτητα κάτι στο αντικειμενό μου. Πχ σε κάποιο σούπερ ή καταστήματα με ρούχα κτλ σε παίρνει λέτε να βάλεις καθόλου σάλτσα;Γιατί αυτή η ιστορία με την προϋπηρεσία έχει καταντήσει αηδία.
eMike Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Φυσικα και θα ζητήσουν αγαπητέ . Οι καφετέριες και τα ψητοπωλεία δεν θα ζητήσουν Έχεις δίκιο, δική μου λάθος διατύπωση. Εάν είναι να προσληφθείς φυσικά και θα ζητήσουν. Δε θα τα ζητήσουν στο interview. Αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι ένας καλός recruiter, τις υπερβολές του βιογραφικού τις καταλαβαίνει εύκολα.
DrLo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Έχω προσλάβει μισθωτούς και αν βιογραφικό δεν είναι διαστήματα δεν θα χάλαγα ούτε δευτερόπελπτο παραπάνω. Ξαναλέω, βιογραφικό που δε φαίνεται πόσο δούλεψε σε κάθε θέση κάποιος δε θα έχει τη παραμικρή τύχη (εκτός αν μιλάμε για θέσεις που απλά ανακυκλώνουν τον κάθε πικραμένο). Το να μην φαίνεται ότι δουλεύει το τελευταίο καιρό, ναι είναι αρνητικό, 1
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω το κοιταω απο την πλευρα του εργαζομενου, που προφανως δεν εχει γεματο βιογραφικο.Ο εργοδοτης μπορει να ζηταει οτι θελει.Μπορει να ειναι απο αυτους που θελουν ''κινητικοτητα'' , απο αυτους που θελουν ''πιστη'' στην εταιρεια , η απο αυτους τους ..φιλελευθερους που θελουν επιδοτηση απο τον οαεδ.Ας συνταξει και αυτος ενα βιογραφικο τοτε..να πει τι εκανε η εταιρεια του τοσα χρονια,.Γιατι σημερα μπορει να προσλαμβανει και περσυ να ειχε απολυσει 20 ατομα., Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από bluesattack
YourTrueLegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, bluesattack said: Εξαρταται την εταιρεια .Αν ειναι καμμια σοβαρη , στην συνεντευξη μπορει να μην φανει αλλα στην προσληψη θα σου ζητησουν πιστοποιητικα σπουδων και συγκεντρωτικη εκτυπωση ενσημων . Αν ειναι τυπου ''μπαρμπαμητσος '' ολα παιζουν....Αν ειναι και ο ιδιος παραμυθας ,δηλαδη φρου φρου , αρωματα του τυπου ''ανταγωνιστικο πακετο αποδοχων '' και 400 ευρω το μηνα..μπορει και να εκτιμησει την προσπαθεια , δεν ξερεις 😃 .Αν ειναι απο αυτους ρωτανε , πως βλεπεις τον εαυτο σου σε 5 χρονια , επιβαλλεται το δουλεμα κιολας 😄 Παντως στο βιογραφικο δεν γραφεις χρονικα διαστηματα , απλα επωνυμια εργοδοτη Εγω που ειμαι μισθωτος αρκετα χρονια σε διαφορετικους εργοδοτες, μπορω να πω οτι η τελευταια προταση που εγραψες στο παραπανω ποστ ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας και κακιστη συμβουλη. Ειναι υποχρεωτικοτατο να καθοριζεις το διαστημα εργασιας σε καθε εργοδοτη, διοτι αυτο ειναι που καθοριζει την επαγγελματικη σου εμπερια αρα και αξια. Ειναι πχ τελειως διαφορετικο πραγμα να εχεις δουλεψει μηχανικος 5 μηνες στην google, απο το να εχεις δουλεψει 10 χρονια. Στην πρωτη περιπτωση σου λενε μπραβο και σε ρωτανε πώς σου φανηκε η φαση, και στη δευτερη περιπτωση προσλαμβανεσαι ως προισταμενος ή και μανατζερ σε μικροτερη εταιρεια, αν πληρεις και καποια αλλα προσοντα φυσικα. Στο θεμα του τοπικ: Παπατζες γραφεις μονο αν μπορεις να τις υποστηριξεις στη συνεχεια ή εστω να τις αποκρυψεις. Το να γραψεις μια παπατζα που συντομα θα φανει οτι ηταν παπατζα (πχ στο interview) ειναι πολυ χειροτερο απο το να μην την γραψεις καθολου. Κι επισης, τα παπατζιλικια και γενικως τα "φουσκωμενα" CV ξεχωριζουν απο χιλιομετρο για οποιον εχει μπει στη διαδικασια να διαβασει πανω απο 50 CV. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
DrLo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bluesattack είπε Εγω το κοιταω απο την πλευρα του εργαζομενου, που προφανως δεν εχει γεματο βιογραφικο.Ο εργοδοτης μπορει να ζηταει οτι θελει.Μπορει να ειναι απο αυτους που θελουν ''κινητικοτητα'' , απο αυτους που θελουν ''πιστη'' στην εταιρεια.Ας συντα;ξει και αυτος ενα βιογραφικο τοτε..να πει τι εκανε η εταιρεια του τοσα χρονια,.Γιατι σημεα μπορει να προσλαμβανει και περσυ να ειχε απολυσει 20 ατομα., Πω πω χαζομάρες. Όταν ο Κόκκαλης ή ο Βαρδνογιάννης πέσει στην ανάγκη μας και έρθει να ζητήσει συμβουλές στο isnomnia τι να βάλει στο βιογραφικό του ή στα φυλλάδια του μπρούμε να του το προτείνουμε. Αυτή τη στιγμή μας ρωτάει ένας άνθρωπος τι να κάνει και του δίνουμε τι θα τον βοηθησει περισσότερο πρακτικά και δε γράφουμε έκθεση ιδεών περί του δρόμου προς τον σοσιαλισμό. Ναι πέρυσι μπορεί να είχε απολύσει 20 προπερυσι 120 ... αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο TS σε αυτόν επέλεξε να στειλει βιογραφικό και , εκτός αν απλά το κάνει από χόμπι, θα ήθελε ιδανικά να έχει θετική αντιμετώπιση από αυτόν. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από DrLo 1
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε Πω πω χαζομάρες. Όταν ο Κόκκαλης ή ο Βαρδνογιάννης πέσει στην ανάγκη ζητήσει συμβουλές στο isnomnia τι να βάλει στο βιογραφικό του ή στα φυλλάδια του μπρούμε να του το προτείνουμε. Αυτή τη στιγμή μας ρωτάει ένας άνθρωπος τι να κάνει και του δίνουμε τι θα τον βοηθησει περισσότερο πρακτικά και δε γράφουμε έκθεση ιδεών περί του δρόμου προς τον σοσιαλισμό. Βαρδινογιαννης , Κοκκαλης,σοσιαλισμος.Αχταρμας Ρε καλα κανει το κοριτσι τοτε και ρωταει.Αφου δεν σας αρεσει η κατασταση ενσημων ,πρεπει να φερει μια κολλα Α3 να γραφει ολα τα χρονικα διαστημα που περασε σαν συμβασιουχος, σαν ανεργη η σαν νοικοκυρα.😅 Και ναβαλει και 20 χρονια προυπηρεσια, γιατι οχι 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις