Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως θα πειτε χαζη ερωτηση, αλλα μια απαντηση θελω που να στεκει και μετα ας κλεοδωθει το θεμα. 

Σε ενα χωρο εργασιας υπαρχει ψυκτης νερου , οι κλασσικοι που υπαρχουν παντου οπου απο πανω γεμιζει με μεγαλες μπουκαλες νερου που βρίσκονται σε θερμοκρασια περιβαλλοντος αποθηκευμενες. Ο ψυκτης μπορει να σου βγαλει παγωμενο/κρυο απο την μια υποδοχη και καυτο/ζεστο απο την αλλη, νερο. 

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι οταν: τελειωνει τελείως το νερο, αλλαζεις μπουκαλα, και σε δευτερολεπτα (1,2,3) το νερο μπορει να βγει παγωμενο η ζεστο (οτι επιλεξεις) χωρις να περιμενεις να υπαρξει μια διαδικασια λεπτων της ωρας (για να ψυχραθει η να βρασει) οπου λογικα θα εστεκε για αμεση απαντηση επι του θεματος. 

Τρολ ερωτηση: Υγρο αζωτο/λαβα εχει μεσα και καταφερνει να παγωσει/καψει το νερο απο θερμοκρασια περιβαλλοντος μεσα σε δευτερολεπτα; 

Οποιος γνωριζει ας απαντησει. Κανενας στο κυκλο μου δεν ξερει επακριβως την απαντηση, βεβαια θα μου πειτε ποιος νοιαζεται, αλλα ενταξει εγκυκλοπαιδικα ρωταω. Ευχαριστω 

Δημοσ.

Έχει αποθηκευτικό χώρο τόσο για το κρύο όσο και για το ζεστό ο οποίος μένει  γεμάτος ακόμη και να αδειάσει η μπουκάλα.

• Like 4
Δημοσ.

Eχει παρα πολλες σπειρες  μεχρι να φτασει το νερο απο την παροχη, στο ποτηρι σου. σε αυτη την διαδρομη προλαβαινει κ παγωνει.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ελεγε και ο αειμνηστος.....
It's a kind of magic........It's a kind of magic....

Περα απο την πλακα οσες φορες και αν εχω δει τετοιο μηχανημα δεν με απασχολεισαι το πως κανει οτι κανει (αρκει το οτι ειχε κρυο νερo).

Δημοσ.

Επειδή έχουμε κ εμείς στη δουλειά έχω παρατηρήσει ότι όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε κρύο νερό από ένα σημείο και μετά βγαίνει σε θερμοκρασία δωματίου.Οποτε δεν έχει κάποιο μαγικό τρόπο να το παγώνει στιγμιαία απλά όταν αδειάσει η μπουκάλα σταματάει να βγάζει νερό πριν αδειάσει το δοχείο του παγωμένου που έχει μέσα.Η παροχή ξεκινάει όταν ξαναβάλεις μπουκάλα όμως σου δίνει το νερό που ήταν ήδη μέσα.Το ίδιο ισχύει και για το ζεστό νερό.Και ένα μικρό tip,κάποιοι ψύκτες έχουν και μίνι ψυγειακι στο κάτω μέρος που δεν φαίνεται.Ειναι καλή κρυψώνα αν οι συνάδελφοι τρώνε τα πάντα από το κοινόχρηστο ψυγείο..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...