Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να εργάζεται στην beat να μας πει 2-3 πράγματα σχετικά με την εταιρία και την φιλοσοφία της; Αν κάποιος δεν θέλει να το πει δημόσια για δικούς του λόγους καλοδεχουμενο και το pm. Ευχαριστώ
opoiosdipote Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά στο glassdoor έχει αρκετά reviews που νομίζω θα σε βοηθήσουν. Από κάποιους φίλους (2 software engineers που δούλευαν εκεί) είχα ακούσει γενικά καλά λόγια και για το επίπεδο δουλειάς, για την οργάνωση, για τα ωράρια και το κλίμα γενικά. Το χρηματικό σε ανάλογες εταιρείες κατά τη γνώμη μου είναι καθαρά θέμα διαπραγμάτευσης. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 και εγώ απο μια φιλη γραφιστρια εχω ακουσει θετικά σχόλια 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω εκ των έσω, αλλά από όσα έχω δει μου φαίνεται σε στιλ Σκρουτζ και θα ήθελα πολύ να πάω. Τόσο μακριά μου να μην ήταν μόνο...
gatokoritso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και γενικά ωραίο κλιμα.
almost_random_guy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να εργάζεται στην beat να μας πει 2-3 πράγματα σχετικά με την εταιρία και την φιλοσοφία της; Αν κάποιος δεν θέλει να το πει δημόσια για δικούς του λόγους καλοδεχουμενο και το pm. Ευχαριστώ Καλά είναι. Να μας έρθετε, we have cookies.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, almost_random_guy είπε Καλά είναι. Να μας έρθετε, we have cookies. Θα δείξει! Το ελπίζω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μόνο θετικά είδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα