Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα τώρα μια είδηση και καλά πως γνωστό κατάστημα ξεκινάει το black Friday νωρίτερα...

Και αναρωτιέμαι πόσο βλάχοι είμαστε;

Πρώτον black Friday σημαίνει μαύρη Παρασκευή... Και όχι μαύρη βδομάδα.

Δεύτερον οι τιμές δεν είναι black Friday αλλά μαύρη βδομάδα.

Δεν γίνεται να βάζεις σκουπίδια χαμηλά που τα πουλούσες σε θύματα που δεν γνωρίζουν τι αγοράζουν και να μας το λες βλαχ φραντεη τιμή.

Δεν γίνεται να δίνεις τιμές ίδιες με όλους.. ίδια τιμή με το καταστηματακι του Σκρουτζ όταν εσύ μου είσαι αλυσίδα και να μου το πετάς στα μούτρα πως έχετε black Friday τιμές.

Αφήσετε τα σάπια στο κόσμο και κάντε μια φορά κάτι σωστά. Αν δεν μπορείτε τότε τι κάθεστε και το παίζετε Αμερικάνοι; Αποδεχτείτε αυτό που είστε (βλάχοι) και επιστρέψτε στη καθημερινότητα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, greed said:

Διάβασα τώρα μια είδηση και καλά πως γνωστό κατάστημα ξεκινάει το black Friday νωρίτερα...

Και αναρωτιέμαι πόσο βλάχοι είμαστε;

Πρώτον black Friday σημαίνει μαύρη Παρασκευή... Και όχι μαύρη βδομάδα.

Δεύτερον οι τιμές δεν είναι black Friday αλλά μαύρη βδομάδα.

Δεν γίνεται να βάζεις σκουπίδια χαμηλά που τα πουλούσες σε θύματα που δεν γνωρίζουν τι αγοράζουν και να μας το λες βλαχ φραντεη τιμή.

Δεν γίνεται να δίνεις τιμές ίδιες με όλους.. ίδια τιμή με το καταστηματακι του Σκρουτζ όταν εσύ μου είσαι αλυσίδα και να μου το πετάς στα μούτρα πως έχετε black Friday τιμές.

Αφήσετε τα σάπια στο κόσμο και κάντε μια φορά κάτι σωστά. Αν δεν μπορείτε τότε τι κάθεστε και το παίζετε Αμερικάνοι; Αποδεχτείτε αυτό που είστε (βλάχοι) και επιστρέψτε στη καθημερινότητα.

Με όλο το σεβασμό και με κίνδυνο να κατηγοροποιηθώ ως "βλαχαδερό" στη συνείδησή σου, ρίξε μια ματιά... 

... στο amazon του Ηνωμένου Βασιλείου

... στο amazon της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

και εδώ, στο τμήμα των Προσφορών

Θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε Black Friday week ή pre-Black Friday promos ή CyberWeek ή όπως διάολο θέλει να την πει ο καθένας...

... αλλά κι ότι παίζουν ωραίες προσφορές.

Εκτός αν περιμένεις να σου χαρίζουν προϊόντα. Τότε ναι, θα απογοητευτείς. 

• Like 17
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greed είπε

black Friday σημαίνει μαύρη Παρασκευή... Και όχι μαύρη βδομάδα.

Δεν μας χάλασε 😜

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, TriLoBiTe said:

Δεν μας χάλασε 😜

Όχι, δεν μας χάλασε αλλά αν πάει έτσι, μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ξοδέψει όλο το budget του 2018 και του μισού 2019. 😜

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paredwse είπε

Όχι, δεν μας χάλασε αλλά αν πάει έτσι, μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε ξοδέψει όλο το budget του 2018 και του μισού 2019. 😜

+1 νεφρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λεγεται black Friday αλλα black free day.

Ειναι αρχαιος ελληνικος θεσμος για πανω απο 2000 χρονια.

Την εφηρμοσαν πρωτα  οι αρχαιοι σπαρτιατες που μια φορα το χρονο αφηναν ελευθερους τους μεσσηνιους δουλους τους που ηταν μαυροι σαν νεγροι, και μετα τους κυνηγουσαν στυλ σαφαρι, μεσα στη μαυρη νυχτα. Στο τελοςεπιναν ενα κοκταιηλ που λεγοταν μελας ζωμος , δηλαδη μαυρο-ζουμι με μελι. 

Απο τοτε αμεσως αντεγραψαν τον θεσμο σε ολο τον κοσμο οι αρχαιοι αθηναιοι μακεδονες περσες ρωμαιοι βυζαντινοι και σαρακηνοι. Τον ιδιο θεσμο εχουν και οι σκοπιανοι, αιωνες τωρα, αποδειξη οτι τα σκοπια ειναι ελληνικα. (Source:Wilipedia)

Επεξ/σία από ELTASSOS
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τι λε ρε ; απο τον Οκτώβρη πωλούνται χριστουγεννιάτικα, στο μπλακ φράιντεϊ θα κολλήσουμε ; :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έγινε και πέρυσι αυτό αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση που ακόμα και το αμαζον κάνει μια βδομάδα Black Friday.

Πάντως πολλά ηλεκτρονικα μαγαζιά έχουν ήδη αρχίσει προσφορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mary είπε

Δεν ξέρω αν έγινε και πέρυσι αυτό αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση που ακόμα και το αμαζον κάνει μια βδομάδα Black Friday.

Πάντως πολλά ηλεκτρονικα μαγαζιά έχουν ήδη αρχίσει προσφορές.

Το αγγλικο συγκεκριμενα ανοιξε συγκεκριμενη κατηγορια απο την Παρασκευη. Παντως παντα εκανε Δευτερα-Δευτερα(μετα συνεχιζεε αλλα με μλκς) με τις καλυτερες προσφορες προφανως ΠΣΚΔ

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, ELTASSOS said:

Δεν λεγεται black Friday αλλα black free day.

Ειναι αρχαιος ελληνικος θεσμος για πανω απο 2000 χρονια.

Την εφηρμοσαν πρωτα  οι αρχαιοι σπαρτιατες που μια φορα το χρονο αφηναν ελευθερους τους μεσσηνιους δουλους τους που ηταν μαυροι σαν νεγροι, και μετα τους κυνηγουσαν στυλ σαφαρι, μεσα στη μαυρη νυχτα. Στο τελοςεπιναν ενα κοκταιηλ που λεγοταν μελας ζωμος , δηλαδη μαυρο-ζουμι με μελι. 

Απο τοτε αμεσως αντεγραψαν τον θεσμο σε ολο τον κοσμο οι αρχαιοι αθηναιοι μακεδονες περσες ρωμαιοι βυζαντινοι και σαρακηνοι. Τον ιδιο θεσμο εχουν και οι σκοπιανοι, αιωνες τωρα, αποδειξη οτι τα σκοπια ειναι ελληνικα. (Source:Wilipedia)

Έχω βέβαια ακούσει και την εκδοχή ότι πρόκειται για vlaks friday. Πρόκειται φυσικά για αρχαιοελληνικό έθιμο, το οποίο μεταλαμπαθεύτηκε εις τους σιτιζόμενους με βελανίδια  βαρβάρους, οι οποίοι το οικειοποιήθηκαν, οι άτιμοι. Πηγή: αγνώστου του ελληνόψυχου.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paredwse είπε

Με όλο το σεβασμό και με κίνδυνο να κατηγοροποιηθώ ως "βλαχαδερό" στη συνείδησή σου, ρίξε μια ματιά... 

... στο amazon του Ηνωμένου Βασιλείου

... στο amazon της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

και εδώ, στο τμήμα των Προσφορών

Θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε Black Friday week ή pre-Black Friday promos ή CyberWeek ή όπως διάολο θέλει να την πει ο καθένας...

... αλλά κι ότι παίζουν ωραίες προσφορές.

Εκτός αν περιμένεις να σου χαρίζουν προϊόντα. Τότε ναι, θα απογοητευτείς. 

Αναφέρεσαι σε διαδικτυακά καταστήματα. Καμία αντίρρηση σε αυτό το κομμάτι. Εδώ το 2019 ακόμα και τα Χριστούγεννιατικα deals τα βάζουν νωρίτερα για να τα έχεις σπίτι σου στην ώρα τους.

Μιλάω για τα μεγάλα καταστήματα για αλυσίδες. Δεν μπορούν να αντέξουν λίγες μέρες παραπάνω;

Τελικά έχεις φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα; Στο ότι είναι τόσο φθηνά όσο πρέπει πουλώντας σχεδόν άνευ κέρδους αλλα δεν βρίσκουν να τα δώσουν όλα σε μια μέρα ή είναι τόσο ακριβά που σε παρακαλάνε μια βδομάδα πιο πρίν μπας και μπεις σε mood καταναλωτικό και στο τέλος αγοράσεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Τι λε ρε ; απο τον Οκτώβρη πωλούνται χριστουγεννιάτικα, στο μπλακ φράιντεϊ θα κολλήσουμε ; :P

True.

Χρήζει έρευνας πάντως αυτό, το ότι θέλουμε κάθε μέρα γιορτή και "ξεφάντωμα" και γούστα. Παίζει και να είναι ψυχολογικό από την οικονομική κρίση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Lanike71 said:

True.

Χρήζει έρευνας πάντως αυτό, το ότι θέλουμε κάθε μέρα γιορτή και "ξεφάντωμα" και γούστα. Παίζει και να είναι ψυχολογικό από την οικονομική κρίση.

Η Ελληνική νοοτροπία(κατάλοιπα της οθωμανικής αυτοκρατορίας) είναι, επιτελείο κοινωνιολόγων πρέπει να μας κοιτάξει... Άμεσα

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Votritis είπε

46514430_2086528578036884_36243334930366

Ακριβώς, μα ακριβώς αυτό! 15+ χρόνια στη λιανική ηλεκτρικών συσκευών, έχει αποδειχθεί περίτρανα... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...