thory Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ανέλαβα την μουσική επιμέλεια σε γάμο συγγενή(μικρού σε ηλικία,.22). Έχω παίξει αρκετές φορές σε γάμο, επαγγελματικά. Η ιδιαιτερότητα όμως είναι ότι εκτός από τους γονείς του γαμπρού και της νύφης,τα υπολοιπα άτομα θα είναι ηλικίας μεταξύ 20-28 Ο γάμος θα γίνει σε μικρό χώρο 50-60 ατόμων. Μετά από συζήτηση με το ζευγάρι μου είπαν ότι μετά τα must(Είσοδο,1ος χορός, τούρτα, ανθοδέσμη) να το κάνουμε club με χορευτικά ελληνικά και ξένα, μιλάμε δλδ για πρόγραμμα 3-4 ωρών τουλάχιστον, αυτό που φοβάμαι όμως είναι μην κάνει κοιλιά η φάση. Τους εξήγησα ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλα είδη για να σπάει κάπως αλλά ήταν ανένδοτοι. Λέτε να χω έτοιμα και άλλα στυλ πχ disco,latin,waltz,συρτα κλπ και άμα δω ότι βαλτώνει να το προσαρμόσω η να ακολουθήσω πιστά το πλάνο τους; Γενικά πείτε καμιά γνώμη, έχει τύχει να παρευρεθείτε σε κάτι παρόμοιο; είχε επιτυχία; ΥΓ. Έχω αναλάβει αφιλοκερδώς. 1
g_alkis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 22; Βάλε "η ζωή εδώ τελειώνει" και άλλα τέτοια 3
adsl2+ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 ξεκίνα με το ΄΄ προσκλητήριο ΄΄ του Μάκη [αστειεύομαι] 2
Stamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Είναι αργά για συμβουλές φιλαράκο... Αφου έφτασες να ανοίξεις νήμα στο insomnia για κάτι τέτοιο σημαίνει 1ον: οτι έχεις μεγάλο άγχος και 2ον: οτι σου λείπει κάποια σιγουριά στον εαυτό σου (επαγγελματικά μιλώντας), το λέω πολύ φιλικά. Έπρεπε να ανοίξεις το νήμα πριν αναλάβεις! Όπως λες, ο επαγγελματίας είσαι εσύ. Όπως το βλέπω έχεις 2 επιλογές: Είτε χρησιμοποιείς την όποια εμπειρία σου και το παίρνεις πάνω σου όπως νομίζεις, είτε απλά εξυπηρετείς τον συγγενή κάνοντας οτι σου πει. Είναι αδύνατον να περιμένεις γνώμες για κάτι τέτοιο στο insomnia. Ακόμα και απο γάμο σε γάμο, θα έχεις βιώσει και εσύ οτι ο καθένας γουστάρει τα δικά του. Κάποια θα τα βρίσκεις ωραία και κάποια τραγικά. 1
guido Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Σε όσους γάμους έχω πάει, στην αρχή βάζει τα παραδοσιακά για να χορέψουν οι γονείς/θείοι/παππούδες κτλ, και μετά το γυρνάει κυρίως σε disco είναι κάπως safe bet η disco. σε κάθε περίπτωση, παίξε αυτά που σου έχει πει το ζευγάρι ότι γουστάρει και αν δεν χορέψει κάνεις ακόμα καλύτερα θα πάτε για ύπνο νωρίς
darkman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι σου εχει πει ο φιλος σου , και κρατας και καβατζα τα δικα σου αν δεις και δουνε και αυτοι οτι κανει κοιλιά το γλέντι και αφου ειναι φιλαρακι σου πας και του το λες και αν σου πει οκ τοτε πετας μεσα και εναν μιχαλακη τζακσον να κανουνε ολοι τους ενα moon walking να γουσταρουν Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από darkman 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν χρειάζεται άγχος. Άπλα θα παίξεις ότι σου ζήτησαν. Έτσι κι αλλιως, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους, θα νοιαστούν μόνο για την μασαμπούκα .
momotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thory είπε Έχω παίξει αρκετές φορές σε γάμο, επαγγελματικά. να το προσαρμόσω η να ακολουθήσω πιστά το πλάνο τους; Άσε τον "επαγγελματία" να βγεί απο μέσα σου . Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από momotis 1
randomcat Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ένας γάμος που να παίζει metal δεν υπάρχει γτχμκτπμ \m/ ;;; Μπορεί και να βάλεις καμιά μεταλιά, σκληρή ή απαλή, μπορεί και όχι, προχωράμε. 3
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αφου λες εισαι επαγγελματίας, στο pc σου δεν εχεις ολα τα είδη, τι μας λες; Αν κανει κοιλιά το σώνεις, δουλειά σου είναι 1 1
vrwmiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Το πρόβλημα είναι ώσπου να αρχίσει να τους πιάνει το ποτό, μετά ότι και να βάλεις θα χορεύουν, δε θα καταλαβαίνουν. Υ.Γ .είσαι κορόιδο που δε θα πάρεις ευρώ
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αν και μου την σπάνε αφάνταστα αυτές οι εκδηλώσεις. Να κάνεις αυτό που σου είπε ο φίλος σου, εξάλλου αν δεν τους αρέσει το μουσικό πρόγραμμα δικό τους το πρόβλημα, εσύ τους πρότεινες κάτι και αυτοί αρνήθηκαν και σου πρότειναν τα δικά τους, οπότε δεν φέρεις εσύ ευθύνη. Σιγά το πράμα γενικά. 3
Narayan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thory είπε Ανέλαβα την μουσική επιμέλεια σε γάμο συγγενή(μικρού σε ηλικία,.22). Έχω παίξει αρκετές φορές σε γάμο, επαγγελματικά. Η ιδιαιτερότητα όμως είναι ότι εκτός από τους γονείς του γαμπρού και της νύφης,τα υπολοιπα άτομα θα είναι ηλικίας μεταξύ 20-28 Ο γάμος θα γίνει σε μικρό χώρο 50-60 ατόμων. Μετά από συζήτηση με το ζευγάρι μου είπαν ότι μετά τα must(Είσοδο,1ος χορός, τούρτα, ανθοδέσμη) να το κάνουμε club με χορευτικά ελληνικά και ξένα, μιλάμε δλδ για πρόγραμμα 3-4 ωρών τουλάχιστον, αυτό που φοβάμαι όμως είναι μην κάνει κοιλιά η φάση. Τους εξήγησα ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλα είδη για να σπάει κάπως αλλά ήταν ανένδοτοι. Λέτε να χω έτοιμα και άλλα στυλ πχ disco,latin,waltz,συρτα κλπ και άμα δω ότι βαλτώνει να το προσαρμόσω η να ακολουθήσω πιστά το πλάνο τους; Γενικά πείτε καμιά γνώμη, έχει τύχει να παρευρεθείτε σε κάτι παρόμοιο; είχε επιτυχία; ΥΓ. Έχω αναλάβει αφιλοκερδώς. Πολύ καλά το σκέφτηκες πως δεν γίνεται να βγει όλο το πρόγραμμα με ένα είδος μουσικής. Από την άλλη από τη στιγμή που οι "πελάτες" σου επιμένουν σε κάτι παρά το γεγονός πως τους προειδοποίησες, οφείλεις να κάνεις όπως σου είπαν. Δεδομένου πως όλοι οι καλεσμένοι είναι σε συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ, μπορεί και να πετύχει.
scarface5323 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ θα έπαιζα Skrillex και prodigy,πρέπει να αλλάξει κάποτε αυτό με τα κλαρίνα κτλπα 🤣 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από scarface5323 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα