Sotos o Adikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας.Ειχα στείλει ένα δέμα με ΕΛΤΑ κούριερ και μου είχαν πει ότι τα λεφτά θα έρθουν σε 10 μέρες από το ταχυδρομικό.Ομως πέρασε ένας μήνας και δεν ήρθε τίποτα.Παιρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ κούριερ και μου λένε ότι θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί ηδη τα χρηματα.Επισης μου λένε να πάρω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω.Παιρνω στο ταχυδρομείο και μου λένε οτι δεν υπάρχουν χρήματα στο όνομα μου.Τι έγινε?Θα τα πάρω τα χρήματα ή μου τα κλέψανε?
kormos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Sotos o Adikos είπε Γεια σας.Ειχα στείλει ένα δέμα με ΕΛΤΑ κούριερ και μου είχαν πει ότι τα λεφτά θα έρθουν σε 10 μέρες από το ταχυδρομικό.Ομως πέρασε ένας μήνας και δεν ήρθε τίποτα.Παιρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ κούριερ και μου λένε ότι θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί ηδη τα χρηματα.Επισης μου λένε να πάρω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω.Παιρνω στο ταχυδρομείο και μου λένε οτι δεν υπάρχουν χρήματα στο όνομα μου.Τι έγινε?Θα τα πάρω τα χρήματα ή μου τα κλέψανε? Μίλησε αρχικά με τον παραλήπτη. Στη συνέχεια πήγαινε στα ΕΛΤΑ Courier της περιοχής σου και μίλησε με τον υπεύθυνο εκεί δίνοντας του τον αριθμό αποστολής. Το να περιμένεις απάντηση από κάποιον από εμάς για τέτοιο θέμα είναι περίεργο, εκτός αν κάποιος εργάζεται στα ΕΛΤΑ και σου δώσει πληροφορίες...
orck Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Εαν εστειλες δεμα με αντικαταβολη θα επρεπε να ειχες συμπληρωσει ενα εντυπο. Σε αυτο το το εντυπο ο υπαλληλος θα σου ειπε οτι βαζεις αποστολεα το ονομα του παραληπτη του δεματος και αποστολεας των χρηματων και παραληπτη τα δικα σου στοιχεια που εισαι ο αποστολεας του δεματος αλλα εισαι αυτος που θα παραλαβει τα χρηματα. Προσοχη σε αυτο γιατι εγω τουλαχιστον πηγα να το κανω συμφωνα με το δεμα μου, μου εξηγησαν οτι αυτο αφορα τα χρηματα. Εαν εγιναν ολα σωστα οπως σου λεω παραπανω, πρεπει να εχεις ενα αποκομα, με αυτο στο χερι πας στο ταχυδρομειο. Καλα σου ειπαν οτι σε 7-10 ημερες τα φερνουν.
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Οπως αναφερθηκε ηδη οταν στελνεις κατι αντικαταβολη με ΕΛΤΑ συμπληρωνεις εντυπο με τα: Στοιχεια Σου Στοιχεια Παραληπτη Περιεχομενο Πακετου Τσεκαρισμενο το κουτακι της Αντικαταβολης Και φυσικα διπλα το ποσο της Αντικαταβολης Αν δεν το εκανες αυτο αλλα το ειπες στην κοπελα στα ΕΛΤΑ ισως να το συμπληρωσε εκεινη αλλα θα επρεπε να σου εχει δωσει ενα χαρτι που στο τελος να αναγραφει οτι ειναι αντικαταβολη και φυσικα το ποσο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, Sotos o Adikos είπε Γεια σας.Ειχα στείλει ένα δέμα με ΕΛΤΑ κούριερ και μου είχαν πει ότι τα λεφτά θα έρθουν σε 10 μέρες από το ταχυδρομικό.Ομως πέρασε ένας μήνας και δεν ήρθε τίποτα.Παιρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ κούριερ και μου λένε ότι θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί ηδη τα χρηματα.Επισης μου λένε να πάρω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω.Παιρνω στο ταχυδρομείο και μου λένε οτι δεν υπάρχουν χρήματα στο όνομα μου.Τι έγινε?Θα τα πάρω τα χρήματα ή μου τα κλέψανε? Να υποθεσω ότι το ειχες στειλει αντικαταβολή .Σωστα ? Το πηρε ο παραληπτης ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Ακομα δεν πηρες τα λεφτα ? Τι σου λεει ? Αντικαταβολη ηταν ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Λέει ότι γενικότερα τα ελτά /ελτα courier αργούν πολύ να φέρουν λεφτά από αντικαταβολες το πιο γρήγορο ήταν 17 μέρες από την παραλαβή
