idomeneas7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Θέλω δύο πιστοποιητικά Ελληνικού δημοσίου στα Αγγλικά για χρήση στην Γαλλία (όχι στο δημόσιο). Πιό συγκεκριμένα, είναι πιστοποιητικά αναπηρίας και τα θέλω για έκπτωση σε κάποια εισιτήρια και προτεραιότητα επιβίβασης. Θα έχω μαζί σημειώματα γιατρών αλλά θέλω σίγουρα και κάτι πιό επίσημο για κάθε ενδεχόμενο. Νομίζω πρέπει να κάνω επίσημη μετάφραση με σφραγίδα της Χάγης. Δεν μπορώ να βρω κάπου να τα κάνω με λογική τιμή και χωρίς την φυσική μου παρουσία. Στο μεταφραστικό του κράτους δεν απαντάνε. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως είμαι Αγγλικού, μπορώ να τα μεταφράσω μόνη μου και απλά θέλω έναν σφραγιδοπατητή. Δεν δίνω 80 ευρώ για δύο πατήματα σφραγίδας, είναι ξεφτίλα. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο με λογικό κόστος να κάνω την δουλειά μου?
mclein Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 αν πας το αυθεντικο χαρτι + το μεταφρασμενο σε καποιο κεπ για επικυρωση ;
idomeneas7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δεν γίνεται αυτό, εγώ δεν είμαι επισήμως μεταφράστρια ούτε τα ΚΕΠ κάνουν μεταφράσεις.
moure Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι μια μετάφραση με σφραγίδα δικηγόρου θα σου κάνει,δεν νομίζω να θέλουν apostille,σε κάθε περίπτωση ρωτά την αεροπορική εταιρία πρώτα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από moure
idomeneas7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι απλά η αεροπορική, είναι και για χρήση στην χώρα (πχ μουσεία κλπ) οπότε δεν μπορώ να ρωτήσω παντού, θέλω κάτι που να μην μπορεί να μου πει κανείς ότι δεν το δέχεται.
MikeJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Θα αρκούν τα αγγλικά ή μήπως είναι καλύτερο να τα κάνεις κατευθείαν γαλλικά ; Οι Γάλλοι δε φημίζονται για την αγγλομαθεια τους. 1
giwrgos555 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα δικηγορικά γύρω απο την μεταφραστική υπηρεσία σου κάνουν την δουλειά με 8 ευρώ για μετάφραση Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από giwrgos555
tsipakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 80 λιγο λες εγω χρειαστηκα 15 σελιδες απο ελληνικα σε γαλλικα με ολες τις σφραγιδες κτλ σε συντομο χρονικο διαστημα και πληρωσα 300
bromiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Θέλω δύο πιστοποιητικά Ελληνικού δημοσίου στα Αγγλικά για χρήση στην Γαλλία (όχι στο δημόσιο). Πιό συγκεκριμένα, είναι πιστοποιητικά αναπηρίας και τα θέλω για έκπτωση σε κάποια εισιτήρια και προτεραιότητα επιβίβασης. Θα έχω μαζί σημειώματα γιατρών αλλά θέλω σίγουρα και κάτι πιό επίσημο για κάθε ενδεχόμενο. Νομίζω πρέπει να κάνω επίσημη μετάφραση με σφραγίδα της Χάγης. Δεν μπορώ να βρω κάπου να τα κάνω με λογική τιμή και χωρίς την φυσική μου παρουσία. Στο μεταφραστικό του κράτους δεν απαντάνε. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως είμαι Αγγλικού, μπορώ να τα μεταφράσω μόνη μου και απλά θέλω έναν σφραγιδοπατητή. Δεν δίνω 80 ευρώ για δύο πατήματα σφραγίδας, είναι ξεφτίλα. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο με λογικό κόστος να κάνω την δουλειά μου? Δεν την γλυτώνεις και θα τα σκάσεις χοντρά... εξάλλου οι υπηρεσίες πρέπει να πληρώνονται... Σκέψου τα χρήματα που θα γλιτώσουν και ότι θα γίνει απόσβεση γρήγορα...
idomeneas7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2018 στις 12:35 ΜΜ, giwrgos555 είπε Τα δικηγορικά γύρω απο την μεταφραστική υπηρεσία σου κάνουν την δουλειά με 8 ευρώ για μετάφραση Εχεις κάποιο υπόψιν γιατί εγώ σε όσα ρώτησα μου ζητάνε 18 την σελίδα. Ενημερώθηκα ότι η σφραγίδα της Χαγης μπαινει ΠΡΙΝ την μετάφραση και μετά μεταφράζεται και αυτή οπότε η χρέωση γίνεται στις διπλές σελίδες. Οπότε εγώ για να κάνω 2 χαρτιά πρέπει να πληρώσω 4 σελίδες. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από idomeneas7
giwrgos555 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Εχεις κάποιο υπόψιν γιατί εγώ σε όσα ρώτησα μου ζητάνε 18 την σελίδα. Ενημερώθηκα ότι η σφραγίδα της Χαγης μπαινει ΠΡΙΝ την μετάφραση και μετά μεταφράζεται και αυτή οπότε η χρέωση γίνεται στις διπλές σελίδες. Οπότε εγώ για να κάνω 2 χαρτιά πρέπει να πληρώσω 4 σελίδες. Ναι μεταφράζεται και η σφραγίδα της χάγης ξεχωριστά ισχύει αυτό που σου είπαν Δες ΠΜ για να μην κάνουμε διαφημίσεις στο φόρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα