Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πολυ χοντρό ... Εμένα μου ήρθε σε εταιρικό κοτε 54122 Ellinespadu που δεν έχω βάλει φυσικά σε κανένα ''survey"
Doubt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Πολυ χοντρό ... Εμένα μου ήρθε σε εταιρικό κοτε 54122 Ellinespadu που δεν έχω βάλει φυσικά σε κανένα ''survey" Δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα και πουθενά. Υπάρχουν συστήματα που καλούν συνεχόμενους τυχαίους αριθμούς και καταγράφουν αυτούς που είναι σε χρήση. Πάμπολλες καταγγελίες για αριθμούς που καλούν, δεν μιλάνε και δεν μπορείς εσύ να τους καλέσεις. Συμβαίνει σε όλους κάποια στιγμή. 4
heros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 μπορει ανετα να συμπληρωσει το νουμερο σου κάποιος τρίτος (γνωστός άγνωστος)... πολλά site για να σου δώσουν πρόσβαση να κατεβάσεις κάτι σου ζητούν τέτοιου τύπου εγγραφές όπως συμπλήρωσε το κινητό σου.... και πολλοί για να προχωρήσουν συμπληρώνουν ένα νουμερο κινητού είτε στην τύχη είτε κάποιο γνωστο που ήδη θυμουνται....
DarthGRE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε έπαθα ακριβώς το ίδιο στην Cosmote με χρεώσεις συνολικής αξίας 490 ευρω σε διάστημα 5 μηνών και πήγα σε κατάστημα. Τους είπα οτι εγώ δεν είχα στείλει ποτέ μήνυμα σε αυτές τις υπηρεσίες και μου άρχισαν τις παπάντζες οτι μπορεί να το έκανα χωρίς να το καταλάβω. Απαίτησα να γίνει έλεγχος στο ιστορικό του λογαριασμού μου κα μετά απο 5 λεπτά μου απάντησαν οτι όντως, δεν έχω στείλει ποτέ. Η επόμενή μου ερώτηση ήταν η παγίδα στην οποια έπεσαν και τους ξεφτίλισα: Πως έγινε τότε η εγγραφή μου? Και μου απάντησαν οτι θα πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία, καθώς μάλλον με βρήκαν απο τους καταλόγους. Έλα όμως που το νούμερό μου είναι απόρρητο.. Άρχισα να απειλώ θεούς και δαίμονες και λέγοντας οτι αυτοί έδωσαν το νούμερό μου και χρεώνουν το κόσμο σε συνεργασία με αυτές τις κωλοεταρείες, και απαιτώ ΆΜΕΣΗ αποχρέωση ειδάλως θα μπλέξουν άσχημα. Μην τα πολυλογώ, έγινε ολική αποχρέωση του ποσού. 1 1 1
tz_aristotelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Για σκεφτείτε και το εξής: Μπαίνει κάποιος σε μια "περίεργη" ιστοσελίδα όπου του ζητά το τηλέφωνό του για να συνεχίσει. Αυτός δίνει όχι το δικό του αλλά ένα άλλο τηλέφωνό. Στο "αλλο" τηλέφωνο έρχεται περίεργο μύνημα, το ανοίγει ο χρήστης και θαύμα βρίσκεται μπλεγμένος. (Παρόλο που μετά το σβήνει). Μήπως υπάρχει αυτή η πιθανότητα??
Dinoel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Για σκεφτείτε και το εξής: Μπαίνει κάποιος σε μια "περίεργη" ιστοσελίδα όπου του ζητά το τηλέφωνό του για να συνεχίσει. Αυτός δίνει όχι το δικό του αλλά ένα άλλο τηλέφωνό. Στο "αλλο" τηλέφωνο έρχεται περίεργο μύνημα, το ανοίγει ο χρήστης και θαύμα βρίσκεται μπλεγμένος. (Παρόλο που μετά το σβήνει). Μήπως υπάρχει αυτή η πιθανότητα?? εφόσον δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τον αριθμό σου φυσικά και υπάρχει. Δηλαδή να σου έρθει το μήνυμα και εσύ να πρέπει να απαντήσεις ότι το αποδέχεσαι. Για να φαίνεται και στο ιστορικό. Είναι τόσο απλό να το φτιάξουν αλλά φυσικά βγάζουν χρήματα από αυτό.
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Για σκεφτείτε και το εξής: Μπαίνει κάποιος σε μια "περίεργη" ιστοσελίδα όπου του ζητά το τηλέφωνό του για να συνεχίσει. Αυτός δίνει όχι το δικό του αλλά ένα άλλο τηλέφωνό. Στο "αλλο" τηλέφωνο έρχεται περίεργο μύνημα, το ανοίγει ο χρήστης και θαύμα βρίσκεται μπλεγμένος. (Παρόλο που μετά το σβήνει). Μήπως υπάρχει αυτή η πιθανότητα?? Δεν υπάρχει κανένας τόσο ηλίθιος να απαντήσει με μήνυμα πίσω στη "Σούζι "αλλά το κρατάς και κάνεις μια αναφορά στην 'υπευθυνότητα ΟΤΕ' και στην ΕΕΤΤ και τότε τσούζει
alexioannou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Το truecaller δεν τα μπλοκάρει αφού θα είναι σε λίστα υπόπτων? Το έχω μόνιμα με τις αναβαθμίσεις για τα spam.
