Προς το περιεχόμενο

Euro 4 Αθήνα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα astra diesel με κινητήρα γενιάς euro 4 το αγόρασα στα Χανιά καθώς εκεί μένω καινεργαζομαι τα τελευταία χρόνια ,όμως έχω σκοπό να ανέβω Αθήνα μετά τις γιορτές και να μείνω μόνιμα .ξέρετε αν θα έχω κάποιο θέμα εξαιτίας του νόμου με την τροχαία ή με τις ασφαλιστικές ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου γινει ελεγχος  ή εμπλακεις σε ατυχημα ναι θα εχεις προβλημα. Πολυ μεγαλυτερο ισως στην δευτερη περιπτωση.Με τιποτα δεν θα το εκανα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Εφόσον δεν επιβάλλεται ο νόμος, τότε πολύ απλά ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Απλή λογική.

Ποιος ειπε οτι δεν επιβαλλεται ο νομος ?? Ασχετα...Σε ατυχημα αν εμπλακει την "εκατσε".

Δημοσ.

Εννοώ οτι ξέρω δεκάδες άτομα απο επαρχία που κατεβαίνουν ακόμη κ με τα αγροτικά που κάποια όχι euro 4 άλλα 3,2,0 τα τελευταία χρόνια κι ούτε έναν δεν έχουν σταματήσει (μιλάω για Αθήνα). Έχω δύο γνωστούς από Λαγκαδά και κάνουν κι αυτοί το ίδιο στη Θεσσαλονίκη και ο κύκλος τους. Μια δεκαετία πριν δεν το έκαναν αυτό ούτε για αστείο! Αυτό τη σημαίνει; Ότι ο νόμος είναι διακοσμητικός. Όπως και ο αντικαπνιστικός. Άρα όλα επιτρέπονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω τωρα κατι ..ΑΝ θελω να ταξιδεψω απο χανια για Αγρινιο για παραδειγμα και αναγκαστηκα πρεπει να περασω απο την αττικη και γινει καποια στραβη μεσα στην αττικη δηλαδη τι? θα με γραψουν και θα μου παρουν το διπλωμα? αυτο δεν εχει καμια λογικη οπως και το οτι δεν εχετε καμια γνωση επι του θεματος ετσι ωστε να απαντησετε με σωστα επιχειρηματα παρα μονο να πετατε ενα ξερο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παντα υπαρχουν καποιες παραμετροι οπως για παραδειγμα το οτι υπαρχει συγκεκριμενο ΦΕΚ που ξεκαθαριζει σε ποιες περιοχες απαγορευεται και ποιες οχι και ειμαι σιγουρος οτι οι 9 στους 10 εδω μεσα δεν το εχουν ακουσει ποτε αλλα παρα ταυτα εκφερουν γνωμη........

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostamhl είπε

να ρωτησω τωρα κατι ..ΑΝ θελω να ταξιδεψω απο χανια για Αγρινιο για παραδειγμα και αναγκαστηκα πρεπει να περασω απο την αττικη και γινει καποια στραβη μεσα στην αττικη δηλαδη τι? θα με γραψουν και θα μου παρουν το διπλωμα? αυτο δεν εχει καμια λογικη οπως και το οτι δεν εχετε καμια γνωση επι του θεματος ετσι ωστε να απαντησετε με σωστα επιχειρηματα παρα μονο να πετατε ενα ξερο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παντα υπαρχουν καποιες παραμετροι οπως για παραδειγμα το οτι υπαρχει συγκεκριμενο ΦΕΚ που ξεκαθαριζει σε ποιες περιοχες απαγορευεται και ποιες οχι και ειμαι σιγουρος οτι οι 9 στους 10 εδω μεσα δεν το εχουν ακουσει ποτε αλλα παρα ταυτα εκφερουν γνωμη........

Γιατί τότε δεν ρωτάς την τροχαία αττικής να μάθεις που επιτρέπονται τα  EURO4 ντίζελ  και την ασφαλιστική σου  αν σε καλύπτει ;

Επεξ/σία από adsl2+
  • Like 1
Δημοσ.

😂😂 καλα ναι αυτο εχω σκοπο να κανω μια ερωτηση εκανα εδω να δω τι γινεται επι του θεματος αλλα και αυτες οι ασφαλιστικες ειναι οτι να ναι να φανταστεις 3 μερες σερι επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε κανεις 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostamhl είπε

😂😂 καλα ναι αυτο εχω σκοπο να κανω μια ερωτηση εκανα εδω να δω τι γινεται επι του θεματος αλλα και αυτες οι ασφαλιστικες ειναι οτι να ναι να φανταστεις 3 μερες σερι επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε κανεις 

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις ασφαλιστική😅😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostamhl είπε

Αυτό ρωτούσα κι εγώ σε ένα άλλο παρόμοιο θέμα. Δεν έχει λογική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, kostamhl είπε

Καλησπέρα έχω ένα astra diesel με κινητήρα γενιάς euro 4 το αγόρασα στα Χανιά καθώς εκεί μένω καινεργαζομαι τα τελευταία χρόνια ,όμως έχω σκοπό να ανέβω Αθήνα μετά τις γιορτές και να μείνω μόνιμα .ξέρετε αν θα έχω κάποιο θέμα εξαιτίας του νόμου με την τροχαία ή με τις ασφαλιστικές ?

απαντάω για κάτι που θεωρώ  αυτονόητο.

αφού έχεις σκοπό να μείνεις αθήνα   οπού  απαγορεύονται τα euro4   γιατί πολύ άπλα πριν φύγεις από κρήτη δεν το πουλάς και αγοράζεις ενα βενζινοκίνητο?

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοειται αυτο προσπαθω να κανω δεν θελω να το παντρευτω το αμαξι 😂😂 προσπαθω να το πουλησω αλλα ολοι ξερουμε πως ειναι η αγορα σημερα δεν βρισκεις ευκολα αγοραστη

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...