Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ποτε δεν σε εξυπηρέτησε ;

Μα αυτό δεν είπαν κάποιοι;

Να ξυπνήσω επειδή έχει κάποιος συνάχι ή πονάει το κεφάλι;

Από τη μία οι γιατροί φωνάζουν γιατί το ντουλαπάκι του μπάνιου του Έλληνα είναι τίγκα στα φάρμακα, από την άλλη φωνάζουν οι φαρμακοποιοί γιατί ξαγρυπνούν.

Αποφασίστε παιδιά.

• Like 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, lightsout είπε

Και όχι, δεν είμαι φαρμακοποιός.

Ναι μόνο που αυτό θα έλεγε και ένας φαρμακοποιός.

Όλα τα ΜΗΣΥΦΑ και τα συμπληρώματα στα σούπερ μάρκετ, τον άμπακο φάγατε τόσα χρόνια

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, opcorsa είπε

Τι κινήσεις θα έκανες αν έβλεπες διανυκτερεύον φαρμακείο (το μοναδικό στον νομό) πήγενες 3 ώρα το βράδυ και όχι μόνο είναι κατάκλειστο, αλλά έχει ξηλώσει και την σημερινή λίστα με φαρμακεία για ευνόητους λόγους;

9 ώρες πριν, opcorsa είπε

9 ώρες πριν, opcorsa είπε

το τραγικο ειναι το αλλο.. οτι  κοιτουσα την διανυκτερευση της κυριακης, ενω επρεπε να κοιταξω του σαββατου.... οποτε μαλλον ακυρο το θεμα, ας μεινει αρχειο...

για αυτο γουσταρω αυτο το φορουμ.      

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fortistis είπε

ΕΙΣΤΕ. Κάνετε διανυκτέρευση, έχετε υποχρέωση να είστε μέσα, με ρολά ανοιχτά και να περιμένετε τον πελάτη. Θες, δεν θες. 

Καταρχας βγαλε τα caps διαφορετικα μην ποσταρεις καν κατα δευτερον ναι μεν εχουν υποχρεωση να ειναι μεσα αλλα οχι με τα ρολα ανοιχτα... Ειδικα τα φαρμακεια ειναι επιπλεον στοχος πχ για εναν πρεζακια η καποιον ηλιθιο που επειδη δεν βρηκε ανοιχτο περιπτερο να κλεψει θα παει εκει... Προφανως πιο ευκολος στοχος ειδικα κιολας αφου δουλευουν βαρδιες και γυναικες οποτε μην λεμε τα δικα μας και προτεινω να σκεφτεσαι πριν καν γραψεις κατι παντα φιλικα.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Όλα τα ΜΗΣΥΦΑ και τα συμπληρώματα στα σούπερ μάρκετ, τον άμπακο φάγατε τόσα χρόνια

Ένω τα σούπερ μάρκετ πεινάγανε τόσα χρόνια 

1 ώρα πριν, bilakos10_v2.0 είπε

Και όταν χρειάζεσαι ψωμί τρέχεις στον φούρναρη. Οπότε να του κάνουμε κι αυτού ένα άγαλμα. 

Γιατί ξέρεις φούρνο να εφημερεύει υποχρεωτικά φίλε ; 

1 ώρα πριν, Fortistis είπε

ΕΙΣΤΕ. Κάνετε διανυκτέρευση, έχετε υποχρέωση να είστε μέσα, με ρολά ανοιχτά και να περιμένετε τον πελάτη. Θες, δεν θες. 

ΔΕΝ είναι ..... 

Εξυπηρετουν από παράθυρο στην πόρτα 

Δημοσ.

Περιμενω εδώ και πόση ώρα να δω ποτέ θα κλειδώσει το θέμα .......για ακόμα μια φορά έχουμε φτάσει στα άκρα....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ένω τα σούπερ μάρκετ πεινάγανε τόσα χρόνια 

Και πάλι δεν ακούω λέξη για τα ομοιοπαθητικά.

Θα πίστευε κανείς πως μόνο τσαρλατάνοι, σαμάνοι και σαλτιμπάγκοι θα πούλαγαν μαντζούνια με ζάχαρη... Δυστυχώς όμως βλέπεις απόφοιτους τριτοβάθμιας σε κλάδο υγείας να κοροϊδεύουν τους αφελείς. Δεν υπάρχει φαρμακείο που να μην περάσω απ'έξω και να μην δω το ''ομοιοπαθητικά'', σε βλέπω λαλίστατο για όλα τα υπόλοιπα αλλά συνεχίζεις να μην μου εξηγείς πως γίνεται να εξαπατούν έτσι ξεδιάντροπα τους χαζούς με placebo.

• Like 5
Δημοσ.

τυπε  opcorsa   εισαι τεραστιος. respect.

τους εβαλες να ξεκατινιαζοντε εδω.  10/10 για το θεμα .

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mp123 είπε

τυπε  opcorsa   εισαι τεραστιος. respect.

τους εβαλες να ξεκατινιαζοντε εδω.  10/10 για το θεμα .

τυπε ευχαριστω..

το θετικο ειναι οτι ειμαι καλυτερα...χαπακωθηκα strepsils και ενα σπρει για τις αμυγδαλες και ειμαι καλυτερα

ηταν προφανες οτι τα ειχα αδηρητη και πελωρια αναγκη τα φαρμακα

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Και πάλι δεν ακούω λέξη για τα ομοιοπαθητικά.

Θα πίστευε κανείς πως μόνο τσαρλατάνοι, σαμάνοι και σαλτιμπάγκοι θα πούλαγαν μαντζούνια με ζάχαρη... Δυστυχώς όμως βλέπεις απόφοιτους τριτοβάθμιας σε κλάδο υγείας να κοροϊδεύουν τους αφελείς. Δεν υπάρχει φαρμακείο που να μην περάσω απ'έξω και να μην δω το ''ομοιοπαθητικά'', σε βλέπω λαλίστατο για όλα τα υπόλοιπα αλλά συνεχίζεις να μην μου εξηγείς πως γίνεται να εξαπατούν έτσι ξεδιάντροπα τους χαζούς με placebo.

Εγω δεν σχολίασα καθόλου για φάρμακα . Σχολίασα μονο αυτ που είπες για τα σούπερ μάρκετ . 

Οσο αφορά το θέμα με τα ομοιοπαθητικά εμένα στην περιοχή μου στα 10 έχει το ένα . 

Φίλε εχω δεν κανένα σύμπλεγμα με κάποιον που αναλαμβάνει το επιχειρηματικό ρίσκο και κάνει μια κερδοφόρα επιχείρηση .

Η είναι φαρμακείο η κατάστημα η ότι άλλο . 

Αλλωστε από τους φόρους αυτών ζούν και όλοι οι υπόλοιποι insomniacs που σχολιάζουν με χολή όχι μονο το συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά και οποιοδήποτε άλλο έχει αντικείμενο και είναι κερδοφόρο . 

Στειρα κριτική είναι εύκολο να κάνει κάποιος .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstratos είπε

κατάστημα του φαρμακείου πρέπει να διαθέτει σύστημα ή επαρκή μέσα πυρασφάλειας και να προστατεύεται με ρολά ασφαλείας. Επίσης στην πρόσοψη αυτού πρέπει να υπάρχει θυρίδα ανάρτησης πινάκων εφημερευόντων και διανυκτερευόντων φαρμακείων, με επαρκή φωτισμό και ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρετήσεως του κοινού κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις.

Νόμος του κράτους για τα φαρμακεία. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανοίγουμε τα ρολά το βράδυ. Μάθε πρώτα και μετά φώναξε 

Είσαι τόσο επικίνδυνος που παραφράζεις τα όσα εσύ ο ίδιος παραθέτεις. 

Όταν τα ρολά είναι κατεβασμένα, το κατάστημα είναι κλειστό. Κατά την διανυκτέρευση, το κατάστημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ. Θες δεν θες. 

34 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Καταρχας βγαλε τα caps διαφορετικα μην ποσταρεις καν κατα δευτερον ναι μεν εχουν υποχρεωση να ειναι μεσα αλλα οχι με τα ρολα ανοιχτα... Ειδικα τα φαρμακεια ειναι επιπλεον στοχος πχ για εναν πρεζακια η καποιον ηλιθιο που επειδη δεν βρηκε ανοιχτο περιπτερο να κλεψει θα παει εκει... Προφανως πιο ευκολος στοχος ειδικα κιολας αφου δουλευουν βαρδιες και γυναικες οποτε μην λεμε τα δικα μας και προτεινω να σκεφτεσαι πριν καν γραψεις κατι παντα φιλικα.

Το οποίο το ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ και πάνε για ύπνο. 

Μόνο καταγγελίες πλέον. Δεν είναι ανοικτό το φαρμακείο ενώ θα έπρεπε; Καταγγελία. 

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fortistis είπε

Κατά την διανυκτέρευση η θέση σας είναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕΝ ΤΑ ΡΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. Οπότε, το επιχείρημά σου είναι άτοπο. 

Δεν ξερω απο τον νομο αν πρεπει να ειναι ανοιχτα ή οχι τα ρολα, αλλα ας ειμαστε λογικοι, σε πολλα σημεια πολυ απλα ΔΕΝ μπορεις να εισαι με τα ρολα ανοιχτα επειδη ο κινδυνος ειναι τεραστιος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε

Α, καλά, εσύ χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα διανυκτερεύον.

1 ώρα πριν, xgol είπε

Απο που κατάλαβες οτι οι γνωσεις μου είναι περιορισμενες?

Επισης την επινεφρινη ποιος θα την κάνει και για ποιο σκοπό αν δεν ειναι ο ιδιος γιατρος?

Θα κανει την επινεφρινη ο φαρμακοποιός???

Μαλλον οι δικες σου γνωσεις είναι περιορισμενες. 

Καταρχάς αναφερόμουν σε προμήθεια, όχι σε χορήγηση. Αλλά ακόμα κι έτσι να το δούμε, σε ένεση επινεφρίνης εκπαιδεύονται ακόμα και ασθενείς με συγκεκριμμένες παθήσεις προς αντιμετώπιση κρίσεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...