Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, katerina200 είπε

Σε τι αφορούν οι γραπτές εξετάσεις για διορισμό στα ΚΕΠ; 

Ποιες γραπτές εξετάσεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

γνωρίζει κανείς πως μπορώ να συμπληρώσω την αίτηση του ασεπ?

εχει μεσα στον ασεπ οδηγιες

11 ώρες πριν, katerina200 είπε

υπαρχουν δυο ειδη προσληψεων αυτες με σειρα καταταξης και οι γραπτοι, συνηθως οι γραπτοι διαγωνισμοι ειναι πιο δυσκολοι γιατι θελουν πιο καταρτισμενο προσωπικο πιθανολογο οτι λογικα θα θελουν οι υπαλληλοι στα κεπ να ξερουν νομοθεσια και σχετικα θεματα που ενα απλο πτυχιο δεν λεει κατι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

και πάνω σε τι διαβάζουν για τις γραπτές εξετάσεις? τους δίνουν ύλη, βιβλία? 

Ναι βγαίνει ανακοίνωση για την ύλη και τα προτεινόμενα συγγράμματα.

Βιβλία δεν δίνουν αγοράζεις ή πας σε φροντιστήριο καί σού δίνουν αυτοί σημειώσεις.

Δημοσ.

Δεν νομίζω το πτυχίο να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το άρθρο έγραφε ότι γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία, ακόμη και απλώς απολυτήρια λυκείου. 

Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από αυτές τις γραπτές εξετάσεις; 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Ναι βγαίνει ανακοίνωση για την ύλη και τα προτεινόμενα συγγράμματα.

Βιβλία δεν δίνουν αγοράζεις ή πας σε φροντιστήριο καί σού δίνουν αυτοί σημειώσεις.

τα βιβλια ποσο στοιχιζουν?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimis98 είπε

τα βιβλια ποσο στοιχιζουν?

Αναλογα το βιβλιο, υπαρχουν βιβλια με 30 ευρω υπαρχουν και με εκατονταδες ευρω. Αναλογα τι βιβλια βαλουν στην λιστα.

Θες να δωσεις ενα link της προκυρηξης να την διαβασουμε για να μην παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο για τις αποριες σου;

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Αναλογα το βιβλιο, υπαρχουν βιβλια με 30 ευρω υπαρχουν και με εκατονταδες ευρω. Αναλογα τι βιβλια βαλουν στην λιστα.

Θες να δωσεις ενα link της προκυρηξης να την διαβασουμε για να μην παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο για τις αποριες σου;

δεν εχω πετυχει καμια με γραπτο διαγωνισμο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, katerina200 είπε

Δεν νομίζω το πτυχίο να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το άρθρο έγραφε ότι γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία, ακόμη και απλώς απολυτήρια λυκείου. 

Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από αυτές τις γραπτές εξετάσεις; 

φιλη εδωσε προσφατα στην 1Γ για την εφορια, εκανε 6 μηνες προετοιμασια σε φροντηστηριο και τελικα επεσαν θεμματα τρελο παλουκι και δεν εχει πολλες ελπιδες , να φανταστεις ποσο του εσχισαν παλιοτερα για να εχεις ελπιδες επρεπε να γραψεις 80-85 τωρα οσοι περνανε ειναι προσληπταιοι και οριακα θα καλυπτουν οι θεσεις

Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 12:30 ΜΜ, katerina200 είπε

Είσαι σίγουρη πως είναι με γραπτές εξετάσεις..;;ότι σχετικό διάβασα με τους διορισμούς στα ΚΕΠ δεν έγραφε κάπου για γραπτές εξετάσεις.ίσως μου διέφυγε κάποιο.δώσε μας το link.

Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει κατι για γραπτο για τα ΚΕΠ. Γενικα οι γραπτοι ειναι εξαιρετικα σπανιοι, ειδικα μετα το 2008. Περα απο την ΕΣΔΔ βεβαια.

Εγω εδωσα στην 1γ/2017. Τα φροντιστηρια ειχαν 1200-1500 τα μαθηματα και τις σημειωσεις τις εδιναν 800-900. Εγω εσκασα περιπου 50€ για σχετικα βιβλια (μαλιστα και τα 2 ηταν απο γνωστο φροντιστηριο με τις ανωτερω τιμες), γυρω στα 20€ για εκτυπωση σημειωσεων που βρηκα online και καμια 100€ σε διπλους καπουτσινο.😁 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Δεν εχω ακουσει κατι για γραπτο για τα ΚΕΠ. Γενικα οι γραπτοι ειναι εξαιρετικα σπανιοι, ειδικα μετα το 2008. Περα απο την ΕΣΔΔ βεβαια.

Εγω εδωσα στην 1γ/2017. Τα φροντιστηρια ειχαν 1200-1500 τα μαθηματα και τις σημειωσεις τις εδιναν 800-900. Εγω εσκασα περιπου 50€ για σχετικα βιβλια (μαλιστα και τα 2 ηταν απο γνωστο φροντιστηριο με τις ανωτερω τιμες), γυρω στα 20€ για εκτυπωση σημειωσεων που βρηκα online και καμια 100€ σε διπλους καπουτσινο.😁 

πε οικονομικο ησουν ? πως εγραψες ?

Δημοσ.

Είπα σε κάποιον ότι οι προσλήψεις για τα ΚΕΠ είναι μέσω ΑΣΕΠ, και μου είπαν ότι τότε γίνονται μετά από γραπτές εξετάσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...