scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα,παρήγγειλα κάτι παπούτσια από το ένα Σκρουτζομαγαζο ,με θετικές αξιολογήσεις υποτίθεται,και κοιτάξτε τι γινεται: τα παπούτσια δεν ήρθαν ποτέ,και μετά από 10 ημέρες τηλεφωνικής συννενόησης μου λέει η κοπέλα εκεί ότι δεν ενημερώθηκατε? θα καθυστερήσει η παραγγελία κτλπα, αυτό το έγραφαν πάρα πολλοί στις αρνητικές κριτικες,στο λοιπόν εγώ μετά από αυτό το τηλέφωνο άφησα αρνητική αξιολόγηση στο κατάστημα στο Σκρουτζ από τον λογαριασμό μου του Σκρουτζ που έχω φτιάξει από το 2012, μπαίνω λοιπόν σήμερα να δω αν φενετε η αξιολόγηση και είναι ακόμα σε εκκρεμότητα για απάντηση από το κατάστημα,αλλά,αλλά!!!! την ημέρα της παραγγελίας φενεται μια θετική αξιολόγηση από το όνομα μου με λογαριασμό που φτιάχτηκε εκείνη την ημέρα,προφανος από το κατάστημα, οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε καταγγελία του sportplanet,όπως επίσης και του skroutz στην προστασία καταναλωτών,προσέξτε από που αγοράζεται όπως και τις ψεύτικες αξιολογήσεις Σκρουτζ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από scarface5323 1 4
vrwmiaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Έχω τύχει παρόμοιο σκηνικό και έχουν σβήσει την αξιολόγηση μου, άντε να προστατέψεις δυνητικούς αγοραστές.ύποπτα πράγματα με το Σκρουτζ, προσοχή. 1 1
xaratsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Πάει στο καλό ή διαθεσιμότητα. Πάει στο καλό ή μη ενημέρωση για την πορεία παραγγελίας. ΑΛΛΑ το να κάνουν και ψεύτικη αξιολόγηση 5στερη πάει πολύ. Κράτα για τα πάντα σχρινσοτ και βάρα πέλεκυ 5
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xaratsi είπε Πάει στο καλό ή διαθεσιμότητα. Πάει στο καλό ή μη ενημέρωση για την πορεία παραγγελίας. ΑΛΛΑ το να κάνουν και ψεύτικη αξιολόγηση 5στερη πάει πολύ. Κράτα για τα πάντα σχρινσοτ και βάρα πέλεκυ έχουν αρχειοθετηθει ολα,ακόμα και τα cache των σελίδων 😂 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από scarface5323 14
papoys1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδή το πρόβλημα είναι η 10ήμερη καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας;;;;; Όσο για τις αξιολογήσεις σιγά το νέο.Και η κουτσή Μαρία το ξέρει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών είναι στημένες.Μόνο τις αρνητικές λαμβάνουμε υπόψη αν βέβαια υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν τότε κάτι βρωμάει οπότε φύλαγε τα ρούχα σου. 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δηλαδή το πρόβλημα είναι η 10ήμερη καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας;;;;; Αν σου λέει ότι το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο ή διαθέσιμο εντός 2~3 ημερών, προφανώς και είναι πρόβλημα...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Τέτοια πράγματα το Skroutz.gr? Απαπά μη το πείτε ούτε του παπά! Πάντως είναι κρίμα μια τόσο μεγάλη εταιρία (αν ισχύει) να χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές. Ας αντιγράψουν λίγο την Amazon στο θέμα με τις κριτικές. Όταν σβήνεις αρνητικές μπορεί βραχυχρόνια να έχεις κάποιο όφελος, αργότερα όμως θα το πληρώσεις ακριβά.... 1
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Και σε εμένα έχουν σβήσει αρνητική αξιολόγηση στο Σκρουτζ.. απο τότε bestprice 2
lofter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Ας αντιγράψουν λίγο την Amazon στο θέμα με τις κριτικές. Όταν σβήνεις αρνητικές μπορεί βραχυχρόνια να έχεις κάποιο όφελος, αργότερα όμως θα το πληρώσεις ακριβά.... Εντάξει και στο αμαζον υπάρχουν ψεύτικες κριτικές, μπορείς να φιλτράρεις ένα μεγάλο μέρος με το αν είναι πιστοποιημένη αγορά ή όχι. Βλέπεις πχ σε ένα προιόν που είναι χορηγούμενο, κριτικές με διαφορά ωρών ή κ λίγων ημερών όλες πεντάστερες!
Stamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στείλε ένα email στο skroutz με link σε αυτό το thread. Και επίσης ας κάνουν και μία αναζήτηση και σε άλλα threads για να δουν τα καμώματά τους 2
MrJulius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Και οχι μονο αυτο εγω εκανα καταγγελια κανονικα, Απλα στην αρχη μπορει να σε ριξουν και το φτεξιμο σε εσενα
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Στείλε ένα email στο skroutz με link σε αυτό το thread. Και επίσης ας κάνουν και μία αναζήτηση και σε άλλα threads για να δουν τα καμώματά τους έχει γινει, 5 λεπτά πριν, MrJulius είπε Και οχι μονο αυτο εγω εκανα καταγγελια κανονικα, Απλα στην αρχη μπορει να σε ριξουν και το φτεξιμο σε εσενα αυτό κάναν,προχωράει όμως 1
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lofter είπε Εντάξει και στο αμαζον υπάρχουν ψεύτικες κριτικές, μπορείς να φιλτράρεις ένα μεγάλο μέρος με το αν είναι πιστοποιημένη αγορά ή όχι. Βλέπεις πχ σε ένα προιόν που είναι χορηγούμενο, κριτικές με διαφορά ωρών ή κ λίγων ημερών όλες πεντάστερες! Τις ψεύτικες κριτικές τις βλέπεις και τις φιλτράρεις είτε άμεσα οπως λες κι εσυ με τις ρυθμίσεις είτε με την δική σου κρίση. Επίσης οι αντικειμενικές κριτικές τις περισσότερες φορές βρίσκονται στα 3 αστέρια. Τις αρνητικές όμως όταν σβήνονται δε μπορείς να τις ελέγξεις και δημιουργούν στρεβλές εντυπώσεις. Μόνο χαμένοι θα βγούν με το σβήσιμο πάντως, εκτός κι αν πάνω που γιγαντόνονται, προβλέπουν να το πάνε για φούντο. Θα είναι κρίμα όμως γιατί δουλεύουν αρκετά ικανοί και μορφωμένοι άνθρωποι σε αυτή την εταιρία. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από De@th L0rd
scarface5323 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 πριν κάποιες εβδομάδες το best price αφαιρεσε το συγκεκριμένο μαγαζί,αρε εγγύηση best 1
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, scarface5323 είπε πριν κάποιες εβδομάδες το best price αφαιρεσε το συγκεκριμένο μαγαζί,αρε εγγύηση best Mήπως μπήκες για να κάνεις διαφήμιση του bestprice και απλά θάβεις τον ανταγωνισμό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις