Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Γνωριζει καποιος αν στη wind κοστιζει η μετατροπη μιας καρτας miscro sim σε nano; επισης υπαρχει αναβαθμιση καρτας sim για 4g; χρεωνεται;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ παλιά η μετατροπή γίνονταν με ένα απλό κοψιμο της κάρτας (αρκει να μην ήταν αρχαία), αλλά πλέον γινεται μονο αντικατάσταση που υπάρχει χρέωση. Ομοιως παλιοτερα η αντικατάσταση σε καρτα 4g ηταν δωρεάν αλλά πλεον δεν ειναι. Αλλαγή δωρεαν γινεται οταν η sim παρουσιάζει προβλήματα συνδεσης στο δικτυο που οφειλεται στην καρτα sim και οχι στο κινητο. Σε κάποια μικρά υποκατάστηματα που δουλευουν frans ίσως στην κοψουν και αυτό αν σε ξέρουν, αλλά για 4g θελει σιγουρα αλλαγή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συνήθως 5€ χρεώνουν. Αν δεν θες να τα δώσεις μπορείς να δοκιμάσεις να την κόψεις και μόνος σου.

@isay αν τους πεις ότι έχεις επαφές δεν στην κόβουν;

• Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά εχει πέσει εντονη εντολή απο την εταιρεία (απο όλες) να αλλαζουν τις κάρτες (κέρδος γαρ), οποτε αν ο υπάλληλος δεν ειναι δικός σου άνθρωπος ή δεν ειναι μικρο franchise, δεν εχουν λογο να ασχοληθούν με κοψιμο ή να λύσουν το προβλημα του πελάτη με τις επαφές. Στη χειρότερη θα τους πουν να μεταφέρουν (οι ιδιοι οι πελάτες) τις επαφες στο κινητό  και μετα να τις μεταφερουν πισω στη νεα κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cabdik είπε

για να κοψεις καρτες = 

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=sim+cutter&_sacat=0

αν ειναι παλια και εχει μεγαλο τσιπακι, η για νεοτερης τεχνολογιας SIM, αναγκαστικα θελει αλλαγη. 

Κόβεται και με ψαλίδι.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κόβεται και με ψαλίδι.

εχει αλλη χαρη το ........."μηχανημα"..!!!    και δεν ειναι και πανακριβο....!!   

• Like 1
Δημοσ.

Nα ξέρετε πάντως οι nano sim είναι ελάχιστα πιο λεπτές από τις παλιές κάρτες. Σε ορισμένα κινητά αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Κόβεται και με ψαλίδι.

1 ώρα πριν, cabdik είπε

εχει αλλη χαρη το ........."μηχανημα"..!!!    και δεν ειναι και πανακριβο....!!   

Επειδη το εχω κανει, δεν θεωρω πως ειναι ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος. Το "ψαλιδι" που αγορασα ηταν σκατα και μου μασουσε την καρτα σε ενα σημειο. Συν οτι εφαγε και λιγο απο τη σιμ και δεν λειτουργουσε. Ευτυχως ηταν ανοιχτο το μαγαζι της κοσμοτε και την αλλαξα την ιδια μερα.

Επεξ/σία από mary
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά σε Cyta καρτοκινητό άλλαξα προχθές την Sim δωρεάν σε κατάστημα.

Επεξ/σία από AkisAnthraX
Δημοσ.

Εγω προχθες εκοψα με ψαλιδι μια mini sim σε nano sim.Σαν τον κ@λο μου την εκανα,απο την μια πλευρα εχουν φυγει οι επαφες αλλα λειτουργει μια χαρα.Παντως επιβεβαιωνω οτι οι νεες nano sim ειναι οντως πιο λεπτες,σε moto g5 plus με το ζορι μπαινει μεσα το συρταρακι ενω με κανονικη nano sim μπαινει ανετα.Θα παω αυριο στην cosmote να μου δωσει μια καινουργια καρτα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mary είπε

Επειδη το εχω κανει, δεν θεωρω πως ειναι ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος. Το "ψαλιδι" που αγορασα ηταν σκατα και μου μασουσε την καρτα σε ενα σημειο. Συν οτι εφαγε και λιγο απο τη σιμ και δεν λειτουργουσε. Ευτυχως ηταν ανοιχτο το μαγαζι της κοσμοτε και την αλλαξα την ιδια μερα.

Σίγουα γο καλύτερο είναι το μηχανάκι κι ακόμα καλύτερα η καινούργια κάρτα. Απλά το είπα αν βιάζεται κάποιος ή αν δεν έχει άλλη λύση. 

Η δικιά μου κάρτα πχ είναι κομμένη όχι και απόλυτα σωστά περίπου σε μέγεθος nano και τη χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα και σαν κανονική και σαν micro, αρκεί να πετύχεις ακριβώς τη θέση.

Δημοσ.

Πάρτε το πια απόφαση. Οποιαδήποτε παρέμβαση σε ότι μπορεί να ονομαστεί "κάρτα" (από sim μέχρι...χρεωστική/πιστωτική) χρεώνεται υποχρεωτικά ένα ταληράκι (5 ευρώ).

Για την ώρα.

Και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Πάρτε το πια απόφαση. Οποιαδήποτε παρέμβαση σε ότι μπορεί να ονομαστεί "κάρτα" (από sim μέχρι...χρεωστική/πιστωτική) χρεώνεται υποχρεωτικά ένα ταληράκι (5 ευρώ).

Για την ώρα.

Και βλέπουμε

Έτσι είναι, ταρίφα! 5€ και οι κωδικοί για το web banking! 

Και το δημόσιο έχει ταρίφα το 100αρικο, άργησες, έκανες λάθος κτλ, 100€! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον γερμανο πληρωσε η μανα μου 7,90 πριν 5 μερες για να αλλαξει Sim του Οτε.....

Επεξ/σία από Jorvik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...