Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Το θετικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω κάτι από την τσέπη μου για service σε προϊόν της Apple! :) 

Το ακόμα θετικότερο ειναι οτι απο όταν αγόρασα το πρωτο μου Apple προϊόν , εποχή 3GS , δεν χρειάστηκε καν να επισκεφθω service :D

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Δεν ξοδεύω ουτε μισό λεπτό για βιντεάκια είτε ειναι υπέρ είτε ειναι κατα οποιασδηποτε εταιρείας. 

Μονο καποια περίοδο το καλοκαιρι που σκεφτόμουν να αγοράσω s8 εκανα έρευνα για συγκριτικά στις καμερες. 

δηλαδη δεν κανεις ερευνα αγορας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, randomcat είπε

Δεν αμφέβαλα για αυτό.

4240744343_ac98cc9443_z.jpg?zz=1

Ειναι γνωστό πως οι ορίζοντες σου ανοίγουν παρακολουθώντας στημένα κανάλια επαγγελματιών youtubers που πληρώνονται είτε για να εξυμνούν είτε για να κράζουν.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οτι υπαρχει στο κινητο υπαρχει και σε cloud και σε υπολογιστη. Και διπλα μια καρτα μνημης που αν χαλασει το κινητο την βγαζεις και εχεις τα παντα. Λυσεις υπαρχουν και ανεξοδες μαλιστα.

Ok, άρα έχεις backup. Μάλιστα...

Next.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, randomcat said:

Δεν αμφέβαλα για αυτό.

4240744343_ac98cc9443_z.jpg?zz=1

Συμφωνούμε τουλάχιστον πως στο internet μπορείς να βρεις "αποδείξεις" για οτιδήποτε θες να πιστέψεις? 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, logistoulis said:

είναι μέχρι να την πάθεις

αλλά αφού ξοδεύεις χρόνο σε φόρουμ που είναι εξίσου χάσιμο χρόνου (χειρότερο βασικά) δες το τουλάχιστον σαν ευκαιρία για κάποια ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον κόσμο 

Εγώ πάντως, περισσότερο πιστεύω εσένα που γράφεις ως user στο Insomnia, παρά κάποιον που βγάζει λεφτά απ' αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Guys, κανείς δεν μου απαντά όμως. Θέλετε και σενάριο;

Στο work laptop, όλη η δουλειά είναι και κάπου στο cloud. Dropbox, iCloud, Google Drive, Github, Bitbucket... σας καλύπτω; Μην κοιτάτε τι δουλειά κάνετε μόνο εσείς!

Στο κινητό έχω φωτό από όλο το καλοκαίρι και δεν έχω πάρει backup (λέμε τώρα) - αν χαλάσει η ενσωματωμένη μνήμη, τι κάνω;

Για την δουλειά δεν έχω ανησυχήσει ποτέ, αλλά οι φωτογραφίες έχουν τεράστια συναισθηματική αξία. Λοιπόν; Πρέπει να παίρνω backups ή είναι πιο εύκολο να τα ρίχνω στην Apple?

Μόλις εσύ απαντήσεις γιατί αφαίρεσε τη θύρα που υπήρχε στο 2016-2017 μοντέλο.

https://bgr.com/2016/11/18/macbook-pro-2016-ssd-data/

Εγώ μπορεί να έχω sensitive data που δε γίνεται να είναι σε διάφορα clouds.

Πρόσεξε, δε συζητάμε αν ειναι καλο να έχεις backup ή οχι αλλά τι δυνατότητα σου δίνει η Apple να ανακτήσεις τα δεδομένα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποδείξεις ναι, βρισκεις. Κοινή λογική όμως όχι, και δυστυχώς δεν πωλείται κιόλας.

Εκτός και αν αναθεωρήσουμε στα λεξικά το λήμμα "αγοράζω" και αποκτήσει την έννοια "rented with elevated priviledges"

Επεξ/σία από aneurysm
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ειναι γνωστό πως οι ορίζοντες σου ανοίγουν παρακολουθώντας στημένα κανάλια επαγγελματιών youtubers που πληρώνονται είτε για να εξυμνούν είτε για να κράζουν.

Ο συγκεκριμένος πληρώνεται για να είναι αυθεντία σε τεχνολογικές συμβουλές μεταξύ άλλων, και κάπως έτσι απέκτησε τη φήμη και τα εκατομμύριά του. Στο κανάλι του αναλύει τα πάντα για την τεχνολογία και ο τύπος είναι καταρτισμένος - με πολλούς καταρτισμένους υπαλλήλους που τον συμπληρώνουν - και πλήρως εξοπλισμένος. Αλλά αφού όπως είπες δεν αφιερώνεις ούτε μισό λεπτό για να δεις βίντεο, αμφιβάλλω ότι γνωρίζεις κάτι για κανάλια του είδους ή ότι μπορείς να ξεχωρίσεις τα καλά από τα στημένα.

9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Συμφωνούμε τουλάχιστον πως στο internet μπορείς να βρεις "αποδείξεις" για οτιδήποτε θες να πιστέψεις? 

Σύμφωνοι.

