Προς το περιεχόμενο

χτιστό κρεβάτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και την παράμετρο του χτυπήματος στο το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού στη γωνία του κρεβατιού. Άλλο ξύλο και άλλο τσιμέντο 😁

Δημοσ.

Βλέπω αρκετά μειονεκτήματα

1) αν θελήσεις να αλλάξεις την διαρρύθμιση του δωματίου τι γίνεται? Το γκρεμιζεις και το ξαναχτιζεις?

2)το τσιμέντο είναι κρύο υλικό,τον χειμώνα νομίζω θα έχει θέμα

3)εχω κοιμηθεί σε τέτοιο σε.διακοπές και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν οτι ζω σε κάτι φτηνιαρικο,ξυπνησα πιασμενος σαν να κοιμομουν στο πατωμα κτλ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ελένη_Μ είπε

Κάτι τέτοιο πώς σας φαίνεται; Τα τόσο χοντρά δοκάρια μήπως είναι από αυτά που φτιάχνουν πέργολες/υπόστεγα;

beam-platform-beds_060816.jpg

Για μένα καλύτερο είναι το βαρύ ξύλο παρά το χτιστό. Τόσοι γκόμενοι με *___* εκεί , και δεν ακουγόταν τίποτα. 🦄 Σύν ότι δεν θα κρυώνεις το χειμώνα. 😛

Δημοσ.

Αν μένεις σε μέρος που κάνει κρύο καλύτερα ένα τέτοιο...

Spoiler

s375

Ούτε μαμούνια, ούτε αερίσματα. Χτυπάς και μερικά κοψίδια
και θα είσαι η πρώτη μούρη στο Anti-Fitness Thread... :P

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgeγ είπε

Βλέπω αρκετά μειονεκτήματα

1) αν θελήσεις να αλλάξεις την διαρρύθμιση του δωματίου τι γίνεται? Το γκρεμιζεις και το ξαναχτιζεις?

2)το τσιμέντο είναι κρύο υλικό,τον χειμώνα νομίζω θα έχει θέμα

3)εχω κοιμηθεί σε τέτοιο σε.διακοπές και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν οτι ζω σε κάτι φτηνιαρικο,ξυπνησα πιασμενος σαν να κοιμομουν στο πατωμα κτλ 

1) Το θέμα της διαρρύθμισης χώρου είναι το τελευταίο που με απασχολεί, γιατί δε θα χρειαστεί να επιθυμίσω να κάνω αλλαγές αργότερα(γενικά δε μου αρέσουν τα πολλά αντικείμενα κι έπιπλα στο σπίτι) μιας και το δωμάτιο θα είναι αρκετά λιτό: το χτιστό κρεβάτι, μια επίσης χτιστή ντουλάπα με καθρέφτη κι ένα μακρύ ράφι χαμηλού ύψους σαν πάγκος για να ακουμπώ οτιδήποτε χρειαστεί.

2) Οτι το τσιμέντο είναι κρύο υλικό και γίνεται ακόμα πιο κρύο το χειμώνα με προβληματίζει κι εμένα. Αν έντυνα έστω μόνο την πάνω επιφάνεια με φθηνό laminate δε θα ήταν καλύτερα;

Σας έφτιαξα κι ένα σχεδιάγραμμα για να κατανοήσετε καλύτερα πώς φαντάζομαι το δωματιάκι μου:

δωματιάκι μου.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...