Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

Κάποτε υπήρχε ένα θέμα "ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" sticky, που πήγε; Δεν γέμιζε και το ΜπλαΜπλα έτσι..

Ήθελα να μάθω, αν δεν πληρώσω ένα ~70€ στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ, θα τοκιστεί αν το αφήσω για κάνα μήνα και το πληρώσω ένα μήνα μετά το πέρας της ημερομηνίας οφειλής; Αν ναι, πόσο;

Θυμάμαι πριν 2 έτη, περίμενα 3 ώρες εκεί και τους παρακαλούσα να προπληρώσω και το επόμενο, και γελούσαν και οι του γκισέ και οι άλλοι που περίμεναν. Πως τα φέρνει η ζωή, τώρα δεν έχω ούτε αυτά της μιας ανανέωσης..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 hour ago, JiovanniGeorgeo said:
  Hide contents

Κάποτε υπήρχε ένα θέμα "ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" sticky, που πήγε; Δεν γέμιζε και το ΜπλαΜπλα έτσι..

Υπάρχει πλέον σχετικό Club.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ήθελα να μάθω, αν δεν πληρώσω ένα ~70€ στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ, θα τοκιστεί αν το αφήσω για κάνα μήνα και το πληρώσω ένα μήνα μετά το πέρας της ημερομηνίας οφειλής; Αν ναι, πόσο;

Θυμάμαι πριν 2 έτη, περίμενα 3 ώρες εκεί και τους παρακαλούσα να προπληρώσω και το επόμενο, και γελούσαν και οι του γκισέ και οι άλλοι που περίμεναν. Πως τα φέρνει η ζωή, τώρα δεν έχω ούτε αυτά της μιας ανανέωσης..

Ευχαριστώ.

δεν υπαρχει προβλημα,εγω σταματησα να τους πληρωνω τους τεμπεληδες

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να είναι ο πιο άχρηστος νταβατζής που έχει υπάρξει ποτέ. Πληρώνουμε για να τς τρώνε μεταξύ τους. Εδώ στην Πατρα έπεσε πολύ χρήμα για το ποιοι θα βγουν. Όποτε είναι πολύ το χρήμα. Μια μικρή Βουλή με άχρηστους είναι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ Σοβαρά μιλάς δεν τα τοκίζουν καν;

Το ΤΕΕ έχω να το πληρώσω 5-6 χρόνια και κάθε χρόνο μου στέλνουν mail για άτοκο διακανονισμό (χωρίς καμία προσαύξηση) 

Παλιά δε μπορούσες να θεωρήσεις βιβλία (ελέγχεται αυτό) αν είχες χρέος στο επιμελητήριο πάνω από 500€ (βέβαια έκανες μια Υ/Δ ότι χρωστάς κάτω από 500, δε ζήταγαν άλλο χαρτί, για αυτό είπα "ελέγχεται")

Πλέον δεν υφίσταται θεώρηση in any case

Δημοσ.

μια φορα χρειαστηκα ενα χαρτι απο αυτους για να παει το παιδι στο νηπιαγωγειο και πηγα και τους πληρωσα ,το ιδιο χαρτι το εδινε και το δικαστηριο αλλα δεν ειχε την σφραγιδα του επιμελητηριου και δεν το δεχοντουσαν ,απο τοτε το αφησα παλι ,το παιδι πηγαινει πια σχολειο 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...