Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

LOL όμως, ναι, είναι πολύ κακό να έχεις backup. Backup? So lame... /s

Και αν χαλάσει η μνήμη στο κινητό σου τι μπορείς να κάνεις δηλαδή;

Κι αν χαλάσει το φλοτερ στο καζανάκι τι κάνεις;

Κινητό/laptop, το ίδιο για σένα,σωραιος

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πότε θα καταλάβετε μερικοί ότι το luxury του HW είναι 3 εταιρείες..

Intel/NV/Apple

Αυτοί έχουν το performance crown και το πολύ χρήμα και οι υπόλοιποι κάνουν καραμελίτσα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Έχεις ίδια data στο κινητό και ίδια στο work laptop???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Δεν ισχύει αυτό. Ο SSD έχει διαφορετικό connector και όχι SATA/M.2. Βγαίνει όμως κανονικά.

Δεν θα ηταν καλυτερο να εχει εναν ρημαδο m2 να κουμπησεις πανω οτι θες? Γιατι να κανεις τη ζωη του πελατη δυσκολη?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Εμεις οικογενειακώς πάντα απευθυνόμαστε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα/συνεργεία είτε για πικάπ , είτε για κινητα, είτε για αμάξια. Συνεπώς για μένα αυτή η πρακτική της Apple δε θα άλλαζε κατι απο αυτο που έτσι κι αλλιώς θα εκανα σε περίπτωση προβλήματος.

Εύχομαι καλή τύχη πάντα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Οτι υπαρχει στο κινητο υπαρχει και σε cloud και σε υπολογιστη. Και διπλα μια καρτα μνημης που αν χαλασει το κινητο την βγαζεις και εχεις τα παντα. Λυσεις υπαρχουν και ανεξοδες μαλιστα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, orck said:

Ολο το θεμα το κραταει ο @billdanos χωρις εσενα μπιλαρα δεν θα συνεχιζα να διαβαζω τις σελιδες. Εχει πολυ πλακα να διαβαζω τις αστειες αποψεις σου. Πραγματικα εισαι θησαυρος. :)
Απαραδεκτα τα καραγκιοζια που σβηνεις και ευχονται καρκινους και σου ζητανε να ερθουν να πλακωθειτε

Είδες? Για εσάς δουλεύω! 😛

Τώρα για το άλλο θέμα, καλώς ή κακώς όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από nicks που αλλάζω ανά τρίμηνο και όλα μου τα στοιχεία είναι γνωστά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κρύψω κάτι (είτε από άποψη είτε επειδή ήθελα να κάνω κάτι παράνομο) και οι απόψεις μου παραμένουν οι ίδιες όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ να καταλάβω πως για κάποιους όλη τους η ζωή είναι κρυμμένη πίσω από nicks, vpn, ip γειτόνων κλπ, αλλά δεν μπορώ να παίρνω στα σοβαρά τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά όταν η διαφωνία μας έχει να κάνει με ...gadgets ή trollάρισμα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

To πρόβλημα, με απλά λόγια, όπως περιγράφεται εδώ (τα bold δικά μου):

"Basically it means Apple owns your device, not you, and could conceivably disable it remotely, if they detect unauthorized repairs going on. For years, Apple has actively fought right to repair legislation in the US, but hasn't outright blocked independent repair -this would be a big step, even for them".

Χιλιάδες ευρώ και δεν σου ανήκει καν η συσκευή σου. Λαμπρά.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Είδες? Για εσάς δουλεύω! 😛

Τώρα για το άλλο θέμα, καλώς ή κακώς όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από nicks που αλλάζω ανά τρίμηνο και όλα μου τα στοιχεία είναι γνωστά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κρύψω κάτι (είτε από άποψη είτε επειδή ήθελα να κάνω κάτι παράνομο) και οι απόψεις μου παραμένουν οι ίδιες όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ να καταλάβω πως για κάποιους όλη τους η ζωή είναι κρυμμένη πίσω από nicks, vpn, ip γειτόνων κλπ, αλλά δεν μπορώ να παίρνω στα σοβαρά τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά όταν η διαφωνία μας έχει να κάνει με ...gadgets ή trollάρισμα. 

Ρε συ μη σκας, έτσι κι αλλιώς εσύ δεν έχεις επιλογή. Αν το πήγαινες οπουδήποτε εκτός Apple και δεν έδινες 250€ για ένα πλήκτρο, θα σου έκοβε την καλημέρα ο Fotis13

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, randomcat είπε

Εύχομαι καλή τύχη πάντα.

Δεν ξοδεύω ουτε μισό λεπτό για βιντεάκια είτε ειναι υπέρ είτε ειναι κατα οποιασδηποτε εταιρείας. 

Μονο καποια περίοδο το καλοκαιρι που σκεφτόμουν να αγοράσω s8 εκανα έρευνα για συγκριτικά στις καμερες. 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, gnsX said:

Ρε συ μη σκας, έτσι κι αλλιώς εσύ δεν έχεις επιλογή. Αν το πήγαινες οπουδήποτε εκτός Apple και δεν έδινες 250€ για ένα πλήκτρο, θα σου έκοβε την καλημέρα ο Fotis13

Το θετικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω κάτι από την τσέπη μου για service σε προϊόν της Apple! :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Δεν ξοδεύω ουτε μισό λεπτό για βιντεάκια είτε ειναι υπέρ είτε ειναι κατα οποιασδηποτε εταιρείας.

Δεν αμφέβαλα για αυτό.

4240744343_ac98cc9443_z.jpg?zz=1

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gnsX είπε

Κι αν χαλάσει το φλοτερ στο καζανάκι τι κάνεις;

Κινητό/laptop, το ίδιο για σένα,σωραιος

8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Έχεις ίδια data στο κινητό και ίδια στο work laptop???

Guys, κανείς δεν μου απαντά όμως. Θέλετε και σενάριο;

Στο work laptop, όλη η δουλειά είναι και κάπου στο cloud. Dropbox, iCloud, Google Drive, Github, Bitbucket... σας καλύπτω; Μην κοιτάτε τι δουλειά κάνετε μόνο εσείς!

Στο κινητό έχω φωτό από όλο το καλοκαίρι και δεν έχω πάρει backup (λέμε τώρα) - αν χαλάσει η ενσωματωμένη μνήμη, τι κάνω;

Για την δουλειά δεν έχω ανησυχήσει ποτέ, αλλά οι φωτογραφίες έχουν τεράστια συναισθηματική αξία. Λοιπόν; Πρέπει να παίρνω backups ή είναι πιο εύκολο να τα ρίχνω στην Apple?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Μονο καποια περίοδο το καλοκαιρι που σκεφτόμουν να αγοράσω s8 εκανα έρευνα για συγκριτικά στις καμερες. 

είναι μέχρι να την πάθεις

αλλά αφού ξοδεύεις χρόνο σε φόρουμ που είναι εξίσου χάσιμο χρόνου (χειρότερο βασικά) δες το τουλάχιστον σαν ευκαιρία για κάποια ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον κόσμο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...