Nazar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το έπαθε και ο γιος μου σε καρτοκινητό Cosmote. Βάζει την κάρτα 10 € (αγοράζει internet 1 GB 1 €) και μετά από μια ώρα υπόλοιπο 0.96€. Είχαν έρθει στο ενδιάμεσο 4-5 μηνύματα, λες και περίμεναν την ενεργοποίηση. Μιλάμε για ΚΛΟΠΗ
historland Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Έχω καρτοκινητό Vodafone CU. Έχει φραγή λόγω μη ανανέωσης από το Φλεβάρη. Πηγαίνω στο κατάστημα, το ενεργοποιώ βάζοντας 10 €. Μετά από μια ώρα μου έρχονται απανωτά 3 μηνύματα από πενταψήφιους 54303 και 54006 Πάει όλη η κάρτα και τα 10 € με τη μία χωρίς να προλάβω να βάλω ούτε πακέτο ούτε τίποτα. Έχω να χρησιμοποιήσω αυτόν τον αριθμό πολύ καιρό και επειδή ήταν προσωπικός μόνο με την οικογένεια δεν τον δίνω ποτέ σε τρίτους. Το κινητό που τον χρησιμοποιώ είναι μπακατέλα δεκαετίας με πλήκτρα, χωρίς πρόσβαση στο internet. Τα συμπεράσματα δικά σας για την Vodafone. Mιλάμε για ΚΛΟΠΗ όντως! 1
georgerapp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καρτελ!!! Η μαφία των τριών ! Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διάφορα με έναν κλέφτη του ποινικού δικαίου. Παμε σε πόλεμο οποίος μπορεί. Εαν έχεις εναλλακτικό πάροχο που δραστηριοποιείται στην περιοχη σου πας εκεί χωρις σκέψη και επίσης όποιος μπορεί καρτοκινητο . Όσα λιγότερα μπορείτε να τους δίνεται. Οσες λιγότερες δέσμευσεις απέναντι τους και συμβόλαια. Επίσης άφθονο μπινελικι , αυτό το ξέχασα. Ναι ειναι απλα ένας υπάλληλος που κουτσοπληρωνετε. Στα @ρχιδι@ μου. Δουλεύει για το καρτελ και αυτό ακούει, και θελω να ακούει άσχημα πράγματα. 1
theo93 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα είδα μια αναπάντητη κλήση από +21629722345, επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό; update: και άλλο ένα από Αλγερία... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από theo93
georgerapp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα τα νούμερα τα κανω block μεσα απο την εφαρμογή του κινητού. Οπως και αυτα που με καλούν για προσφορές . Εχω φτιαξει μια λιστα γιοματη.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, theo93 είπε Σήμερα είδα μια αναπάντητη κλήση από +21629722345, επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό; update: και άλλο ένα από Αλγερία... Για να πάρεις πίσω και να χρεωθείς. 1
historland Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgerapp είπε Αυτα τα νούμερα τα κανω block μεσα απο την εφαρμογή του κινητού. Οπως και αυτα που με καλούν για προσφορές . Εχω φτιαξει μια λιστα γιοματη. Πως να κάνω block αφού έχω μπακατέλα. Δεν είναι δηλαδή smartphone. Πρέπει να καλέσω με χρέωση στην εξυπηρέτηση της Vodafone. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω πάλι κάρτα, γιατί μου έφαγε όλα τα ευρώ με τη μία. Δε νομίζω... Άμα βάλω θα μου τα ξαναφάνε αυτοί πριν προλάβω. Απλά καταργώ τον αριθμό και τη Vodafone για άλλη μια φορά στην black list. Την είχα για χρόνια με κάτι άλλες ματσακονιές που μου κανε. Θα την ξαναβάλω πάλι. Όχι ότι και οι άλλες είναι καλύτερες... Όπως είπατε καρτέλ! Και η Αρχή Τηλεπικοινωνιών τους ευνοεί, είναι πρώτα μαζί τους και οι καταναλωτές έρχονται δεύτεροι. Το διαπίστωσα όταν κάλεσα την Αρχή. Ήταν σα να μιλούσα με μια από τις εταιρίες. Έπρεπε λέει να ξέρω τους νόμους. Μα ποιους νόμους αυτούς που αλλάζουν κάθε λίγο; Μπορώ να παρακολουθώ εγώ τις συνεχείς αλλαγές στο νόμο; Οι νόμοι αυτοί εξυπηρετούν τα Καρτέλ και όχι τους καταναλωτές. Είναι ραμμένοι γι΄αυτούς... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από historland
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα