non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) X-Box One X με διάφορες επιλογές παιχνιδιών στα 414 CHF ή περίπου 365 EUR στο ελβετικό σάιτ της Microsoft. Μεταφορικά δωρεάν. H Microsoft τα στέλνει από Ολλαδία. https://www.microsoft.com/de-ch/store/collections/xboxconsoles?icid=HP-Hero1-P13666-100-X1S Scroutz: https://www.skroutz.gr/s/15669267/Microsoft-Xbox-One-X-1TB-Forza-Horizon-4-Forza-Motorsport-7.html Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από non-serviam 5
andrewk4ever Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλή τιμούλα. Μετο red dead 2 υπάρχει κάπου διαθέσιμο;;
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν νομίζω να υπάρχει γενικά σαν bundle. Παίρνεις ένα με δυο παιχνίδια, τα πουλάς και πάιρνεις το RDR2 στην χειρότερη.
Tigio13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αγόρασε κανείς από εδώ? Είναι σίγουρο πως δεν περνάει τελωνείο? Υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε αγγλικα στο site και μετατροπη νομίσματος?
nevermore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Αγόρασε κανείς από εδώ? Είναι σίγουρο πως δεν περνάει τελωνείο? Υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε αγγλικα στο site και μετατροπη νομίσματος? Από ελβετικό Microsoft έχω αγοράσει xbox one s και δεν πέρασε τελωνείο (πέρυσι). Για το άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω (με πιστωτική είχα κάνει την αγορά δεν θυμάμαι τι έβαλα)
Tigio13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, nevermore είπε Από ελβετικό Microsoft έχω αγοράσει xbox one s και δεν πέρασε τελωνείο (πέρυσι). Για το άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω (με πιστωτική είχα κάνει την αγορά δεν θυμάμαι τι έβαλα) Έχει γίνει ενας χαμος σήμερα και δεν υπαρχει πουθενα ουτε το gold ουτε το bundle με τα forza. Και μου είναι λιγο δυσκολο μη ξερωντας λεξη γερμανικά να κανω αγορα 365 €.
nevermore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Έχει γίνει ενας χαμος σήμερα και δεν υπαρχει πουθενα ουτε το gold ουτε το bundle με τα forza. Και μου είναι λιγο δυσκολο μη ξερωντας λεξη γερμανικά να κανω αγορα 365 €. κάνε την σελίδα με τον chrome μετάφραση να έχεις μία εικόνα. Τι φοβάσαι ακριβώς>?
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nevermore είπε κάνε την σελίδα με τον chrome μετάφραση να έχεις μία εικόνα. Τι φοβάσαι ακριβώς>? Έλα ντε! 37 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Αγόρασε κανείς από εδώ? Είναι σίγουρο πως δεν περνάει τελωνείο? Υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε αγγλικα στο site και μετατροπη νομίσματος? Καλά ρε, δεύτερη σειρά που γράφω ότι στέλνει από Ολλανδία δεν το είδες; 😂 Μια χαρά διαθέσιμο το βλέπω το bundle των Forza. Επίσης να αναφέρω ότι σε Ελβετικό κατάστημα (Inerdiscount) όλα αυτά τα bundle παίξανε στα 389 CHF ή περίπου 344 EUR (αγορά από κατάστημα). Να τα λέμε και αυτά!
Tigio13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nevermore είπε κάνε την σελίδα με τον chrome μετάφραση να έχεις μία εικόνα. Τι φοβάσαι ακριβώς>? Καλά δεν είναι και πυρηνική φυσική σίγουρα αλλά νιώθεις μια σιγουριά παραπάνω να καταλαβαίνεις τι διαβαζεις. Επίσης τους ρώτησες για μέθοδο αποστολής η απλά εριξες παραγγελια και σου ηρθε χωρις τελωνειο? Μόλις τώρα, non-serviam είπε Έλα ντε! Καλά ρε, δεύτερη σειρά που γράφω ότι στέλνει από Ολλανδία δεν το είδες; 😂 Μια χαρά διαθέσιμο το βλέπω το bundle των Forza. Επίσης να αναφέρω ότι σε Ελβετικό κατάστημα (Inerdiscount) όλα αυτά τα bundle παίξανε στα 389 CHF ή περίπου 344 EUR (αγορά από κατάστημα). Να τα λέμε και αυτά! Οκ ευχαριστώ παιδιά δεν έχω ξαναψωνισει απο εκει και ειχα καποιους ενδοιασμούς.
nevermore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν ρώτησα τπτ. Έβαλα την παραγγελία και ήρθε κομπλέ. Μην μασάς για θέμα τελωνείου .
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλά δεν είναι και πυρηνική φυσική σίγουρα αλλά νιώθεις μια σιγουριά παραπάνω να καταλαβαίνεις τι διαβαζεις. Επίσης τους ρώτησες για μέθοδο αποστολής η απλά εριξες παραγγελια και σου ηρθε χωρις τελωνειο? Οκ ευχαριστώ παιδιά δεν έχω ξαναψωνισει απο εκει και ειχα καποιους ενδοιασμούς. Ρε Ολλανδία λεμέ! ΕΕ! Τι τελωνείο; Θα μας τρελάνεις! 🤣
k_dinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αν κάτσει στραβή και θέλουμε εγγύηση βρίσκουμε εύκολα άκρη από Ελλάδα?
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, k_dinos είπε Αν κάτσει στραβή και θέλουμε εγγύηση βρίσκουμε εύκολα άκρη από Ελλάδα? Από την καλύτερη εγγύηση που παίζει (Corsair, Microsoft, Amazon).
nevermore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, k_dinos είπε Αν κάτσει στραβή και θέλουμε εγγύηση βρίσκουμε εύκολα άκρη από Ελλάδα? Με το controller που είχε θέμα με το ένα κουμπί το έστειλα στην Microsoft και μου έδωσαν άλλο. Γενικά με microsoft μιλάς οπότε είσαι κομπλέ.
Tigio13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου ζηταει να βαλω τον λογαριασμο microsoft και δε δεχεται το τκ.ενω εχω βαλει τις πληροφοριες για το που να τα στειλει σε προηγουμενο βημα.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? edit: καποιο σκαλωμα ειχε φαει και δεν το επαιρνε.Εκανα την παραγγελια τελικα και το κριμα στο λαιμο σας.... 3/12 παραλαμβανω λεει,για να δουμε.Απο paypal παντως ακομα λεφτα δεν εχει τραβηξει. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Tigio13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα