isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Billator είπε https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?wid=1640583 Τώρα rom δεν ξέρω γιατί δεν το έχω και πέρασε πολύ καιρός από τότε που το σκάλισα, την μαμήσια είχε αλλά συγκεκριμένα ποια δεν θυμάμαι , το burningkeytools δεν δούλευε πάντως. Θα σε παραπέμψω πάλι στο link της υπογραφής μου οπου ειναι ιδιο box και παιζει κανονικα netflix hd. Δεν ξέρω τι γινεται με την εργοστασική γιατί ετσι κι αλλιως τις αλλαζω. Βάλε το προγραμμα drm info και δες το security level αν ειναι L1 ή L3.. Αν είναι L3, μαλλον το gearworst σου πουλησε κάποιο προβληματικό κομματι. 1
LoukGamer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το συγκεκριμένο. Δεν βρήκα να ταιριάζει κάπου συγκεκριμένα το θέμα μου οπότε.. Το έβαλα στο ρεύμα και ενώ άρχισε να αναβοσβηνει το μπλέ ledακι άκουσα ένα "τσαφ" από το τροφοδοτικό. Το έβγαλα κατευθείαν αλλά το ledακι συνέχισε να αναβοσβήνει μετά το "τσαφ". Το δοκίμασα μετά από λίγο σε άλλη πρίζα και το ledακι συνέχιζε να αναβοσβήνει χωρίς να κάνει κάτι το τροφοδοτικό. Το ξαναβάζω στην αρχική πρίζα, και το συνδέω με την τηλεόραση. Σήμα δεν έδωσε καθόλου και το ledακι συνέχιζε να αναβοσβήνει μέχρι που μετά από κάνα 3λεπτο σταμάτησε κι αυτό. Από τότε τίποτα, ούτε καν το ledακι. Το τροφοδοτικό είχε Αυστραλιανό βισμα και το είχα συνδέσει με ανταπτορα. Δοκίμασα και ένα τροφοδοτικό με χαμηλότερα Amber γιατί δεν είχα ίδιο, αλλά πάλι τίποτα. Το τηλεχειριστήριο φαίνεται να στέλνει σήμα αλλά το κουτί δεν ανταποκρίνεται. Το έκανα κάρβουνα;
sstratos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καταρχήν πρέπει να βρεις ίδια βολτ και ίδια ή μεγαλύτερα αμπερ. Όχι μικρότερα
Doubt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, LoukGamer είπε Το έβαλα στο ρεύμα και ενώ άρχισε να αναβοσβηνει το μπλέ ledακι άκουσα ένα "τσαφ" από το τροφοδοτικό Ελαττωματικό τροφοδοτικό;
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, LoukGamer είπε Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το συγκεκριμένο. Δεν βρήκα να ταιριάζει κάπου συγκεκριμένα το θέμα μου οπότε.. Το έβαλα στο ρεύμα και ενώ άρχισε να αναβοσβηνει το μπλέ ledακι άκουσα ένα "τσαφ" από το τροφοδοτικό. Το έβγαλα κατευθείαν αλλά το ledακι συνέχισε να αναβοσβήνει μετά το "τσαφ". Το δοκίμασα μετά από λίγο σε άλλη πρίζα και το ledακι συνέχιζε να αναβοσβήνει χωρίς να κάνει κάτι το τροφοδοτικό. Το ξαναβάζω στην αρχική πρίζα, και το συνδέω με την τηλεόραση. Σήμα δεν έδωσε καθόλου και το ledακι συνέχιζε να αναβοσβήνει μέχρι που μετά από κάνα 3λεπτο σταμάτησε κι αυτό. Από τότε τίποτα, ούτε καν το ledακι. Το τροφοδοτικό είχε Αυστραλιανό βισμα και το είχα συνδέσει με ανταπτορα. Δοκίμασα και ένα τροφοδοτικό με χαμηλότερα Amber γιατί δεν είχα ίδιο, αλλά πάλι τίποτα. Το τηλεχειριστήριο φαίνεται να στέλνει σήμα αλλά το κουτί δεν ανταποκρίνεται. Το έκανα κάρβουνα; Ακολουθεις την παρακάτω διαδικασία Βρίσκεις τροφοδοτικό με ΙΔΙΑ τάση εξόδου (νομιζω ειναι 5V), ΙΔΙΟ βύσμα, ΙΔΙΑ πολικότητα και ΙΔΙΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμπερ ρεύματος (νομιζω ειναι 2Α, οποτε 2 και πάνω) Το δοκιμάζεις στο box και αν το προσωρινο παιξει, τοτε το εργοστασιακό τροφοδοτικό έχει θέμα και επικοινωνείς με τον πωλητη για αντικατάσταση ή partial refund να αγοράσεις αλλο. Αν και με το προσωρινο τροφοδοτικο δεν δεις φως, τοτε μαλλον το box εχει προβλημα (ή box KAI τροφοδοτικό) και επικοινωνείς με τον πωλητη για αντικατασταση ή refund. 2
LoukGamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό και θα ενημερώσω. Να προσθέσω ότι ξανά έβαλα στην πρίζα το τροφοδοτικό μόνο του και κατευθείαν έκανε πάλι "τσαφ", πέταξε και σπίθες και μύριζε σαν καμένο μετά. Επίσης αν το κουνήσεις ακούγεται κάτι να κουνιέται μέσα. Οπότε λογικά το τροφοδοτικό ήταν το θέμα. Τώρα να δούμε αν έκανε κακό και στο κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις