funbreaker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Είχαμε μια διαφωνία στην παρέα σχετικά με το τα άτομα ποιου φύλου έχουν περισσότερα ποιοτικά ενδιαφέροντα. όπου ποιοτικά ενδιαφέροντα = επιστήμες, τέχνες, κτλ και όχι ποδόσφαιρο και νύχια. Τί λέτε; Τα ποσοστά είναι παρόμοια και στα 2 φύλα ή υπάρχει διαφορά; Θα εκτιμούσα μια σοβαρή και στοιχειοθετημένη συζήτηση.
scarface5323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, funbreaker είπε Είχαμε μια διαφωνία στην παρέα σχετικά με το τα άτομα ποιου φύλου έχουν περισσότερα ποιοτικά ενδιαφέροντα. όπου ποιοτικά ενδιαφέροντα = επιστήμες, τέχνες, κτλ και όχι ποδόσφαιρο και νύχια. Τί λέτε; Τα ποσοστά είναι παρόμοια και στα 2 φύλα ή υπάρχει διαφορά; Θα εκτιμούσα μια σοβαρή στοιχειοθετημένη συζήτηση. Οι πρήχτες-"αστείοι" θα αγνοηθούν. υπάρχει ισότητα πλέον,άρα δεν υπάρχουν τέτοιο διαχωρισμοί 1
john_shadow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 εχω προσεξει οτι οι γυναικες αναζητουν αντρες που να ασχολουνται με επιστημη, τεχνες κτλ χωρις να εχουν ιδεα οι ιδιες απλα για να το παιζουν υπερανω στις φιλες τους 2
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tη διαφωνία την είχατε άτομα του ιδίου φύλου ή κάθε φύλο υπερασπιζόταν το "δέντρο" του; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Vassilis_24 1
scarface5323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, john_shadow είπε εχω προσεξει οτι οι γυναικες αναζητουν αντρες που να ασχολουνται με επιστημη, τεχνες κτλ χωρις να εχουν ιδεα οι ιδιες απλα για να το παιζουν υπερανω στις φιλες τους μια είναι η επιστήμη-τεχνη που μπορεί μια γυναίκα να το παίξει υπεράνω και να έχει και δίκαιο...
defacer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 30 minutes ago, funbreaker said: Θα εκτιμούσα μια σοβαρή και στοιχειοθετημένη συζήτηση. Στοιχειοθετημένη με τι, με τις προκαταλήψεις του καθενός; Αν υπάρχει έρευνα πάνω σε αυτό, υπάρχει και μπορούμε να την αναλύσουμε. Αν δεν υπάρχει τι ακριβώς θα πούμε; 3
thant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, funbreaker είπε όπου ποιοτικά ενδιαφέροντα = επιστήμες, τέχνες, κτλ και όχι ποδόσφαιρο Και το ποδόσφαιρο επιστήμη είναι. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από thant 3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε υπάρχει ισότητα πλέον,άρα δεν υπάρχουν τέτοιο διαχωρισμοί Το αν υπάρχει ισότητα είναι άσχετο με το θέμα. Διαχωρισμοί βεβαίως και υπάρχουν με βάση τα ενδιαφέροντα, με άλλα πράγματα ασχολείται ο ένας με άλλα ο άλλος. Τις προάλλες βγήκε φίλος μου έξω με παρέα αγοριών και κοριτσιών από την σχολή του, αυτός βέβαια είναι 32 πέρασε εκεί με κατακτήριες, οι άλλοι κάπου 20. Σχολίαζε τι έλεγαν όσο ήταν έξω, τα αγόρια μου λέει ούτε καν με αθλητικά δεν ασχολούνται αλλά με reality show, βέβαια και τα αθλητικά κάπου εκεί τα κατατάσσω. Τα κορίτσια ασχολιόντουσαν συνεχώς με μαλλιά και νύχια. Τα παραπάνω έχουν να κάνουν και με την ηλικία βέβαια οχι μονάχα με το φύλο. Εγώ ελάχιστα πλέον θα συζητήσω με παρέα για αθλητικά, μικρότερες ηλικίες θα πούνε περισσότερα πράγματα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Βασίλης_29 1
mylo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, funbreaker είπε Είχαμε μια διαφωνία στην παρέα σχετικά με το τα άτομα ποιου φύλου έχουν περισσότερα ποιοτικά ενδιαφέροντα. όπου ποιοτικά ενδιαφέροντα = επιστήμες, τέχνες, κτλ και όχι ποδόσφαιρο και νύχια. Τί λέτε; Τα ποσοστά είναι παρόμοια και στα 2 φύλα ή υπάρχει διαφορά; Θα εκτιμούσα μια σοβαρή και στοιχειοθετημένη συζήτηση. Θες σοβαρή συζήτηση βγάζοντας το ποδόσφαιρο και τα νύχια έξω από εκεί είναι όλα τα λεφτά, κυριολεκτικά. 1
