Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Για μενα ποτε δεν χρειαστηκα.. Το παιδι μου χρειαστηκε αλλα μπηκα σε ιδιωτικο νοσοκομειο με ιδιωτικη ασφαλεια...

Δεν θα το πηγαινα στο παιδων και ας εχει τους καλυτερους γιατρους ....

Οχι δεν θα την αφηνα εαν η φυση της δουλειας ειναι επικινδυνη οτι μισθο και να ειχε....

ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ PUBLIC ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ??

Επειδη εχασα και τους δυο μου γονεις σχετικα νωρις και δεν προλαβαν να χαρουν συνταξη και ας δουλευαν και οι δυο πανω 40 χρονια δεν το βλεπω ετσι....

Οχι δεν γουσταρω να πληρωνω για να παρει συνταξη η γιαγια απο το χωριο που βαζει τους πακιστανους να δουλευουν τα χωραφια και δηλωνει αγροτισα για να παρει συνταξη ΟΓΑ...

Ουτε για αυτους που ηρθαν απο καζακσταν,Μογγολια σαν Ελληνες και τους μοιρασανε συνταξεις χωρις 1 ενσημο μονο και μονο για να παρουν ψηφους....

δηλαδη το παιδι σου δεν εχει χρειαστει εμβολια? επισης το οτι εσυ αποφασισες να πας σε ιδιωτικο δε λεει κατι, το δημοσιο ηταν και ειναι διαθεσιμο (επισης οτι τα ιδιωτικα εχουν σχετικα νορμαλ τιμες ειναι λογο της δημοσιας υγειας. παρε παραδειγμα την αμερικη να καταλαβεις τι εννοω). εγω οσο θυμαμαι τη παιδικη μου ηλικια ολο σε καποιο γιατρο ημουν (βγηκα ελλατωματικο, τι να πω :P), οποτε αντι να κλαις λεφτα μηπως να αισθανεσαι τυχερος που δε τα χρειαστηκε το παιδι σου?

επισης, ενα δικαιο κρατος χρειαζεται δικαιους πολιτες, αμα ολοι κοιτανε που θα βρουν λουμπα και βολευονται με ηλιθιους νομους αντι να απαιτησουν σωστη νομοθεσια, υπαρχει ποτε περιπτωση να βγει κατι καλο? παει κατι λαθος οταν πολιτες που χουν το νου τους μονο στη λαμογια ανεβαζουν σε θεσεις ευθυνης μονο λαμογια, ή μηπως ειναι λογικο να γινεται αυτο?

λες οτι οι αλλοι φταινε, εγω ομως βλεπω να χεις την ιδια νοοτροπια που μας εχει φτασει εδω που ειμαστε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δηλαδη το παιδι σου δεν εχει χρειαστει εμβολια? επισης το οτι εσυ αποφασισες να πας σε ιδιωτικο δε λεει κατι, το δημοσιο ηταν και ειναι διαθεσιμο (επισης οτι τα ιδιωτικα εχουν σχετικα νορμαλ τιμες ειναι λογο της δημοσιας υγειας. παρε παραδειγμα την αμερικη να καταλαβεις τι εννοω). εγω οσο θυμαμαι τη παιδικη μου ηλικια ολο σε καποιο γιατρο ημουν (βγηκα ελλατωματικο, τι να πω :P), οποτε αντι να κλαις λεφτα μηπως να αισθανεσαι τυχερος που δε τα χρειαστηκε το παιδι σου?

επισης, ενα δικαιο κρατος χρειαζεται δικαιους πολιτες, αμα ολοι κοιτανε που θα βρουν λουμπα και βολευονται με ηλιθιους νομους αντι να απαιτησουν σωστη νομοθεσια, υπαρχει ποτε περιπτωση να βγει κατι καλο? παει κατι λαθος οταν πολιτες που χουν το νου τους μονο στη λαμογια ανεβαζουν σε θεσεις ευθυνης μονο λαμογια, ή μηπως ειναι λογικο να γινεται αυτο?

λες οτι οι αλλοι φταινε, εγω ομως βλεπω να χεις την ιδια νοοτροπια που μας εχει φτασει εδω που ειμαστε

Δυστυχως φιλε μου πιστευεις οτι για την καταρευση των ασφαλιστικων ταμειων φταει η κοπελα που πηρε αναρωτικη στην εγκυμοσυνη της  και οχι οτι χαθηκαν εκατομμυρια στο χρηματιστηριο και οι πολιτικοι που σιγα σιγα ανοιγουν οι  τραπεζικοι λογαριασμοι τους και μπαινουν φυλακη....

Ναι ετσι θα παμε μπροστα ... Μην παρεις αδεια γιατι δεν θα εχεις να παρεις συνταξη μεθαυριο (και ο επομενος Τσοχατζοπουλος δεν θα βρει να κλεψει).....

ΥΓ Τα δημοσια νοσοκομεια ειναι παντα εκει και για τους ανασφαλιστους , τους Ρομά (οποιος μου βρει εφημερια χωρις ενα γυφτο κερδιζει βραβειο) κτλ που δεν εχουν ουτε ΑΦΜ..

Οποτε πληρωνουμε και για αυτους..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Δυστυχως φιλε μου πιστευεις οτι για την καταρευση των ασφαλιστικων ταμειων φταει η κοπελα που πηρε αναρωτικη στην εγκυμοσυνη της  και οχι οτι χαθηκαν εκατομμυρια στο χρηματιστηριο και οι πολιτικοι που σιγα σιγα ανοιγουν οι  τραπεζικοι λογαριασμοι τους και μπαινουν φυλακη....

Ναι ετσι θα παμε μπροστα ... Μην παρεις αδεια γιατι δεν θα εχεις να παρεις συνταξη μεθαυριο (και ο επομενος Τσοχατζοπουλος δεν θα βρει να κλεψει).....

για την καταρευση των ασφαλιστικων ταμειων φταιει βασικα ο Ελληνας και η ηλιθια λογικη του. Οταν καποτε ειπε ο Γιαννιτσης πρεπει να μπει ταξη στα ταμεια γιατι πανε για φαλιμεντο (προ χρηματιστηριου) ο Ελληνας κατεβηκε πεζοδρομιο να σταματησει τον εξορθολογισμο. Μην ακουμπατε τα κεκτημενα μου. Οποτε επελεξε να τα επιδοτει με κοντα 12-13-14-15 δις τον χρονο απο την τσεπη του (το κρατος) ... και κλωτσησαμε το κονσερβοκουτι 2 μετρα πιο κατω μεχρι που τελειωσαν τα δανεικα και μεινανε με την τσουτσου στο χερι τα ταμεια.

Οι ζημιες απο το χρηματιστηριο, δομημενα (αλλη βλακεια αυτη, οσοι τα κρατησαν εβγαλαν μια χαρα λεφτα), psi κλπ αθροιστικα δε καλυπτουν 2 ετη κρατικης επιχορηγησης. Παντα υποεπενδεδυμενα ηταν τα ταμεια, γιατι παντα τα διαθεσιμα τους ηταν ψιχουλα. Σλογκαν/Καθρεφτακια για ιθαγενεις ειναι. Ζεις σε μια χωρα γεροντων, και να μην υπηρχε η τρελλη ανεργια παλι τα ταμεια ελημματικα θα ηταν οσο οι παροχες ειναι ρουσφετι, οχι αναλογικες με το τι εβαλες μεσα στον κουμπαρα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, k_w_t είπε

ΥΓ Τα δημοσια νοσοκομεια ειναι παντα εκει και για τους ανασφαλιστους , τους Ρομά (οποιος μου βρει εφημερια χωρις ενα γυφτο κερδιζει βραβειο) κτλ που δεν εχουν ουτε ΑΦΜ..

