Lost_Horizon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια, στο σπίτι έχω νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ (έχω θερμοσσυσωρευτές για θέρμανση). Είδα οτι η Elpedison δίνει 24ωρη τιμή κιλοβατώρας λίγο πιο χαμηλή απ'τη νυχτερινή της ΔΕΗ, χωρίς τον διαχωρισμό που κάνει η ΔΕΗ για καταναλώσεις πάνω απο 2.000kwh + ένα πάγιο 4 ευρώ το μήνα. Ξέρει κανείς αν συμφέρει να κάνω αλλαγή?
AristidisZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 allazorevma.gr Βάλε τις καταναλώσεις και δες τι σε συμφέρει 1
Dark_son20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έφυγα μετά από 2 χρόνια στην Elpedison στο πρόγραμμα που λες αν δεν έχει κάποια τρομερή προσφορά για να πας (εγώ είχα πάρει 1 ευρώ τη μέρα 5 μήνες Νοέμβρη οπότε έβγαλα καλά τον χειμώνα ) δεν σε συμφέρει. η χαμηλή ρήτρα έβαζε τόσα ώστε να πηγαίνω πάνω από ΔΕΗ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Dark_son20
tsioulak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πρωτον να υπολογισεις την εκπτωση 15% της ΔΕΗ πριν την συκριση τιμων. Δευτερον, νομιζω οτι, εφοσον εχεις θερμανση με ρευμα, θα σε κανει ζημια η ρητρα ΟΤΣ και θα σε βγει παραπανω απο οτι στην ΔΕΗ.
takoulou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 https://energypress.gr/news/ti-ritra-ots-arhisan-na-energopoioyn-oi-promitheytes-reymatos-me-elahista-perithoria-kerdoys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα