Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sybnios είπε

Και ετσι λυθηκε το προβλημα με την απαγορευση και τη στερηση. Ειμαι 36 και θυμαμαι οταν κατεβαιναμε και λιωναμε στο παιχνιδι κατω και στα κρυφτοκυνηγητα που υπηρχαν αντιστοιχοι γονεις και δεν αφηναν τα παιδια τους να παιζουν μαζι μας ή αλλοι που δεν τα αφηναν πολυ ωρα για να μην κακομαθουν.. Σκεπτικο περα απο καθε λογικη. Επισης ειχαμε τα Nintendo και τα Sega μας και λιωναμε και σπιτια μας. Εκει υπηρχαν αλλες μητερες και πατεραδες που δεν αφηναν τα παιδια τους να παιζουν με αυτα γιατι αποβλακωνουν.. χαχα Η ζωη πρεπει να ειναι γελοιο και χαρα ανεξαρτητως ηλικιας ποσο μαλλον σε αυτες τις ηλικιες που επιβαλλεται να υπαρχει γελιο, διασκεδαση, φαντασια και ολα αυτα υπαρχουν στα βιντεο παιχνιδια. Και οχι μονο εγω εμαθα παρα πολυ καλα αγγλικα απο Point & Click Adventure games στο PC. Μην ειμαστε κολλημενοι σε κατι που δεν αντιλαμβανομαστε εμεις ή δεν ειναι της αρεσκειας μας. Και ειδικα μην πεφτουμε στη παγιδα να ακουμε τη καθε παπαρια των media σχετικα με την πηγη ολων των προβληματων τα video games!

Ειμαι 46 δεν εχουν καμια σχεση τα τοτε παιχνιδια με τα τωρα μην σου πω ακομα και τα cartoons ηταν ποιο αθωα τοτε.

Φυσικα και παιζει παιχνιδια ο γιος μου ας ειναι καλα το mame και μερικα αλλα αθωα παιχνιδια για την ηλικια του 8 ετων απλα δεν τον αφηνω να "ξεφυγει"

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειμαι 46 δεν εχουν καμια σχεση τα τοτε παιχνιδια με τα τωρα μην σου πω ακομα και τα cartoons ηταν ποιο αθωα τοτε.

Φυσικα και παιζει παιχνιδια ο γιος μου ας ειναι καλα το mame και μερικα αλλα αθωα παιχνιδια για την ηλικια του 8 ετων απλα δεν τον αφηνω να "ξεφυγει"

Και πολύ καλά κάνεις,απο τότε που κάθε πιτσιρίκι έχει smartphone και πρόσβαση στο internet,έχουν καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό και την αθωότητα και την κοινωνικοποίηση και την έννοια του παιχνιδιού στα παιδιά,με αυτά να μαθαίνουν να είναι κολλημένα ολη μέρα μπροστά σε μια οθόνη και αυτό και μόνο να θεωρούν ως παιχνίδι/Ζωή ! και μείς είχαμε τότε τις κονσόλες η τα ουφάδικα με τα κέρματα,αλλά και πολύ διαφορετικά ήταν και υπήρχε πάντα σχεδόν σε όλους,ένα μέτρο στήν ώρα που θα περάσει μπροστά στήν οθόνη το παιδί και σε τι παιχνίδια θα παίζει στο σπίτι του,αφού υπάρχουν πάρα πολλά που απλά δεν είναι για την ηλικία τους και μόνο αθώα δεν είναι για τον ψυχισμό τους.Καλό είναι να υπάρχει συστηματικά έλενχος ιδιαίτερα σε μικρότερα παιδιά, γιατί οι πιο μικρές ηλικίες ιδιαίτερα γύρω στο δημοτικό,είναι που διαμορφώνουν πάρα πολύ τον χαρακτήρα του παιδιού και αν δεν έχεις μεριμνήσει ως τότε άντε μετά να το μαζέψεις το παιδί σε γυμνάσιο λύκειο που είναι ηλικία που κάνουν έτσι και αλλιώς την "επανάσταση" τους

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, green gordon είπε

Εμένα εντύπωση μου έκανε το hub.Με το ζόρι δλδ να αρχίσουν να αυνανίζονται όλοι από 5 χρόνων.