Επεξ/σία από randomcat
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ρε συ ο άλλος ψάχνει στον τηλεφωνικό κατάλογο για να βρει που μένω για να έρθει να "λογαριαστούμε" κι εσύ μιλάς για ψηφοφορίες εδώ? 😛 

Στο "b" ψαχνει?στο billdanos?

1 ώρα πριν, Snolly είπε

αφού είναι τόσο καλοί γιατί δεν εξουσιοδοτούνται;

Γιατί θα πρέπει να το κάνουν?ελεύθερη αγορά και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Εσυ δηλαδή υποστηρίζεις ότι οι τεχνικοί της apple είναι οι καλύτεροι και όλοι οι άλλοι εκατομμύρια τεχνικοί στον κόσμο είναι άσχετοι και θα σου κάνουν ζημιά? Σοβαρευτειτε κάποια στιγμή γιατι γελάνε όλοι Μ αυτά  που γραφετε.και μην δικαιολογειτε την κάθε πατάτα της apple.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει χρειαστεί να πάω για service iphone παλιότερα αλλά δεν το έκανα γιατί 1ον βαριόμουνα και 2ον προτιμούσα να δώσω τα λεφτά του service σε νέα συσκευή. ΔΕΝ με πειράζει που είχαν βγάλει κάποια προβλήματα (το ένα με μπαταρία και το άλλο κατι με την sim και το tray, δεν θυμάμαι), όλες οι συσκευές βγάζουν, όποιος λέει το αντίθετο είναι το λιγότερο χαϊβάνι. Αυτό που με πειράζει όμως, είναι οτι έπρεπε να αγοράσω νέο ipad στην γυναίκα μου, όχι επειδή της έπεσε και το έσπασε, όχι επειδή χάλασε κάποιο κουμπί ή αφή στην οθόνη... ΑΛΛΑ επειδή η Apple με εξανάγκαζε σε νεότερο ios version, με τα γνωστά αποτελέσματα του να σέρνεται.

...και κάπως έτσι μου αφαιρεί μόνη της το vfm που θα κρατούσα για κάτι χρόνια

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εγώ πάντως, περισσότερο πιστεύω εσένα που γράφεις ως user στο Insomnia, παρά κάποιον που βγάζει λεφτά απ' αυτό.

κι εγώ επί της ουσίας εμπειρίες χρηστών ψάχνω όταν θέλω να πάρω κάτι ελπίζοντας πάντα ότι ξέρω να τις φιλτράρω (γιατι γράφονται και πίπες από χρήστες περισσότερες φορές από ότι γράφονται σοβαρά πράγματα)

αλλά για το τι συμβαίνει γενικά στον κόσμο καλό είναι να μαθαίνουμε, αν μας ενδιαφέρει να τοποθετούμαστε αλλά και ως καταναλωτές. απλά στις μέρες μας δεν μένουν και πολλά πράγματα κρυφά και κανείς δεν ρισκάρει να λέει έτσι τα δικά του, ειδικά όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα όνομα ή ένα brand εκατομμυρίων για αυτό και βλέπεις να βγαίνουν άτομα και να κράζουν ή να δίνουν τις εταιρείες όταν τους προσεγγίζουν για πληρωμένη διαφήμιση

πολλοί από αυτούς έχουν το χρήμα και τους χορηγούς να πάρουν μόνοι τους το hardware τους, δεν έχουν ανάγκη να τους το δώσει η εταιρεία και να το κρατήσουν

και πολλοί όταν παίρνουν κάτι τζάμπα το λένε ότι μας το έδωσε η τάδε εταιρεί να πούμε τη γνώμη μας οπότε άμεσα κρατάς μια πισινή

όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληρωμένοι reviewers ή δεν υπάρχουν άτομα που κράζουν για τα views, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός είναι άγριος πιστεύω ότι έχουν μαζευτεί και σίγουρα υπάρχουν και πολλοί αξιόπιστοι που το ξέρεις ότι ακόμα και  αν σου πουν βλακεία πιθανώς δεν έγινε από πρόθεση 

ο linus πάντως μια χαρά το πλήρωσε από την τσέπη του και στα @@ του λέει την εμπειρία του και κάνει το χαβαλέ του (και παραδέχεται μια χαρά ότι από βλακεία δική τους χάλασε)

ο rossmann χάνει λεφτά από την apple και το λέει επίσης ξεκάθαρα και πολλές φορές έχει άδικο, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει

όλα αυτά τα βλέπεις και κρίνεις στην  τελική, αλλά το να λες όχι δεν υπάρχουν αυτά, είμαι στο συννεφάκι μου και η apple ξέρει τι κάνει είναι τουλάχιστον αφελές 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το θετικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκε ποτέ να πληρώσω κάτι από την τσέπη μου για service σε προϊόν της Apple! :) 

1/10 θα χρειαστεί όμως, εννοείται βέβαια ότι ο κάθε ένας μιλά για τον εαυτό του και τις εμπειρίες του

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, gnsX said:

1/10 θα χρειαστεί όμως, εννοείται βέβαια ότι ο κάθε ένας μιλά για τον εαυτό του και τις εμπειρίες του

Αυτό δεν λέω απο την αρχή? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...