splanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατάρας για θέματα αγχους/κατάθλιψης κλπ θα πρέπει να συμβουλεύω ψυχολόγος η ψυχίατρο; ξέρω ότι η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο είναι ότι ο πρώτος είναι γιατρός απλά δεν ξέρω τις πρακτικές διάφορες και που πρέπει να απευθυνθείς για κάθε περίπτωση. Καμία ιδέα για δωρεάν ραντεβού στην Αθήνα; δεν ξέρω τι παίζει καθόλου με τα νοσοκομεία, αν υπάρχουν και είναι δωρεάν και πως κλείνεις ραντεβού. Υπάρχουν αλλού ψυχολόγοι χωρίς να χρειάζεται ραντεβού 10 μηνες πριν κλπ; ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από splanis
mylo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ο ψυχολόγος δεν είναι γιατρός και δεν μπορεί να συνταγογραφισει, αν χρειαστεί. Γνώμη μου, πάνε σε ψυχίατρο. Θεσσαλονίκη υπάρχει ψυχιατρικό νοσοκομείο, Αθήνα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο; στη τελική αν έχεις ασφάλεια πάνε στο ικα 4
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Για ρωτα και στον δημο/τμημα κοινωνικης προνοιας
papoys1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Πέρνα από Αιγινήτειο και κάνε μία ερώτηση.Επίσης έχω ακούσει ότι και στο Σωτηρία έχει Ψυχιατρική Κλινική. Ραντεβού πλέον κλίνεις με τα κλασικά 5ψήφια τα οποία σε παραπέμπουν αναλόγως,αλλά άντε να βγάλεις άκρη.Αφού είσαι Αθήνα δεν χάνει να περάσεις μία βόλτα. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Σωστος ο παππους.Για μια πρωτη επαφη ειναι και οι τηλεφωνικες γραμμες ψυχολογικης υποστηριξης 2
antbyron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Κάποιοι δήμοι(όχι όλοι) έχουν τμήματα υποστήριξης για τους δημότες τους και όχι μόνο. Ανήκουν στο Ψ.Ν.Α και θεωρούνται καλές μονάδες. Πχ του Περιστερίου είναι αρκετά γνωστό. Επίσης υπάρχει η κλίμακα(δεν είναι δημόσιος οργανισμός παρόλο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο) που εξυπηρετεί συνήθως βαριά περιστατικά. Σ 'όλα αυτά δεν πληρώνεις. Πάρε τηλ. Στο ικα θα πας μόνο για φάρμακα, δεν εξυπηρετούν απ 'ότι ξέρω(για θέμα παρακολούθησης). Καλή δύναμη. 1
GoDRiC- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Έχω νοσηλευτεί στο Σωτηρία στην ψυχιατρική για θέματα κατάθλιψης.. Οι γιατροί είναι άριστοι, θα σου έλεγα να το επισκευτείς. 5
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ο ψυχολόγος είναι κάτι απλά συμβουλευτικό και είναι για απλά πράγματα. Ο ψυχιάτρος είναι για πιο σοβαρές καταστάσεις (βαριά κατάθλιψη, σχιζοφρένεια κλπ) και αν χρειαστεί δίνει και φάρμακα. Σε γενικές γραμμές προφανώς αυτά. Καλύτερα πήγαινε πρώτα σε έναν ψυχολόγο, και αν κρίνει αυτός ότι η περίπτωσή σου είναι πιο βαριά θα σε παραπέμψει σε ψυχιάτρο. Στην περίπτωσή σου όμως που ψάχνεις δωρεάν μάλλον θα πας σε ό,τι υπάρχει 1
chill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψυχίατρος γιατί μπορεί να συνταγογραφει τα "απαγορευμένα" που πιθανώς να χρειαστείς. Γενικά ακούω καλά λόγια για τους ψυχιατρους στα δημόσια νοσοκομεία. Από πρόσφατη νοσηλεία μου στον Ευαγγελισμό - όχι στην ψυχιατρική - με παρακολουθουσαν ψυχίατροι - ψυχολόγοι και με βοήθησαν αρκετά. Επειδή κρίνω ότι εξακολουθώ να έχω ανάγκη από παρακολούθηση - εχω τα ψυχολογικά μου γιατί τρεις μήνες οικογενειακως και ιδίως εμένα με έχει πάει γαμιοντας με χειρουργεία, ιατρικά λάθη κλπ - με παρεπεμψαν σε ένα συγκεκριμένο ιατρό στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριασιου. Δεν έχω άποψη ακόμη για τον συγκεκριμένο αλλά μπορώ να σου στείλω το όνομα αν θες. Έχω γίνει junkie και ντρέπομαι που το λέω αλλά χωρίς stedon/lexotanil τα βράδια μου δεν βγαίνουν. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από chill 2 2
bilios40 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, chill είπε Ψυχίατρος γιατί μπορεί να συνταγογραφει τα "απαγορευμένα" που πιθανώς να χρειαστείς. Γενικά ακούω καλά λόγια για τους ψυχιατρους στα δημόσια νοσοκομεία. Από πρόσφατη νοσηλεία μου στον Ευαγγελισμό - όχι στην ψυχιατρική - με παρακολουθουσαν ψυχίατροι - ψυχολόγοι και με βοήθησαν αρκετά. Επειδή κρίνω ότι εξακολουθώ να έχω ανάγκη από παρακολούθηση - εχω τα ψυχολογικά μου γιατί τρεις μήνες οικογενειακως και ιδίως εμένα με έχει πάει γαμιοντας με χειρουργεία, ιατρικά λάθη κλπ - με παρεπεμψαν σε ένα συγκεκριμένο ιατρό στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριασιου. Δεν έχω άποψη ακόμη για τον συγκεκριμένο αλλά μπορώ να σου στείλω το όνομα αν θες. Έχω γίνει junkie και ντρέπομαι που το λέω αλλά χωρίς stedon/lexotanil τα βράδια μου δεν βγαίνουν. κατα 80% το προβλημα ειναι στον υπνο <οταν κανεις ελαφρη το βραδυ υπνο... την ημερα ολα τα βλεπεις πολυ δυσκολα'' ...για τον υπνο αυτος που εχει θεμα να δοκιμασει μελατονινη <ειναι χωρις συνταγη γιατρου > πχ valetonina 60 χαπακια για 60 βραδια δηλαδη με 12 ευρω περιπου <ειναι δυνατο προσοχη!> Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από bilios40
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Απο νοσοκομεια υπαρχουν πολλα με ψυχιατρικο τμημα πιο γνωστα αιγυνητιο και το δαφνι που εχει παραρτημα στον κεραμεικο. Επισης υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγειας σε διαφορα μερη της αθηνας.