Η πορνογραφία δεν κάνει κακό μόνο στα παιδιά. Είναι το δηλητήριο της εποχής ώστε να διαστρέφονται και οι ψυχές των μεγάλων.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καταλαβαινω πως το λες.. αλλα μην ξεχναμε οτι αλλες εποχες τοτε και τωρα. Και τοτε οταν εβγαζες τη σπονδυλικη στηλη του scorpion στο ΜΚ ο κοσμος ειχε σοκαριστει και εμεις γουσταραμε και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ολες τις fatalities. Οταν σε ηλικια 10 χρονων επαιξα το Alone in the Dark ειχα κλασει πανω μου με ολο το μυστικισμο, τα σατανιστικα στοιχεια και τα γραφικα του τοτε ηταν αλλο επιπεδο μη σου πω ηταν χειροτερα απο τωρα γιατι στη φαντασια του παιδιου αυτα τα γραφικα οργιαζαν συγκριτικα με τον ρεαλισμο του τωρα.. H το DOOM, η το Splatterhouse.. Θελω να πω οτι δεν παθαμε τιποτα απολυτως. Η υπερπροστασια αντιθετως δημιουργει θεματα και δε μιλαω για εσενα προσωπικα απλα επειδη ξεκινησαμε τετοια συζητηση το αναφερω. Δε φταινε τα video games παιδια, φταιει η καθε οικογενεια πως μεγαλωνει τα παιδια, οι προβολες της κοινωνιας και η τηλεοραση που ειναι ενα μεσο προβολης της κοινωνιας μας. Χιλιες φορες να σταματησει το παιδι να βλεπει τηλεοραση παρα να μην παιξει το Diablo ξερω γω που θα το θεωρησουν πολλοι σαν απαγορευτικο παιχνιδι για ενα παιδι.

4 ώρες πριν, green gordon είπε

Εμένα εντύπωση μου έκανε το hub.Με το ζόρι δλδ να αρχίσουν να αυνανίζονται όλοι από 5 χρόνων.

Πιστευω εχεις καταλαβει οτι ηταν μονταζ η φωτο αλλα για χαριν της συζητησης θα ηθελα να αναφερω πως καλο ειναι να μην τα κραζουμε ανεξελεγκτα ολα. Δλδ εμεις πιτσιρικια οταν αρχισαμε να ψαχνομαστε γυρω απο το θεμα που δεν ειχαμε καν πορνο τι επαιζε; Θα σου πω εγω τι επαιζε.. η φυση επαιζε. Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο απο μια ηλικια και μετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μεγάλη αλήθεια. Απ' ότι μου έχει πει γνωστός που δουλεύει στο Redtube, υπάρχουν ολόκληρα τμήματα που ασχολούνται μόνο με αυτό το πράγμα. Κάθονται όλη μέρα και παρακολουθούν και την παραμικρή λεπτομέρεια στα... εκπαιδευτικά amateur βίντεο που ανεβάζει με το κιλό ο κόσμος, ώστε να διαβεβαιώσουν ότι δεν εμφανίζεται κανένας χορηγός ή άλλου είδους διαφήμιση. Dream job (or not)...

τους υποχρεωνει ο σχετικος νομος γιαυτο το κανουν.

35 λεπτά πριν, Sybnios είπε

Πιστευω εχεις καταλαβει οτι ηταν μονταζ η φωτο αλλα για χαριν της συζητησης θα ηθελα να αναφερω πως καλο ειναι να μην τα κραζουμε ανεξελεγκτα ολα. Δλδ εμεις πιτσιρικια οταν αρχισαμε να ψαχνομαστε γυρω απο το θεμα που δεν ειχαμε καν πορνο τι επαιζε; Θα σου πω εγω τι επαιζε.. η φυση επαιζε. Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο απο μια ηλικια και μετα.

η 30αρα γειτονισα με το string bikini να κανει μπουγαδα στην αυλη επαιζε.. δεν θα ξεχασω ποτε..

5 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Νομίζω οτι η βιομηχανία χρειάζεται ενα ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ όπως τότε το 83, μπας και συνέλθουν τα πράγματα.

Αλλα τότε δεν είχαν ιντερνετ και η βιομηχανία δεν ήταν τόσο γιγαντωμένη.

Αλλα ενα κραχ το χρειάζονται για να σφίξουν τα ποπουδάκια τους.

συντελειται ηδη:

https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/a4xnst/blizzards_stock_price_is_down_44_since_blizzcon/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=timestamp&utm_medium=post_embed&utm_name=dd2a37b33df649b896de8eb4f0210dbb&utm_source=embedly&utm_term=a4xnst

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

Μακάρι!!! οτι έχει γίνει βιομηχανία (στην διασκέδαση) έχει καταστράφει! Κινηματογράφος, μουσική, και τώρα τα παιχνίδια.

Καταντήσαμε να έχουμε ταινίες ψέυτικες και παιχνίδια αληθοφανή, ενω θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο.

Και αν γίνει κάτι τέτοιο και καταρεύση η βιομηχανία, θέλω να δω με τα ψηφιακά αντίτυπα τι θα γίνει, έκει θα φάνει οτι τόσο καιρό αγοράζαμε άερα κοπανιστό κυριολεκτικά.