Οποτε πληρωνουμε και για αυτους..

ναι πληρωνεις και γι αυτους διοτι στην ευρωπη το συστημα υγειας ειναι πιο ανθρωπιστικο σε σχεση με πχ αμερικη. ανηκεις σε μια κοινωνια, που σημαινει οτι (ιδανικα) τα λεφτα που βαζουμε στο "κουμπαρα" του κρατους ειναι κατι σαν ασφαλεια. αμα δεν την χρειαστεις ειναι καλο, αμα την χρειαστεις ειναι κριμα, αλλα τουλαχιστο δε θα μεινεις στο δρομο. ξαναλεω οτι ΔΕΝ ειναι ιδανικα τα πραγματα, αλλα με μη ιδανικους πολιτες δεν βλεπω κατι περιεργο..

επισης δεν ειπα οτι φταιει η κοπελα, αλλα η νοοτροπια (αμα εχει και η κοπελα τετοια νοοτροπια δεν ξερω, εγω εσενα βλεπω και γραφεις και απαντω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτην την νοοτροπεια θα την αποκτησεις και εσυ εαν δεις συναδελφο να αιμοραγει γιατι ο υπευθυνος τμηματος την εβαλε να κουβαλαει  κουτες....

Η απαντηση του γιατι το εκανε ηταν απλα  : Αφου ηρθες για δουλεια θα δουλεψεις !!!! Αλλιως να καθοσουν σπιτι σου!!!!

Ευτυχως δεν εχασε το παιδι αλλα ειχε αποκολληση και επρεπε να κατσει ξαπλωμενη 3-4 μηνες με extra φαρμακευτικη αγωγη ....

Δοξα Το Θεό το παιδι γεννηθηκε μια χαρα και τωρα παει δημοτικο...

Πιστεψε ειναι απο τις στιγμες που με στιγματησαν στην ζωη μου!!!

Απο τοτε ειμαι καθετος στις αποψεις μου περι εγκυμοσυνης και εργασιας......

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αυτην την νοοτροπεια θα την αποκτησεις και εσυ εαν δεις συναδελφο να αιμοραγει γιατι ο υπευθυνος τμηματος την εβαλε να κουβαλαει  κουτες....

Η απαντηση του γιατι το εκανε ηταν απλα  : Αφου ηρθες για δουλεια θα δουλεψεις !!!! Αλλιως να καθοσουν σπιτι σου!!!!

Ευτυχως δεν εχασε το παιδι αλλα ειχε αποκολληση και επρεπε να κατσει ξαπλωμενη 3-4 μηνες με extra φαρμακευτικη αγωγη ....

Δοξα Το Θεό το παιδι γεννηθηκε μια χαρα και τωρα παει δημοτικο...

Πιστεψε ειναι απο τις στιγμες που με στιγματησαν στην ζωη μου!!!

Απο τοτε ειμαι καθετος στις αποψεις μου περι εγκυμοσυνης και εργασιας......

με το που ειπε κατι τετοιο απευθειας επιθεωρηση εργασιας. τωρα δε μπορω να το ψαξω, αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει προβλεψη ωστε οι εγκυοι να μην κανουν βαριες χειρονακτικες εργασιες, να μη σκυβουν, κλπ. υπαρχει διαφορα στο "παιζω το συστημα" με το "υπερασπιζομαι τα δικαιωματα μου", το ενα ειναι θεμιτο και απαραιτητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

με το που ειπε κατι τετοιο απευθειας επιθεωρηση εργασιας. τωρα δε μπορω να το ψαξω, αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει προβλεψη ωστε οι εγκυοι να μην κανουν βαριες χειρονακτικες εργασιες, να μη σκυβουν, κλπ. υπαρχει διαφορα στο "παιζω το συστημα" με το "υπερασπιζομαι τα δικαιωματα μου", το ενα ειναι θεμιτο και απαραιτητο.