LF21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω στείλει πολλές φορές αντικαταβολή με ΕΛΤΑ και σχεδόν πάντα είχα τα χρήματα σε 2-3 εργάσιμες από την παραλαβή . Αυτό το 10-17 ημέρες που λέτε δεν το έχω συναντήσει ποτέ και μου φαίνεται πολύ παράξενο.. @Sotos σίγουρα δεν έπρεπε να περιμένεις τόσο μεγάλο διάστημα. Πήγαινε από το ταχυδρομείο μαζί με την απόδειξη αποστολής και δες τι γίνεται. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από LF21
johnnie boe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας ! γράφω εδώ καθώς αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα έστειλα με αντικαταβολή (ΕΛΤΑ ταχυδρομείο) στις 12/12/18 ένα δέμα άξιας 250ε ο παραλήπτης το πλήρωσε και το παρέλαβε στις 14/12 . μου είχαν πει ότι κάνει 5 μέρες για να μου έρθει επιταγή ταχυδρομικώς . ε ακόμη περιμένω ... σε 10 μέρες θα μπω στον τρίτο μηνά αναμονής ... στο ταχυδρομείο μου είπαν ότι έχει χαθεί η επιταγή και πρέπει να εκδοθεί νέα , η διαδικασία αυτή καθυστερεί λένε γιατί πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα μου έρθει και η πρώτη επιταγή και ξαφνικά να βρεθώ με δυο . δυστυχώς δεν είναι στον χαρακτήρα μου να πάω και να φωνάζω στον διευθυντή του καταστήματος των ΕΛΤΑ . είναι όμως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει ... χτες που πήγα μου είπαν να ξανά περάσω μετά τις 20 Μαρτίου δηλαδή 4 μηνες πάρα κάτι μετά την πληρωμή της αντικαταβολης . και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν έχει γίνει και σε άλλους "τυχερότερους" σαν έμενα το ίδιο, με σκοπό να συγκεντρωσουν ένα σεβαστό πόσο , να το δώσουν σε τράπεζα που συνεργαζονται και κερδίσουν τόκους κλείνοντας το τρίμηνο ? κατι αντιστοιχο δεν ειχε γινει με τις πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΗ ? ευχαριστώ για την ανάγνωση Γιάννης Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από johnnie boe
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, johnnie boe είπε γεια σας ! γράφω εδώ καθώς αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα έστειλα με αντικαταβολή (ΕΛΤΑ ταχυδρομείο) στις 12/12/18 ένα δέμα άξιας 250ε ο παραλήπτης το πλήρωσε και το παρέλαβε στις 14/12 . μου είχαν πει ότι κάνει 5 μέρες για να μου έρθει επιταγή ταχυδρομικώς . ε ακόμη περιμένω ... σε 10 μέρες θα μπω στον τρίτο μηνά αναμονής ... στο ταχυδρομείο μου είπαν ότι έχει χαθεί η επιταγή και πρέπει να εκδοθεί νέα , η διαδικασία αυτή καθυστερεί λένε γιατί πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα μου έρθει και η πρώτη επιταγή και ξαφνικά να βρεθώ με δυο . δυστυχώς δεν είναι στον χαρακτήρα μου να πάω και να φωνάζω στον διευθυντή του καταστήματος των ΕΛΤΑ . είναι όμως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει ... χτες που πήγα μου είπαν να ξανά περάσω μετά τις 20 Μαρτίου δηλαδή 4 μηνες πάρα κάτι μετά την πληρωμή της αντικαταβολης . και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν έχει γίνει και σε άλλους "τυχερότερους" σαν έμενα το ίδιο, με σκοπό να συγκεντρωσουν ένα σεβαστό πόσο , να το δώσουν σε τράπεζα που συνεργαζονται και κερδίσουν τόκους κλείνοντας το τρίμηνο ? κατι αντιστοιχο δεν ειχε γινει με τις πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΗ ? ευχαριστώ για την ανάγνωση Γιάννης Πολυ πιθανο να γινεται αυτο που λες, τα ΕΛΤΑ δεν εχουν ρευστοτητα μηνες τωρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πολυ πιθανο να γινεται αυτο που λες, τα ΕΛΤΑ δεν εχουν ρευστοτητα μηνες τωρα. Ουτε χρηματα απο εισπραχθεντες λογαριασμους σε ΔΕΗ δεν αποδιδουν.Θελουν ομως να πουλανε ...ρευμα ! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, johnnie boe είπε γεια σας ! γράφω εδώ καθώς αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα έστειλα με αντικαταβολή (ΕΛΤΑ ταχυδρομείο) στις 12/12/18 ένα δέμα άξιας 250ε ο παραλήπτης το πλήρωσε και το παρέλαβε στις 14/12 . μου είχαν πει ότι κάνει 5 μέρες για να μου έρθει επιταγή ταχυδρομικώς . ε ακόμη περιμένω ... σε 10 μέρες θα μπω στον τρίτο μηνά αναμονής ... στο ταχυδρομείο μου είπαν ότι έχει χαθεί η επιταγή και πρέπει να εκδοθεί νέα , η διαδικασία αυτή καθυστερεί λένε γιατί πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα μου έρθει και η πρώτη επιταγή και ξαφνικά να βρεθώ με δυο . δυστυχώς δεν είναι στον χαρακτήρα μου να πάω και να φωνάζω στον διευθυντή του καταστήματος των ΕΛΤΑ . είναι όμως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει ... χτες που πήγα μου είπαν να ξανά περάσω μετά τις 20 Μαρτίου δηλαδή 4 μηνες πάρα κάτι μετά την πληρωμή της αντικαταβολης . και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν έχει γίνει και σε άλλους "τυχερότερους" σαν έμενα το ίδιο, με σκοπό να συγκεντρωσουν ένα σεβαστό πόσο , να το δώσουν σε τράπεζα που συνεργαζονται και κερδίσουν τόκους κλείνοντας το τρίμηνο ? κατι αντιστοιχο δεν ειχε γινει με τις πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΗ ? ευχαριστώ για την ανάγνωση Γιάννης Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με τα κεντρικά να αναφέρεις το πρόβλημα σου και να μην ακολουθήσεις τέτοιο δρόμο για αποστολή δέματος όταν περιλαμβάνει χρήματα (αντικαταβολή). Προτιμότερο ένα μεγαλύτερο αντίτιμο σε ταχυμεταφορική παρα αναμονή....
Doubt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 9/12/2018 στις 1:34 ΜΜ, Sotos o Adikos είπε πέρασε ένας μήνας και δεν ήρθε τίποτα.Παιρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ κούριερ και μου λένε ότι θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί ηδη τα χρηματα.Επισης μου λένε να πάρω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω.Παιρνω στο ταχυδρομείο και μου λένε οτι δεν υπάρχουν χρήματα στο όνομα μου.Τι έγινε?Θα τα πάρω τα χρήματα ή μου τα κλέψανε? Μην περιμένεις να σου λύσει το πρόβλημα το insomnia https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal
johnnie boe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 1/3/2019 στις 7:30 ΜΜ, Doubt είπε Μην περιμένεις να σου λύσει το πρόβλημα το insomnia https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal Καλησπέρα , δεν περίμενα να λυθεί το πρόβλημα εδώ , απλά το έγραψα για να γνωρίζουν και άλλοι ότι μπορεί να συμβεί αυτό .. Όσο για την υπόθεση μου ... Ακόμη περιμένω .... Ενώ έχει περάσει το 3μηνο .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα