txcellas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα. Ποιο θεωρείται ποιο αξιόπιστο για αγορά; Κάποιο σκρουτζομαγαζο-bestpricομαγαζο η το eshop?
xrist0s4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στο Σκρουτζ κτλ θα τα βρεις λογικά πιο φθηνά απλά θα έχει μεταφορικά.Στο eShop απλά αν έχει πρόβλημα κάτι το αλλάζεις χωρίς πολύ βαβουρα... 1
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ανάλογα με ποιο μαγαζί το συγκρίνεις. Γενικά για μένα το eshop είναι από τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι.
fastnq2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχυει για τα μεταφορικα,ειδικα αν κανεις μικροπαραγγελιες τα μεταφορικα βαρανε ασχημα.Στο ερωτημα,το σκρουτζ προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια,οχι μονο για την φθηνοτερη τιμη αλλα για τις απειρες κριτικες σε προιοντα και καταστηματα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από fastnq2
txcellas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ίδια τιμή έχουν και στο e-shop και στο Σκρουτζ (είναι κανα 10ρι πιο ακριβό e-shop αλλά δεν πειράζει) μεταφορικα δεν έχουν γιατί και στις 2 περιπτώσεις θα πάω ο ίδιος να το πάρω. Μιλαω για το kaizer εκεί στα hondos center.
georgeγ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού θα πας ο ίδιος γιατί ρωτας αν είναι αξιόπιστα; Όταν αγοράζεις απο πραγματικό μαγαζί αυτοπροσώπως συσκευασμένο προιον δε νομίζω πως μπορεί να τεθεί θέμα αξιοπιστίας ή όχι του μαγαζιού Ολα αξιόπιστα είναι Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από georgeγ
ELTASSOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ο καιζερ ειναι αξιοπιστος. Αν σου κανει η τιμη του οκ. Ετοιμασου για ουρα να εξυπηρετηθεις 1
txcellas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nipoa είπε συνδυασμος και των τριων Τριπλέτα!
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Το αν ένα μαγαζί είναι στο skroutz, το κάνει ποιο αξιόπιστο; Αυτή τη στιγμή το skroutz διαφημίζει ότι κάνει σύγκριση τιμών σε πάνω από 3.000 καταστήματα. Με ποιο τρόπο ελέγχει όλα αυτά τα καταστήματα, και μάλιστα σε τακτική βάση; Το μόνο πλεονέκτημα που παρέχει είναι ότι μπορείς να δεις τα σχόλια που έχουν αφήσει οι διάφοροι αγοραστές, είτε θετικά είτε αρνητικά, για τα διάφορα καταστήματα, καθώς και να αφήσεις και εσύ τα σχόλιά σου (θετικά ή αρνητικά) στα διάφορα καταστήματα για να τα δουν οι μελλοντικοί αγοραστές.
Phoenix7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καθε σοβαρο κατάστημα στο Skroutz δεν θα μπει στην διαδικασία να σε εξαπατήσει, δεν ρισκαρει αρνητική αξιολόγηση, το θέμα ειναι και ποιο θα επιλέξεις. Μπορεις να διαβάσεις τις αξιολογήσεις του καθενός και να παρεις μια ιδεα, τωρα αν βλέπεις 20 αξιολογήσεις οι 10 ειναι αρνητικές καλύτερα μην το ρισκάρεις, χωρις αυτο να ειναι απολυτο! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Phoenix7
xrist0s4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά παίζει ψέμα στις κριτικές που πάει σύννεφο .. έχω κάνει αρνητικές κ δεν τις βγάζουν καν.Τις θετικές αμέσως.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από xrist0s4
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 @keravnos21 λέω ότι το eshop είναι από τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι με βάση την εμπειρία που έχω από τριψήφιο αριθμό παραγγελιών. Σίγουρα κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική εμπειρία.
eidikos33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, zio10 είπε @keravnos21 λέω ότι το eshop είναι από τα μαγαζιά που εμπιστεύομαι με βάση την εμπειρία που έχω από τριψήφιο αριθμό παραγγελιών. Σίγουρα κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική εμπειρία. το e-shop ειχε φαληρησει ομως αν θυμαμαι καλα
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε το e-shop ειχε φαληρησει ομως αν θυμαμαι καλα Ναι κάτι είχανε πει, τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα