Hellwarrior Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σας, Πριν πειρπου μια εβδομαδα αγορασα απο το κωτσοβολο τα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/183704-trust-gxt-383-dion-7.1-bass-vibration-headset-%26-far-cry-5 Δε τα δοκιμασα μεχρι χθες (ημουν διακοπες) οπου παρατηρησα οτι αμα κουνιοταν το καλωδιο, ειχε ειτε static ή και χανοταν ο ήχος. Τα πηγα σημερα στο καταστημα για DOA και οπως μου ανεφεραν επειδη εχω χρησιμοποιησει το παιχνιδι δε μπορουν να γινουν αντικατασταση αλλα μονο επισκευη απο την αντιπροσωπεια που θα καθυστερησει 20-25 μερες. Απο τη μια βγαζει νοημα, απο την αλλη ομως επειδη ειναι ο Κοτσοβολος εχω τις αμφιβολιες μου. Θα μπορουσε καποιος να με διαφωτισει αν ειναι σωστο? Ευχαριστω
Jorvik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 https://www.trust.com/en/support/warranty WARRANTY CONDITIONS Trust offers a warranty to the original purchaser from an authorized retailer. Your Trust product is guaranteed under the terms and conditions of this warranty against manufacturing defects for a period of one (1) year* from the date of original purchase, if purchased from an official retailer. *In Europe, there is a statutory minimum warranty period of 2 years on every product we sell. In case of defect, return the product to your retailer with failure description, valid proof of purchase and all accessories. During the warranty period you will receive a replacement product from the retailer if available. Warranty will be void in cases of opened products, physical damage, misuse, modification, repair by unauthorised persons, carelessness and using the product for other purpose than its intended use. Exclusions of warranty: Damage caused by accidents or disasters, such as fire, flood, earthquake, war, vandalism or theft. Incompatibility with other hardware/software not defined as minimum system requirements. Accessories such as batteries and fuses. In no event shall the manufacturer be liable for any consequential or incidental damages, including any loss of business profits or any other commercial damages, arising out of the use of its product.
bromiaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως ότι και αν αγόρασα από την trust όλα ήταν επιεικώς απαράδεκτα.. Η ποιότητα τους στα τάρταρα.. Ποτέ ξανά… 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Τα ακουστικά είναι άυλο αγαθό; Δεν έχουν φυσική υπόσταση; Και πως μπορείς να επιστρέψεις ένα άυλο πράγμα σαν χαλασμένο; Πάντως στο λινκ που παραθέτεις, ο Κωτσόβολος αναφέρει ότι παρέχει 2 χρόνια εγγύηση για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά δεν βλέπω πουθενά για DOA. Επίσης αναφέρεις ότι το πήρες περίπου πριν από 7 μέρες, το περίπου μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να ήταν και 6, ή μπορεί να ήταν και 8, πότε το αγόρασες και πότε το επέστρεψες πίσω, ακριβώς;
liakjim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Κάηκε λίγο ο εγκέφαλός μου, μέχρι να καταλάβω ότι λέει "άυλο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα