Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dynamics είπε

δεν ξερω δεν ειχα ποτε καλες ταχυτητες ποτε...νομιζω πριν χρονια με σιτα ειχα δει μαξ 4 mbps για πολυ λιγο...η ειρωνια ειναι οτι η κοντινοτερη καμπινα vdsl ειναι 2-2,5 χλμ απο το σπιτι μ!

γτ να εχει σημασια το οτι ειμαι κοντα στο κεντρο?στο κεντρο οπου εχω παει σε σπιτια καφε κτλ εχουν καλες ταχυτητες για 24αρες...

εγω πληρωνω 24αρα και εχω 1,7 λες και ειμαι στο ιραν :P  και με αλλον που μιλησα στο χωριο εχει κ αυτος ιδιες ταχυτητες με ιδια εταιρεια

Η αποσταση απο το αστικο κεντρο σαφως και εχει σημασια για τις ταχυτητες, Για αυτο λενε...εως 24.

Αν ησουν πιο κοντα θα ειχες καλυτερες ταχυτητες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η αποσταση απο το αστικο κεντρο σαφως και εχει σημασια για τις ταχυτητες, Για αυτο λενε...εως 24.

το ξερω το εχω καταλαβει αλλα ειναι τραγικο να λες εως 24 ενω ποτε κανεις δεν πιανει 24 ακομα κ αν ειναι διπλα στην καμπινα...παντως απο το 24 εως το 1,7 εχει τεραστια αποκλιση

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dynamics είπε

το ξερω το εχω καταλαβει αλλα ειναι τραγικο να λες εως 24 ενω ποτε κανεις δεν πιανει 24 ακομα κ αν ειναι διπλα στην καμπινα...παντως απο το 24 εως το 1,7 εχει τεραστια αποκλιση

Εχω γραψει πιο πανω οτι σε Αττικη στα ορια Χαλανδριου με Ν.Ιωνια περυσι πιαναμε με το ζορι 2Mbps σε επαγγελματικο χωρο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dynamics είπε

σε ποιο χωριο εισαι?1,7 εχω και εγω εδω που ειμαι μενω σε χωριο της Αρκαδιας 4 χλμ μακρια απο το κεντρο της Τριπολης...σαν προαστιο ειμαστε εδω!βεβαια ζουμε50-80 ατομα οχι 300...

Μένω σε ένα χωριό 27 χιλιόμετρα έξω από το Ηρακλειο Κρητης με 600 κατοίκους.. Επίσης το κεντρικό καφάο ειναι το πολύ 5 χιλιομετρα μακρια από το σπίτι μου

18 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Δεν το εχω δει ποτε σε πραξη αυτο αλλα αφου αλλοι το εχουν δει μου αρκει. Απο εκει και περα δυσκολο αν η υποδομη εκει που μενεις ειναι αρχαια να αλλαξει κατι συντομα.

Έχουμε αλλάξει καλωδίωση διότι έχουμε επιχείρηση και το internet με το σταθερό είναι της επιχείρησης.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

Μένω σε ένα χωριό 27 χιλιόμετρα έξω από το Ηρακλειο Κρητης με 600 κατοίκους.. Επίσης το κεντρικό καφάο ειναι το πολύ 5 χιλιομετρα μακρια από το σπίτι μου

Mε 5 χλμ μακρυα το ΚΑΦΑΟ δυστυχως δεν νομιζω να καταφερεις κατι .

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

Έχουμε αλλάξει καλωδίωση διότι έχουμε επιχείρηση και το internet με το σταθερό είναι της επιχείρησης.

Αλλο η υποδομη της περιοχης και αλλο οι καλωδιωσεις του μαγαζιου - επιχειρησης.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

Τότε η γραμμή που έχεις και τα σχεδόν 1,5-2 mbps είναι εξαιρετικά.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 8:04 ΜΜ, Eirini Olga Stefanaki είπε

Στο Ηράκλειο γενικά υπάρχει θέμα! Η ταχύτητα που πιάνεις δείχνει να υπάρχει κάποιο θεματάκι στην γραμμή σου. Μήπως κάπου μαζεύουν υγρασία τα καλώδια σου;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους κολοπαροχους υπάρχει θέμα με τα κλειδώματα . SNR margin μετράς έξω και αμα ειναι καλο πχ εγω εχω 18 τους επιστρέφεις τις μπαρούφες . 18500 8ρι interleaved  mbps έναντι 10000 μόνιμο κλείδωμα "βλαβης" τους βολεύει . .Μαγαζι - επιχειρηση με ψιτες / μουγκαφον κτλ εκεί πάνω δε βάζεις γιατι αμα δεις τεχνικο τους σφύρα μας .

Στα ορεινά 4G κοτε σήμα καμπάνα και το δοκιμασα Αετοφωλια  :P .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

δεν το λες πάντως και τέλεια.. 😛

Εφόσον είσαι τόσο μακρυά, η εξασθένιση γραμμής είναι τόσο μεγάλη που θα ήταν φυσιολογικό και να μην συγχρονίζεις καθόλου. Από την στιγμή που συγχρονίζει η γραμμή, τότε είναι καλή η συγκεκριμένη. Το πρόβλημα σου δεν είναι κακή γραμμή (μια χαρά είναι) αλλά οι φυσικοί περιορισμοί (δηλαδή είσαι πάρα πολύ μακρυά από το dslam και εξασθενεί πολύ η γραμμή μέχρι να φτάσει στο σπίτι σου).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη τελευταια πολλες συζητησεις γινονται περι ταχυτητας και αξιοπιστιας, κι επειδη οπως εχω ηδη σχολιασει σε αλλα θεματα, δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να "τρωμε" οποιαδηποτε σαβουρα μας προτεινουν σαν νεα τεχνολογια, οπως το "μπαλωμα" με τον συνδυασμο ασυρματης και σταθερης συνδεσης για επιτευξη καλυτερων ταχυτητων, ερχεται ο εναρμονισμος με τον κανονισμο της ΕΕ, να βαλει λιγο ταξη στα αυτονοητα.....!!!!   

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0955.html

https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP876-007B.pdf

οπου ενα απο τα κυριως προβληματα που ειχα τεραστιες αντιρρησεις, ηταν το ευνοητο για τους καταναλωτες με κοινη λογικη, οτι θα επρεπε να σου δινουν, εκτος απο την μεγιστη θεωρητικη ταχυτητα, και την ΕΛΑΧΙΣΤΗ εγγυημενη, που μπορει να πιασει η καθε γραμμη. 

"3. Ρεαλιστικά αναμενόμενες ταχύτητες: Γενικός όρος που περιλαμβάνει τους όρους ελάχιστη, μέγιστη και συνήθως διαθέσιμη ταχύτητα στα σταθερά δίκτυα, και τον όρο μέγιστη ταχύτητα στα κινητά δίκτυα, οι οποίες θα πρέπει να περιγράφονται από τους παρόχους σύμφωνα με το Άρθρο 4(1) (δ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120."

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ MODS να γινει νεο θεμα, για ενημερωση, αν δεν υπαρχει ηδη..!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...