Ελεος ποια, να ποιάσουν πάτο τους έυχομαι, αντε και οι e.a και ubi έχουν καταστρέψει τόσα studio ουστ ρε χαρτογιακαδες!

Ουφ!!! τα πα και ηρέμησα. :)

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 1
Δημοσ.

η βιομηχανια δεν θα καταρρεύσει αλλα φαινεται οτι να συμβαινει ενα implosion, το οποιο ειχε προβλεφθει απο δημοσιογραφους του χωρου οπως ο Jim Sterling εδω και καιρο.

υποψιν οτι παρομοιες δυσοιωνες προβλεψεις εχουν γινει και για τον εμπορικο κινηματογραφο απο τους Lucas και Spielberg πριν μερικα χρονια. Δεν εχουν ακομη επαληθευθει, αλλα τα πρωτα σημαδια οτι ισως να πλησιαζει τα εχουμε ηδη (πολλα blockbusters πατωνουν, την μεριδα του λεοντος της αγορας την εχει μονο μια εταιρεια)

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιό λόγο κάποιος θεωρεί περίεργο να βλέπει διαφημήσεις στο παιχνίδι και όχι στη πραγματικότητα?

δηλαδή κάποιος από όσους λένε τις συνήθεις χαζομάρες για τις κακές διαφημίσεις σε ένα game που έχει να κάνει με ένα αγώνα ποδοσφαίρου (πχ FIFA) ή έναν αγώνα πυγμαχίας ή "street-fighting" έχει την ίδια στάση όταν είναι να προτείνει ή όχι σε κάποιον να πάει ή όχι σε έναν πραγματικό αγώνα?

Θεωρώ όχι απλά απόλυτα λογικό αλλά επιβεβλημένο να υπάρχουν διαφημίσεις σε τέτοιες περιπτώσεις και να συνδέονται άμεσα με το gameplay του παιχνιδιού αφού αυτές είναι έτσι κι αλλιώς μέρος αυτού που "αντιγράφει" το παιχνίδι.

Δημοσ.

Πολύς ντόρος για το τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πρώτον γιατί οι διαφημίσεις αφορούν αποκλειστικά τα του παιχνιδιού με τα events, τουρνουά και διοργανώσεις μαζί με τα δικά του dlc ενώ σε περίπτωση που δεν τις θέλεις τις απενεργοποιεις από τα options και τελειώνει το θέμα. 

Πολύ δάκρυ για non issues. 

• Like 1
Δημοσ.

oντως δεν ειναι κατι καινουργιο. φανταζομαι ο ντορος εγινε με το SF5, επειδη οι φανς ειναι απογοητευμενοι με το συγκεκριμενο παιχνιδι αυτη τη στιγμη..

Δημοσ.
9 hours ago, telis said:

Ο μεγάλος χαμός θα γίνει όταν βάλουν διαφημίσεις στις τσόντες....

εμβόλιμες κιόλας όχι στην αρχή

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, KilliK είπε

oντως δεν ειναι κατι καινουργιο. φανταζομαι ο ντορος εγινε με το SF5, επειδη οι φανς ειναι απογοητευμενοι με το συγκεκριμενο παιχνιδι αυτη τη στιγμη..

Και το οτι το πλήρωσαν full price για να πάρουν τότε ένα παιχνίδι μισό με προβλήματα και οτι το κόστος του παιχνιδιού με τα dlc ξεπερνάει τα 200 ευρώ που οι χαρακτήρες είναι κλειδωμένοι πίσω απο ενα ουσιαστικά "paywall" γιατί το in game currency το δίνει με το σταγονόμετρο και τώρα πρόσφατα lootboxes?

Ε νομίζω οτι με το δίκιο τους είναι απογοητευμένοι

• Like 1
Δημοσ.

Τη στιγμή που τα ΑΑΑ παιχνίδια έχουν προϋπολογισμό 200 εκατομύρια ευρώ δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Όπως ο πρωταγωνιστής στο blockbuster άναβε Malboro και έβαζε το Τζόνυ στο ποτηράκι του να χαλαρώσει έτσι και ο Ryu θα παλεύει με τον άλλο για έναν κουβά KFC. Τουλάχιστον όμως όπως και τις ταινίες που τις μοντάρουν πριν τις κυκλοφορήσουν έτσι και τα games να τα κυκλοφορούν τελειωμένα, όχι beta. 

Δημοσ.

σοβαρευτείτε
ότι νάνε είναι το άρθρο
διαφημίζει τους τελικούς του παγκοσμιου τουρνουά SF
Συγγνώμη κιόλας καλύτερα να μην το πουν μέσα στο ίδιο τους το game .....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...