Πηγε κανονικα στο ΣΕΠΕ εγινε συσταση απλα στην εταιρια......

Κανενα προστιμο.... 

Δυστυχως αυτο με τις χειρονακτικες εργασιες δεν ισχυει γιατι  υπαρχουν βαρδιες που ειναι μονο ενας υπαλληλος....

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Κανενα προστιμο.... 

Δυστυχως αυτο με τις χειρονακτικες εργασιες δεν ισχυει γιατι  υπαρχουν βαρδιες που ειναι μονο ενας υπαλληλος....

δε μ χει τυχει να μη συμμορφωνεται εταιρεια στην επιθεωρηση (δεν εννοω οτι δεν γινεται), οποτε δε ξερω πως προχωρας μετα απο κει...

Δημοσ.

Ναι εγινε συσταση στην εταιρια και απαντησαν οτι δεν θα ξαναγινει κτλ ....... 

Εχεις δει εσυ σε κανενα πολυκαταστημα καρεκλες για τους πωλητες και τις ταμιες οπως προβλεπεται ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Κανενα προστιμο.... 

Βεροια ή Βολο ειπες οτι εισαι; (ρωταω γιατι στην Βεροια γινονται αυτα και πολυ χειροτερα, να πεθανεις στο εργοστασιο λογω υπερβολικων απληρωτων υπερωριων και ελλειπων συνθηκων ασφαλειας ρουθουνι δεν θα ανοιξει)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Βεροια ή Βολο ειπες οτι εισαι; (ρωταω γιατι στην Βεροια γινονται αυτα και πολυ χειροτερα, να πεθανεις στο εργοστασιο λογω υπερβολικων απληρωτων υπερωριων και ελλειπων συνθηκων ασφαλειας ρουθουνι δεν θα ανοιξει)

Αθηνα ειμαι...

Δημοσ.

Αμα ηξερε οτι η κοπελα ηταν εγκυα και την εβαλε να κουβαλησει ειναι  λαθος.  ΑΜΑ ομως.

Η κοπελλα επρεπε να αρνηθει η να ζητησει βοηθεια η να προσφερθει να κανει αλλη εργασια πιο καταλληλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Αμα ηξερε οτι η κοπελα ηταν εγκυα και την εβαλε να κουβαλησει ειναι  λαθος.  ΑΜΑ ομως.

Η κοπελλα επρεπε να αρνηθει η να ζητησει βοηθεια η να προσφερθει να κανει αλλη εργασια πιο καταλληλη.

Το ηξερε γιατι ειχε παει χαρτι απο γυναικολογο με υπερηχο και βεβαιωση ..

Σου εγραψα ακριβως τι απαντησε ... "Αμα δεν μπορεις να κατσεις σπιτι σου..."

Η εταιρια εκανε την παπια και εριξε την ευθυνη στο υπαλληλο (και καλα) απλα του αλλαξε καταστημα γιατι εφαγε γιουχα..

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Σαν να βλεπω τα ξινισμενα μουτρα του Τζημερου που μιλαει για ολους τους αλλους ανθρωπους σαν να ειναι σκουπιδια.
Πραγματικα το ασφαλιστικο συστημα εχει καταρευσει για τις αναρρωτικες για εγκυμοσυνη και οχι επειδη τα παιξαν σε μετοχες μιλημενα να βουλιαξουν;

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μεγαλο λαθος που κανουν ολοι ειναι : Μα καλα αδεια απο τον πρωτο μηνα? 

Οι τρεις πρωτοι μήνες ειναι οι πιο επκινδυνοι για την εγκυμοσυνη....

4ος-5ος-6ος-7ος  μήνες ειναι λιγοτερο επίφοβοι .

8ος και 9ος ειναι δυσκολη πλεον η κινηση της γυναικας λογο βαρους και ογκου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...