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μόνο που τα ενδιαφέροντα διαχωρίζονται από τον ts σε "ποιοτικά" και μη, το οποίο σαφώς δεν είναι κάτι αντικειμενικό, αυτομάτως βγάζει την σοβαρή συζήτηση εκτός. Μια συζήτηση και δη σοβαρή, δεν μπορεί να θέτει όρους πχ "εκτός από το Χ ή το Ψ" γιατί τότε κατευθύνεται προς κάποιο προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα. Για την ιστορία, το ποδόσφαιρο με αφήνει παγερά αδιάφορο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα θεωρήσω τα λοιπά ενδιαφέροντα "ποιοτικά" (αν και θα με βόλευε σε επίπεδο αυτοεκτίμησης ) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από haris_216 5
MegalosVeziris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Οι γυναικες διαβαζουν περισσότερα βιβλια, αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες παντου στον κοσμο
mclein Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 η φαση ειναι "εγω ακουω εντεχνο" και αλλοι "άτεχνο" ! 2
funbreaker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Vassilis_24 said: Tη διαφωνία την είχατε άτομα του ιδίου φύλου ή κάθε φύλο υπερασπιζόταν το "δέντρο" του; Mixed απόψεις στα φύλα. 2 hours ago, haris_216 said: Και μόνο που τα ενδιαφέροντα διαχωρίζονται από τον ts σε "ποιοτικά" και μη, το οποίο σαφώς δεν είναι κάτι αντικειμενικό, αυτομάτως βγάζει την σοβαρή συζήτηση εκτός. Μια συζήτηση και δη σοβαρή, δεν μπορεί να θέτει όρους πχ "εκτός από το Χ ή το Ψ" γιατί τότε κατευθύνεται προς κάποιο προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα. Για την ιστορία, το ποδόσφαιρο με αφήνει παγερά αδιάφορο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα θεωρήσω τα λοιπά ενδιαφέροντα "ποιοτικά" (αν και θα με βόλευε σε επίπεδο αυτοεκτίμησης ) Το περίμενα αυτό αλλά ήλπιζα να υπήρχε η ανωτερότητα να θεωρηθεί αυτονόητο πως μιλάμε για τα υποκείμενα κριτήρια της παρέας υπό την οποία έγινε η συζήτηση και να μην αναλωθουμε σε τέτοιες κατηγορίες και παρεκκλίσεις απ το θέμα. Αυτά ονομάσαμε ποιοτικά γιατί έτσι γουστάρουμε, οπότε με βάση αυτό το αξίωμα τέθηκε το αρχικό ερώτημα. 19 minutes ago, MegalosVeziris said: Οι γυναικες διαβαζουν περισσότερα βιβλια, αυτο ισχυει σε ολες τις χωρες παντου στον κοσμο Ναι αλλά τί βιβλία; Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πάρει ούτε μισή απάντηση για το ερώτημα. Ο καθένας κοπανάει ένα άσχετο σχόλιο. Θα περιμένω πάλι υπομονετικά τα 3-4 άτομα που ξέρουν να συζητάνε για να βγει κάτι από αυτό το thread. Αρχίσαμε πάλι τα σεφερλίδικα ευφυιολογήματα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από funbreaker
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, thant είπε Και το ποδόσφαιρο επιστήμη είναι. Στο συγκεκριμένο βίντεο παρατηρούμε το επιστημονικό προσωπικό του γηπέδου να παρατηρεί τις αντιδράσεις των δομικών στοιχείων, στην κίνηση των επιστημονικών συνεργατών τους που βρίθουν από ενθουσιασμό για το πείραμα. 3 2
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, funbreaker είπε Το περίμενα αυτό αλλά ήλπιζα να υπήρχε η ανωτερότητα να θεωρηθεί αυτονόητο πως μιλάμε για τα υποκείμενα κριτήρια της παρέας υπό την οποία έγινε η συζήτηση και να μην αναλωθουμε σε τέτοιες κατηγορίες και παρεκκλίσεις απ το θέμα. Αυτά ονομάσαμε ποιοτικά γιατί έτσι γουστάρουμε, οπότε με βάση αυτό το αξίωμα τέθηκε το αρχικό ερώτημα. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πάρει ούτε μισή απάντηση για το ερώτημα. Με βάση το bold υπογραμμισμένο προσωπικά θεωρώ, γιατί έτσι γουστάρω κι εγώ (φαντάζομαι μου αναγνωρίζεις κι εμένα αυτό το δικαίωμα που έχετε εσείς) ότι εγώ σου έδωσα μια απάντηση στο ερώτημα. Αφού δεν σε ικανοποιεί συνεχίζεις your quest με τους υπόλοιπους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις