Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Παππου θα την δεις την παρασταση τελικα η τζαμπα η διαφημιση ? 😄

Τίποτε δεν γίνετε τζάμπα στον τόπο που ζούμε.Μου έχουν δώσει δύο προσκλησούλες που περιλαμβάνουν και ποτάκια μετά το τέλος.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ειναι 😄

Εμεις εδω ειμαστε επαρχια.Οι αφισες στις κολωνες σηματοδοτουν την αφιξη διακεκριμενου καλλιτεχνη και την εναρξη εξαιρετικου δρωμενου 😄

Δεν κανουμε καταχρησεις,λειτουργουμε αυστηρα στα πλαισια της πολιτιστικης ενημερωσης 😄

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο δεν ειναι οτι βάζουν αφισες, ειναι οτι τις αφήνουν. Πριν λιγο καιρο ειδα νομίζω επι της Βουλιαγμένης αφίσα τσίρκο μεντρανο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Το χειρότερο δεν ειναι οτι βάζουν αφισες, ειναι οτι τις αφήνουν. Πριν λιγο καιρο ειδα νομίζω επι της Βουλιαγμένης αφίσα τσίρκο μεντρανο

Αυτό είναι μόνιμο στην Ελλάδα οπότε λογικά υπάρχει 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Στην Ελλάδα αν δεν παρέμβει κάποιος "κακός ξένος" για να μας επιβάλει τα αυτονόητα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

egnatia-louketa2.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Στη πατρα στη Βενιζελου βαζουν τις αφισες  σε κολωνες μπροστα απο τα φαναρια και το φαναρι δε φαινεται πριν φτασεις στα 2 μετρα και αυτος ο δρομος ειναι ταχειας κυκλοφοριας. Τι να λεμε τωρα...

Αμα τις βάζουνε μπροστά από φανάρια πάλι καλά.

Εδώ έχω δει αυτοκόλλητο τύπου "Σύλλογος τάδε Gate 13" ΠΑΝΩ στο φανάρι, στο φως ... δηλαδή τι νόμισε ότι κατάφερε το μόγγολο με αυτό?

τι αυτεπάγγελτα κλπ που σιγά μη νοιαστεί κανένας αρμόδιος να κάνει δουλειά ... και αν δε κάνει so what?

σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο ξύλο πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εδώ έχω δει αυτοκόλλητο τύπου "Σύλλογος τάδε Gate 13" ΠΑΝΩ στο φανάρι, στο φως ... δηλαδή τι νόμισε ότι κατάφερε το μόγγολο με αυτό?

τι αυτεπάγγελτα κλπ που σιγά μη νοιαστεί κανένας αρμόδιος να κάνει δουλειά ... και αν δε κάνει so what?

kai περιφορα στους δρομους με ταμπελακι "ειμαι τεντυμποις" :lol:

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgeγ είπε

kai περιφορα στους δρομους με ταμπελακι "ειμαι τεντυμποις" :lol:

μπα όχι, σπατάλη πόρων ... ξύλο 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τίποτε δεν γίνετε τζάμπα στον τόπο που ζούμε.Μου έχουν δώσει δύο προσκλησούλες που περιλαμβάνουν και ποτάκια μετά το τέλος.:P

Περιμένω σχετικό πμ-προσκληση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DrLo είπε

Ήθελαν να σταματήσουν το κόκκινο να φαίνεται;
Ε, σε φανάρι είναι πιο εύκολο...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ήθελαν να σταματήσουν το κόκκινο να φαίνεται;
Ε, σε φανάρι είναι πιο εύκολο...

Δε ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν. Δε θυμάμαι αν ήταν στο κοκκινο ή στο πράσινο. Υποθέτω στο κόκκινο απλά και μόνο επειδή ήταν χαμηλοτερα.

Δε νομίζω να χάλασαν και καθόλου από το λιγοστο έτσι κι αλλιώς μυαλό τους για να σκεφτούν λόγο να το κάνουν. Απλά καλλήσανε αυτοκόλλητο όπως οι σκύλοι κατουράνε τα δέντρα.

Όπως το κάνουν και με πινακίδες STOP πχ.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουν γεμίσει οι παναθηναικοι  τις πινακιδες με αυτοκόλλητα στις πινακιδες ρύθμισης της κυκλοφορίας και τα φανάρια . Ημαρτων ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DrLo είπε

Δε ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν. Δε θυμάμαι αν ήταν στο κοκκινο ή στο πράσινο. Υποθέτω στο κόκκινο απλά και μόνο επειδή ήταν χαμηλοτερα.

Δε νομίζω να χάλασαν και καθόλου από το λιγοστο έτσι κι αλλιώς μυαλό τους για να σκεφτούν λόγο να το κάνουν. Απλά καλλήσανε αυτοκόλλητο όπως οι σκύλοι κατουράνε τα δέντρα.

Όπως το κάνουν και με πινακίδες STOP πχ.

Το κοκκινο παντα ειναι ψηλοτερο απο ολα, εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα εαν δεν δεις το κοκκινο και δεν σταματησεις παρα να μην δεις το πρασινο και δεν ξεκινησεις.
Γιαυτο τον λογο το κοκκινο σαν πιο κρισιμο ολων ειναι παντα πανω.

Αυτο που ειπες ειναι ολη η ουσια του συγκεκριμενου προβληματος, οι tag-αδες και οσοι κολλανε αυτοκολλητα στα φαναρια ειναι ακριβως σαν τους σκυλου που κατουρανε στις γωνιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, orck είπε

Το κοκκινο παντα ειναι ψηλοτερο απο ολα, εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα εαν δεν δεις το κοκκινο και δεν σταματησεις παρα να μην δεις το πρασινο και δεν ξεκινησεις.
Γιαυτο τον λογο το κοκκινο σαν πιο κρισιμο ολων ειναι παντα πανω.

Αυτο που ειπες ειναι ολη η ουσια του συγκεκριμενου προβληματος, οι tag-αδες και οσοι κολλανε αυτοκολλητα στα φαναρια ειναι ακριβως σαν τους σκυλου που κατουρανε στις γωνιες.

χμ  .... κοίτα να δεις που τα μπρέρδεψα.

δε θυμάμαι ποιό, μου είχε κάνει εντύπωση πάντως.

Δηλαδή ακόμα κι αν υπήρχε ποτέ περιπτωση κάποιος να συμπαθήσει μια ομάδα επειδή βλέπει ένα αυτοκόλλητο ... πως στο διάλογο σκέφτεσαι οτι αυτό θα γίνει καλύτερα αν το κολλήσεις πάνω σε ένα φανάρι?

Αν ο σκοπός σου είναι να προκαλέσεις καμιά τράκα μόνο και μόνο για το χαβαλέ ... .γιατί να μπεις στον κόπο να τυπώνεις αυτοκόλλητα. Βάλε ένα απλο μαυρο αυτοκόλλητο.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εχουν και χορο δωρεαν να υποθέσω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...