KoreanW Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, splanis said: Κατάρας για θέματα αγχους/κατάθλιψης κλπ θα πρέπει να συμβουλεύω ψυχολόγος η ψυχίατρο; ξέρω ότι η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο είναι ότι ο πρώτος είναι γιατρός απλά δεν ξέρω τις πρακτικές διάφορες και που πρέπει να απευθυνθείς για κάθε περίπτωση. Καμία ιδέα για δωρεάν ραντεβού στην Αθήνα; δεν ξέρω τι παίζει καθόλου με τα νοσοκομεία, αν υπάρχουν και είναι δωρεάν και πως κλείνεις ραντεβού. Υπάρχουν αλλού ψυχολόγοι χωρίς να χρειάζεται ραντεβού 10 μηνες πριν κλπ; ευχαριστώ. βασικά ο δεύτερος (ο ψυχίατρος) είναι ο γιατρός, ο ψυχολόγος δεν έχει σχέση με την ιατρική και η διαφορά ανάμεσα στα δύο είναι ότι ο ψυχίατρος δεν κάνει απλά και μόνο ψυχανάλυση, αλλά έχει αντικείμενο την αρρώστια της ψυχής, την ψυχοπαθολογία - όπως στην περίπτωση που θες την κατάθλιψη - και την θεραπεύει κιόλας Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από KoreanW 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Πέρνα από Αιγινήτειο και κάνε μία ερώτηση.Επίσης έχω ακούσει ότι και στο Σωτηρία έχει Ψυχιατρική Κλινική. Ραντεβού πλέον κλίνεις με τα κλασικά 5ψήφια τα οποία σε παραπέμπουν αναλόγως,αλλά άντε να βγάλεις άκρη.Αφού είσαι Αθήνα δεν χάνει να περάσεις μία βόλτα. Καλά μέχρι να βγάλεις άκρη με το Αιγινήτειο χαιρετίσματα. Όντως είναι το καλύτερο δημόσιο νοσοκομείο για ψυχολογικά/ψυχιατρικά, αλλά δυστυχώς έχουν ένα παμπάλαιο σύστημα και τέτοιες σειρές αναμονής που πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για να μην στραφείς προς άλλους φορείς και νοσοκομεία. 2 ώρες πριν, bilios40 είπε κατα 80% το προβλημα ειναι στον υπνο <οταν κανεις ελαφρη το βραδυ υπνο... την ημερα ολα τα βλεπεις πολυ δυσκολα'' ...για τον υπνο αυτος που εχει θεμα να δοκιμασει μελατονινη <ειναι χωρις συνταγη γιατρου > πχ valetonina 60 χαπακια για 60 βραδια δηλαδη με 12 ευρω περιπου <ειναι δυνατο προσοχη!> Το ίδιο θέμα με τον ύπνο μου είπε και ψυχίατρος που επισκέφτηκα, μου λέει λύσε πρώτα αυτό το θέμα και αν επιμένουν διάφορα προβλήματα ξαναέλα στο ιατρείο. 2
eliasjuve Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ωραίο θέμα, ειδικά για εδώ μέσα. Να γίνει sticky παρακαλώ. 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, papoys1 είπε Πέρνα από Αιγινήτειο και κάνε μία ερώτηση.Επίσης έχω ακούσει ότι και στο Σωτηρία έχει Ψυχιατρική Κλινική. Ραντεβού πλέον κλίνεις με τα κλασικά 5ψήφια τα οποία σε παραπέμπουν αναλόγως,αλλά άντε να βγάλεις άκρη.Αφού είσαι Αθήνα δεν χάνει να περάσεις μία βόλτα. παππου το 1535 εχει και ομώνυμο σαιτ αλλα μπυ βγάζει μονο κατι νοσοκομεία τύπου άγιος Σάββας, δεν ξερω αν ειναι μπαγκ δικό μου ή μλκ δικια τους πάντως ο εοππυ Εχει σιγουρα πλατφόρμα ηλεκτρονικών ραντεβού για να μην τα σκαμε στον νταβατζη ιδιώτη του 4,5ψηφιου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις