Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 64GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 7,99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδες αυριο λογικα θα παραλαβω μου ρθε ειδοποιηση,εχω χασει λιγο τη μπαλα με αυτες τις μετρησεις

κατεβασα τις εφαρμογες και δοκιμασα ενα παλιο kingston και ενα transcent και πιανουν ταχυτητα εγγραφης το kin ανεβοκατεβαινει 5-8 ενω το tr 10 σταθερα(ειναι και τα δυο τριετιας και βαλε)απο αυτα που διαβαζω ειναι πολυ αργες ταχυτητες αλλα παιζουν κανονικα εχω δει εκατονταδες ταινιες

η ερωτηση μου το προβλημα ανεξαρτητως ταχυτητας ειναι αν εχει κωδικο smi ακομη και αν δουλευει???αυτο σημαινει οτι ειναι μαιμου προιον??ενω αν ειναι phison ειναι γνησιο???

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα κάποιες κινέζικες εταιρίες αγοράζουν ποσότητες που περισσεύουν ή που δεν περνούν τα τεστ, από υλικό που προορίζεται για τις επώνυμες

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, di maria kun είπε

παιδες αυριο λογικα θα παραλαβω μου ρθε ειδοποιηση,εχω χασει λιγο τη μπαλα με αυτες τις μετρησεις

κατεβασα τις εφαρμογες και δοκιμασα ενα παλιο kingston και ενα transcent και πιανουν ταχυτητα εγγραφης το kin ανεβοκατεβαινει 5-8 ενω το tr 10 σταθερα(ειναι και τα δυο τριετιας και βαλε)απο αυτα που διαβαζω ειναι πολυ αργες ταχυτητες αλλα παιζουν κανονικα εχω δει εκατονταδες ταινιες

η ερωτηση μου το προβλημα ανεξαρτητως ταχυτητας ειναι αν εχει κωδικο smi ακομη και αν δουλευει???αυτο σημαινει οτι ειναι μαιμου προιον??ενω αν ειναι phison ειναι γνησιο???

Εννοείται ότι δεν είναι έτσι. Phison και SMI είναι εταιρείες που κατασκευάζουν controller για μνήμες σε φλασάκια. Υπάρχουν και sandisk και samsung. Ένα Verbatim στικάκι που άλλαξα 2 φορές γιατί ήταν χαλασμένο είχε controller Phison. Από του θέματος ένα είχε Phison και ένα SMI και τα δύο δούλευαν. Κάτι στικάκια superslim noname κινέζικο που είχα πάρει παλιότερα και δούλευαν όποτε ήθελαν είχαν SMI.

Συμπέρασμα: Σημασία δεν έχει τι controller έχει αλλα αν δουλεύει. Φαίνεται ότι οι SMI είναι οι πιο φθηνοί για να τους βρίσκω σε noname στικάκια.

21 λεπτά πριν, doctor2014 είπε

Από ότι κατάλαβα κάποιες κινέζικες εταιρίες αγοράζουν ποσότητες που περισσεύουν ή που δεν περνούν τα τεστ, από υλικό που προορίζεται για τις επώνυμες

Και όπως φαίνεται αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό όμως θα το περίμενα από τα noname. Η Eaget έχει ονομασία, έχει ένα site, έχει μια διευθυνση, έχει μια μάρκα πάνω στο στικάκι. Με τους κινέζους όμως όλα τα περιμένεις.

• Like 2
Δημοσ.

εγω παιδια εχω αλλο κοντρολερ βεντορ

Description: [J:]USB Mass Storage Device(Generic STORAGE DEVICE)
Device Type:  Mass Storage Device

Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA

USB Device ID: VID = 05E3 PID = 0723

Device Vendor: Generic
Device Name: USB Storage
Device Revision: 9451

Manufacturer: Generic
Product Model: STORAGE DEVICE
Product Revision: 9451

Controller Vendor: GenesysLogic
Controller Part-Number: GL827L

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doctor2014 είπε

Περιπου ετσι.

Τα εργοστασια κατασκευης ειναι τα ιδια.

Οι επωνυμες εταιρειες όμως εχουν πολυ υψηλο quality rate. Οποτε το αποδεκτό ποσοστό ελατωματικών συσκευων (εξαρτηματων) συμφωνα με τα συμβολαιά τους ειναι πολύ μικρό, γι αυτο και η διαλογη πολυ πιο αυστηρη αλλα και οι τιμες που αγοραζουν πιο ακριβες.

Οι πιο δευτερες εταιρειες αποδεχονται στα συμβολαιά τους μεγαλυτερο ποσοστο ελατωματικων προιοντων αλλα αγοραζουν ετσι πιο φθηνα και πουλανε και πιο φθηνα γνωριζοντας οτι θα εχουν και περισσοτερες περιπτωσεις πελατων με προβλημα που θα αντικαταστησουν.

Οι τριοτεταρτες εταιρειες αποδεχονται ακομη μεγαλυτερο ποσοστο ελατωματικων.

Οι noname εταιρειες αγοραζουν bulk και ότι τους κάτσει, γι αυτο και δεν ρωτανε και πολλα οταν τους πεις οτι το προιον εχει προβλημα. Το ξερουν ως μεγαλη πιθανοτητα πριν απο εσενα αλλα δεν τους ενοχλει κι ολας γιατι οι τιμες αγορας τους ειναι χωμα. Και το 1 στα 3 να δουλευει και παλι ΟΚ ειναι για αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Παρέλαβα κι εγώ το 32GB του προηγούμενου θέματος που κλείδωσε (αν και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο) και έκανα τα τεστ που έλεγε ο φίλος

Στις 13/11/2018 στις 4:39 ΜΜ, dchatz είπε

Αρχικά με το ChipGenius βλέπεις τι controller έχεις.

Μετά με το FakeFlashTest βλέπεις αν η χωρητικότητα είναι η σωστή και όχι μούφα.

Μετά με το Check Flash κάνεις ένα test να δεις αν γράφεται και διαβάζεται όλο σε κανονική ταχύτητα. (αυτό απ όσο έχω δει παίζει άνετα τα 20mb/sec σε write.

Τέλος αν θες κάνεις και ένα Crystal Disk Mark να δεις ταχύτητα.

Αν τα περάσει όλα αυτά είσαι ΟΚ αλλιώς έχεις θέμα.

και σε εμένα έβγαλα τα ίδια αποτελέσματα:

Protocal Version: USB 3.10
Max Current: 304mA

USB Device ID: VID = 090C PID = 1000

Device Revision: 1100

Product Revision: 1100

Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3269AB - ISP 180515-1AB
Flash ID code:      89A46432 - Intel - 1CE/Single Channel [MLC] -> Total Capacity = 32GB

Στις 13/11/2018 στις 6:40 ΜΜ, dchatz είπε

Το δεύτερο που ήρθα τώρα σπίτι να το δώ είναι:

Flash ID code:      89A46432AA01 - Intel - 1CE/Single Channel [MLC] -> Total Capacity = 32GB

Δλδ SMI αλλά με μνήμες INTEL MLC όταν οι άλλοι έχουν micron TLC.

Αυτό το δεύτερο δε πιάνει 22~25 που πιάνει το πρώτο, πιάνει όμως 12~15 σταθερά.

Αποτελέσματα Check Flash, CrystalDiskMark και Αντιγραφή αρχείου ταινίας .mkv 3,17GB.

Νομίζω ότι δεν έχω θέμα... Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στην έναρξη της αντιγραφής και στην έναρξη της διαγραφής θέλει 3-5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει.

Γ.jpg

Α.jpg

Β.jpg

juykjhk.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα μαγκες-μολις παρελαβα και εκανα τα τεστ

(εχω υπολογιστη παλιο με USB 2 ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ)

1)Λοιπόν καταρχήν να με το που το έβαλα στην θήρα του υπολογιστή μου έβγαλε επιλογή σάρωση και επιδιόρθωση το πάτησα και άνοιξε κανονικά

2)έκανα το ChkFlsh και εβγαλε test complete 0 errors με read speed 28 και write 11,6

3)εκανα αντιγραφη επικολληση μια ταινια και ταχυτητα παινει απο 11-11,5(οχι σταθερα αλλα αναμεσα σε αυτο το ευρος)-σε τηλεοραση επαιζε κανονικα

4)μετα εκανα το chipgenius 

Protocal Version: USB 2.10 <- Hint: This device can run faster when plugged to a USB3.0 port
Max Current: 500mA

USB Device ID: VID = 090C PID = 1000
Serial Number: AA76GEFNV9RO271V

Device Name: USB3.0 DISK
Device Revision: 1100

Product Model: USB3.0 DISK
Product Revision: 1100

Flash ID code:      2CC40832 - Micron - 1CE/Single Channel [TLC]

αρα ειναι και smi και tlc 

αυτο σημαινει οτι ειναι πιθανόν μαϊμού ??? δεν με πολυενδιαφερει το refund περισσότερο να μην εχω κανα θεμα γιατι θελω να το χρησιμοποιήσω για να εγκαταστήσω windows

Δημοσ.

Παρελαβα πριν λιγες μερες το αντιστοιχο φλασακι στα 32GB ομως με τα γνωστα σκαμπανεβασματα στην ταχύτητα εγγραφης.

Ανοιξα ticket στο dressily και μου ζητησαν να τους στειλω σε φωτο καποιο αποδεικτικο που να δειχνει αυτη τη "δυσλειτουργια".

Εστειλα 2 screenshots και χωρις πολλα πολλα μου προτειναν ή refund στο wallet + καποιους  ποντους για μελλοντικη αγορα ή refund στο paypal. Επελεξα φυσικα το paypal και απο μονοι τους μου εδωσαν και ενα κουπονι για 10% εκπτωση. Ουτε λογος να επιστρεψω το φλασακι.

Μπορει  το προιον να ηταν σκαρτο, αλλα  απο εξυπηρετηση εσκισαν οι κινεζοι!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Παρελαβα πριν λιγες μερες το αντιστοιχο φλασακι στα 32GB ομως με τα γνωστα σκαμπανεβασματα στην ταχύτητα εγγραφης.

Ανοιξα ticket στο dressily και μου ζητησαν να τους στειλω σε φωτο καποιο αποδεικτικο που να δειχνει αυτη τη "δυσλειτουργια".

Εστειλα 2 screenshots και χωρις πολλα πολλα μου προτειναν ή refund στο wallet + καποιους  ποντους για μελλοντικη αγορα ή refund στο paypal. Επελεξα φυσικα το paypal και απο μονοι τους μου εδωσαν και ενα κουπονι για 10% εκπτωση. Ουτε λογος να επιστρεψω το φλασακι.

Μπορει  το προιον να ηταν σκαρτο, αλλα  απο εξυπηρετηση εσκισαν οι κινεζοι!

Το ίδιο κ σε μένα,άμεσο refund στο paypal.

Δημοσ.

γκαις ηρθε χθες εκανα τα τεστ/μου εβγαλε 4 ερρορσ και ενα κουτακι κοκκινο στο τσεκφλας/στο τσιπτζινιους και εγω σμι

αρα παω για ριφαντ???βεβαια εβαλα μια ταινια 720 και παιζει πως γεναν αυτο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, di maria kun είπε

γκαις ηρθε χθες εκανα τα τεστ/μου εβγαλε 4 ερρορσ και ενα κουτακι κοκκινο στο τσεκφλας/στο τσιπτζινιους και εγω σμι

αρα παω για ριφαντ???βεβαια εβαλα μια ταινια 720 και παιζει πως γεναν αυτο

Μιά χαρά παίζει απλώς δεν είναι σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...