Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Μέχρι κ εγώ ζήλεψα που  έχω το pro ηδη... Χαχα χα

Και εγώ τα ίδια

Κρατήθηκα με πολύ ζορι να μην πάρω δεύτερο ps4 pro. 😂😂😂

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ison είπε

Ισχυει ξαναμπηκε  η τιμη αλλα διστασα ...και το εχασα..παντως μεχρι και λιγο πριν το checkout το ειχα

Απτα ξημερωματα που ειδα την προσφορα το εχω στο καλαθι και κρατιεμαι μεχρι να εξαντληθει μιας και εχω ηδη ps4 slim αλλα λυγισα πριν λιγο που ειδα οτι με αφηνει να το παρω και το σκασα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Kαι ναι όπως είπα άλλαξε και σε μένα η ημερομηνία παράδοσης! ;) 

Delivery Wed 19 Dec

Livraison :

Vendredi 14 décembre 2018

Επεξ/σία από Camal
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paparockas είπε

Απτα ξημερωματα που ειδα την προσφορα το εχω στο καλαθι και κρατιεμαι μεχρι να εξαντληθει μιας και εχω ηδη ps4 slim αλλα λυγισα πριν λιγο που ειδα οτι με αφηνει να το παρω και το σκασα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Αδερφέ με κάνεις να νιώθω λίγο καλύτερα. Τα έσκασα περσι για switch και φετος για pc (gpu - μόνιτορ) και έλεγα ότι είναι overkill... Αλλά μετά βλέπω το ποστ σου και λέω οκ.
Δε γ@μ!€ται!!!

Δεν είχα PS ποτε. Εξαιρώντας ένα μεταχειρισμένο PS1 πριν 20000 χρόνια.
Αλλά σίγουρα ξέρω ότι σλιμ με τουτο ΔΕΝ συγκρίνονται. 

Μεγιες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Booyaka είπε

Για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι, η προσφορά με το Fifa που υπάρχει ακόμα, από το 339,99€ πάει στα 351,32€ όταν πας να αγοράσεις και τα μεταφορικά άλλα 18,34 με Livraison Rapide σύνολο 369,66€. Φαντάζομαι ότι συνεχίζει να θεωρείται καλή τιμή αλλά αυτό το παράδοση από 18 Δεκεμβρίου έως 4 Φεβρουαρίου είναι κάπως...ευρύ!

Η τιμή του χωρίς ΦΠΑ είναι 283,32€.

Γαλλικό ΦΠΑ +20%: 339,99€

Ελληνικό ΦΠΑ +24%: 351,32€

Το amazon χρεώνει ΦΠΑ ανάλογα με τη χώρα παράδοσης.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zeroiner είπε

nope

Γνωρίζεις τι ισχύει με την εγγύηση του (διάρκεια, πάροχος); Συγγνώμη που το ρωτάω για 3η φορά, δεν μου απάντησε κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Γνωρίζεις τι ισχύει με την εγγύηση του (διάρκεια, πάροχος); Συγγνώμη που το ρωτάω για 3η φορά, δεν μου απάντησε κάποιος.

Από ότι καταλαβα είναι για 1 χρόνο. Και δε νομιζω να μας καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Αυστηρα μέσω άμαζον εξ όσων διαβάζω τόσο καιρό εδώ.
(Εγω θα πάω έτσι κι αλλιώς μόνο για αγορές μεσω store. Το Blu ray -και πιο επιφοβο κομματι του ps4- μόνο για καμια ταινία)

πάλι στα 299 (ΤΡΕΧΤΕ) όπως είπανε πιο πάνω κάντε συχνά refresh - 15:18

Επεξ/σία από zeroiner
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zeroiner είπε

Από ότι καταλαβα είναι για 1 χρόνο. Και δε νομιζω να μας καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Αυστηρα μέσω άμαζον εξ όσων διαβάζω τόσο καιρό εδώ.
(Εγω θα πάω έτσι κι αλλιώς μόνο για αγορές μεσω store. Το Blu ray -και πιο επιφοβο κομματι του ps4- μόνο για καμια ταινία)

πάλι στα 299 (ΤΡΕΧΤΕ) όπως είπανε πιο πάνω κάντε συχνά refresh - 15:18

μολις το τσιμπησα ευχαριστω !!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, η ατάκα της μανούλας είναι άλλη σε αυτή την περίπτωση.

-Μάνα, πήρα Playstation 4 Pro.

-Το πτυχίο σου να δω πότε θα πάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά άμα δε το βρεις στην είσοδο δε θα γελάς  :P Εγώ τελικά  δε το πήρα γιατί βρήκα τόσους λογαριασμούς να με περιμένουν και   να κάτσω με το pro στα σκοτεινά  δε πάει .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχεροι οσοι προλαβατε! Εγω μεχρι να το σκεφτω στον πρωινο καφε, μετα επιασα δουλεια και ειχε καρατε σημερα και δεν το προλαβα.

Επεξ/σία από asemnos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...