Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 64GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 7,99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dchatz είπε

Πήρα ένα αν και το άλλο θέμα με τα προβλήματα του 32gb με φοβησαν.

Και μιας και κλειδώθηκε το άλλο θέμα, να πω ότι και το δικό μου έχει τα προβλήματα που έχει του @theofanis20 με τα σκαμπανεβάσματα στην εγγραφή. Έστειλα αίτημα για refund. Στη θέση σου θα το απέφευγα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Και μιας και κλειδώθηκε το άλλο θέμα, να πω ότι και το δικό μου έχει τα προβλήματα που έχει του @theofanis20 με τα σκαμπανεβάσματα στην εγγραφή. Έστειλα αίτημα για refund. Στη θέση σου θα το απέφευγα.

Συγνώμη να ρωτήσω, γράφει αρχεία κανονικά απλά έχει σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα? Και επίσης μετά παίζει? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Συγνώμη να ρωτήσω, γράφει αρχεία κανονικά απλά έχει σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα? Και επίσης μετά παίζει?

Κάπως έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

2 στικάκια πήρα, και τα 2 το ίδιο θέμα... Πέσαμε στην φουρνιά μου φαίνεται.. Και πέρα από το πρόβλημα που αναφέρεις, ανεβάζουν και αδικαιολόγητα ψηλές θερμοκρασίες όταν πάω να τα πιάσω. Από αύριο παώ και εγώ για refund

Επεξ/σία από geodark
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nek4d είπε

Δεν επαιζε ποτέ, εριχναν ακυρο.

Δεν μου έριξαν άκυρο ακόμα στο processing είναι. Τράβηξαν και χρήματα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, geodark είπε

2 στικάκια πήρα, και τα 2 το ίδιο θέμα... Πέσαμε στην φουρνιά μου φαίνεται.. Και πέρα από το πρόβλημα που αναφέρεις, ανεβάζουν και αδικαιολόγητα ψηλές θερμοκρασίες όταν πάω να τα πιάσω. Από αύριο παώ και εγώ για refund

Εμένα παρατήρησα ότι έμεινε και το δακτυλικό μου αποτύπωμα πάνω στο μεταλλικό κομμάτι και δε φεύγει με τίποτα. Ό,τι να ναι...

Δημοσ.
4 minutes ago, DownUNDERground said:

Εμένα παρατήρησα ότι έμεινε και το δακτυλικό μου αποτύπωμα πάνω στο μεταλλικό κομμάτι και δε φεύγει με τίποτα. Ό,τι να ναι...

Μάλλον θα έχει και touch ID για extra ασφάλεια των δεδομένων...😂😂😋

• Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Μάλλον θα έχει και touch ID για extra ασφάλεια των δεδομένων...😂😂😋

Όχι εγώ το σκεφτόμουν σαν αντικλεπτικό σύστημα. Καταγράφηκε ως δικό μου για μια ζωή. Μη χάσω το κελεπούρι...😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...