AristidisZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Makis38 είπε Γιατί να μην γίνεται διασταύρωση φιλαράκι; Έχεις τίποτε να κρύψεις; Παντού διασταυρώσεις θέλει ο Έλληνας για να πάει κάποια στιγμή ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Φιλαράκι εγώ και να είχα (που δυστυχώς δεν), θα ήξερα πως να το φυλάξω Είδαμε και με τα τεκμήρια τι έγινε που δεν ήξεραν οι μισοί (άσχετοι) λογιστές να κάνουν μια ανάλωση, και πλήρωνε ο κόσμος κερατιάτικα...
Alexandros7474 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, vasioula1 είπε καλημέρα ήθελα να πω κάπου το παράπονο μου παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της εθνικής, λέω πως έχει φθαρεί σε ένα σημείο η κάρτα μου και ρώτησα για τη διαδικασία αντικατάστασης μου λέει η κοπέλα: πας από το κατάστημα, κοστίζει 5 ευρώ, θα σου έρθει ταχυδρομικά η νέα κάρτα και 5-7 μέρες θα είσαι χωρίς κάρτα (!!!!) λέω ορίστε;;; θα την κρατήσω μέχρι να λιώσει ρε παιδιά είναι σοβαρά πράγματα αυτά; 5-7 μέρες χωρίς κάρτα; σε άλλες τράπεζες έχω ακούσει πως γίνεται και επί τόπου η αντικατάσταση στο κατάστημα είμαι να σκάσω Φίλε επειδή το εχω περάσει δεν κάνει 5 μέρες αλλά 15 , αν είσαι τυχερός και στην στείλουν στην σωστή διεύθυνση και όχι σε εκείνη που κάποτε έμενες και είχες δηλώσει και όταν άλλαξες ενημερώσες την εθνική αλλά για κάποιον λόγο η βλακεία είναι ανίκητη και ενώ σου στέλνουν στην κανονική διεύθυνση όλα τα υπόλοιπα ....την κάρτα θα την στείλουν στην πρώτη διεύθυνση που δηλώσες.... εχει γίνει σε εμένα και σε πολλούς φίλους . Η λύση σου είναι πας και βγάζεις μια χρεωστική της εθνικής ( πηγαινε στον Γερμανό που γίνετε εύκολα και γρήγορα ) και μεταφέρεις σε αυτήν λεφτά ( γίνετε άμεσα )για να κανείς την δουλειά σου για κάποιος μέρες .
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εγω παντως εθνικη εχω και δεν ειχα ποτε προβλημα ολλα μεσω web bank και μια φωρα που μπλοκαρα σχετικα προσφατα των κωδικο ειχα αμεση τηλεφωνικη βοηθεια και λυση σε μερικα λεπτα ..τωρα για την καρτα δεν θυμαμαι οταν εκανα On line αιτηση για νεα ανεπαφη αν ειχα μεινει χωρις καρτα η την ακυρωσα οταν ηρθε οι καινουργια
splanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Εμένα μ στείλαν καινουργια χωρίς να το ζητήσω δωρεάν τι φάση.
talibanakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, zio10 είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση ρε συ να μη μπορείς να μείνεις λίγες μέρες χωρίς κάρτα! Μη σου κανει εντυπωση,εδω συνηθισαν να πληρωνουν και το φρεντο με καρτα.. 1
vasioula1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Την καρτα την χρειαζομαι γιατι ταξιδευω 2 φορες το μηνα (χωρις σταθερες ημερομηνιες) στο εξωτερικο και δε μπορω να ρισκαρω να μεινω χωρις καρτα γιατι εκει τις πληρωμες τις κανω μεσω καρτας Περα απο αυτο εκανα ενα αιτημα παραπονου στην εθνικη πιο πολυ για να προτεινω να αλλαξει η διαδικασια καποια στιγμη Με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως εκτος απ τη μαστερκαρτ μπορω να εχω και μια βίζα Αιτηση μεσω ebanking. Οταν ερθει (αγνωστο ποτε) θα χρησιμοποιω αυτην και θα ζητησω αντικατασταση της αλλης Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
CMOS_Z Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μην πας την κάρτα πίσω σαν χαλασμενη. Αφού δουλεύει και απλά θελεις νεα και δε μπορείς να μεινεις χωρίς κάρτα, ζητά ακόμα μια καρτα στον ίδιο λογαριασμό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Κι οι 4 συστημικες τραπεζες ειναι απαρχαιωμενες για δεδομενα ανεπτυγμενης χωρας. Απλα η ΕΤΕ ειναι καμια δεκαρια χρονια πιο πισω κι απο τις αλλες 3. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά, θεωρώ όλες τις τράπεζες τα ίδια σκατά πάνω κάτω, για όλες έχω να πω και για κάποια μικρή ιστορία γραφειοκρατίας/προβλημάτων, τελευταία της Αττικής που είναι η κύρια τράπεζά μας και όταν είχα πάει να βγάλω κωδικούς για το e-banking περίμενα μέχρι τις 15:30 μέσα, έμαθα από άτομο που εργάζεται εκεί και ξέρει τι παίζει οτι το τελευταίο έτος έχουν αλλάξει όλους τους υπαλλήλους και έχουν γίνει μετατάξεις με αποτέλεσμα οι νέοι να μην γνωρίζουν τις διαδικασίες και να τρέχουν πίσω από τους προϊσταμένους να ρωτήσουν και να μάθουν τι παίζει. Εν πάση περιπτώσει. Δεν είναι κάτι τραγικό να μείνεις χωρίς κάρτα για 15 ή και παραπάνω μέρες. Βέβαια αν την χρειάζεσαι για εξωτερικό όπως λες, εκεί δεν το συζητάμε καν.
fastnq2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ταληρο το χρεωνουν οταν εχει υποστει η καρτα φθορα η οταν εχει κλοπη.Οταν ειναι κατι της τραπεζας,πχ ληξη καρτας,αντικατασταση με νεου τυπου γινεται δωρεαν και σου στελνουν την καρτα ετοιμη για ενεργοποιηση. Για τους υπαλληλους και την εξυπηρετηση,δεν καταλαβαινω την απορια σας,δ.υ. αργομισθοι ειναι οι περισσοτεροι(ασε που δηλωνουν ιδιωτικες οι τραπεζες),ειδικα οι υψηλοβαθμοι(πλεον) της εθνικης τεινουν να ειναι και ψιλοαμορφωτοι καθοτι μπηκαν την εποχη των παχιων αγελαδων και της πασοκαρας.Διευθυντης εθνικης στο κοντινο μου καταστημα δεν ηξερε αγγλικα.Δεν λεμε να πιασει επιστημονικες κουβεντες και τετοια,μιλαμε δεν ηξερε λεξη.Πολυ πιο αξιοπιστοι και φιλοτιμοι ειναι οι καινουριοι που μπαινουν,μεχρι βεβαια να παρουν καμια καρεκλιτσα και αυτοι. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από fastnq2 1
helicoid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και χειρότερα. Να σου φάει την κάρτα μισθοδοσίας σου ATM της Εθνικής (και μάλιστα ολοκαίνουριο, μιας βδομάδας φάση). Και στα καλά καθούμενα Παρασκευή 1 το βράδυ να μείνεις χωρίς κάρτα για 15 μέρες επειδή σου λέει "άμα το ATM είναι σε πρόσοψη καταστηματος τράπεζας μπορείς να πας το πρωί να την ζητήσεις πίσω, αλλά άμα το ATM είναι αδέσποτο -όπως στην προκειμένη περίπτωση- παίζει ακύρωση και έκδοση νέας κάρτας". Από τότε μου έχει μείνει τόση φοβία που πάω μόνο σε ATMs μπροστά από τράπεζες και αποφεύγω τα καινούρια (πιο space design) της Εθνικής. Μόνο πετονιά δεν της έχω περάσει ακόμα, να την τραβάω πίσω άμα πάει να την φάει, όπως το παλιό κόλπο στα coin-ups με τα κατοστάρικα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από helicoid
vasioula1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικα καταλαβαινω τη χρεωση των 5 ευρω σε φθορα/απώλεια. Δε με ενοχλει καθως ειναι δικη μου ευθυνη
asterix73 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, πριν ένα μήνα έχασα τη δικιά μου και έκανα επανέκδοση, όντως θέλει 7 μέρες, δεν πλήρωσα κάτι αλλά αν έχεις καιρό να ανανεώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα θέλει τα παρακάτω χαρτιά. 1. αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2. ένα λογαριασμό από κινητό τηλέφωνο γιατί συνδέεται με το τραπεζικό λογαριασμό. 3. ταυτότητα 4. Βεβαίωση εργοδότη ή χαρτί μισθδοσίας
talibanakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι οι 4 συστημικες τραπεζες ειναι απαρχαιωμενες για δεδομενα ανεπτυγμενης χωρας. Τι εννοεις;
Miracle Worker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δε χρειάζεται να παραδώσεις την προηγούμενη κάρτα, πριν ενεργοποιηθεί η καινούρια. Εμένα μου έχει έρθει καινούρια κάρτα εδώ και δύο μήνες, αλλά ακόμα χρησιμοποιώ την παλιά. Το πρόβλημα είναι με το pin. Εγώ έφαγα ολόκληρη μέρα, γιατί ήθελαν να φέρω πιστοποιητικό από τον πάροχο κινητής ότι το νούμερο ανήκει σε εμένα και μετά από όλα αυτά μου είπαν ότι πρέπει να τηλεφωνήσω σε έναν αριθμό για να μου δώσουν το κλειδί, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσω στον κώδικα που είναι στο χαρτί που μου έχουν στείλει, ώστε να βρω το pin. Eurobank έχω αλλάξει και κάρτα και pin επί τόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις