Sibyl Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 The Fratellis - Six Days in June The Vaccines - I Can't Quit 5
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Sibyl είπε The Velvet Underground, Nico - Sunday Morning Καλημέρα! Νωρις ξυπνας το πρωι , πρεπει να κουραστηκες πολυ εχθες. Ειμαι σε στιγμες χαλαρωσης να ξερετε .........το βραδυ θα ειμαι πολυ σκληρος σημερα. 1
Sibyl Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Νωρις ξυπνας το πρωι , πρεπει να κουραστηκες πολυ εχθες. Πες μου τι είδους αναφορά θέλεις να σου καταθέσω; Συνοπτική, εκτενή ή ενισχυμένη; Hold Your Horses! - 70 Million 1
triplex1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Sibyl είπε Πες μου τι είδους αναφορά θέλεις να σου καταθέσω; Συνοπτική, εκτενή ή ενισχυμένη; Hold Your Horses! - 70 Million Αιντε αιντε , σε ζητησε κανεις αναφορα? παρτο να'χεις .........3 πουλακια καθονται
Sibyl Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Travis - A Ghost Belle and Sebastian - Another Sunny Day John Legend - This time 3
explorerT Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εβδομάδα ανακαλύψεων. Μετά την πρώτη απεικόνιση της Sgr A*, (της Supermassive Black Hole στο κέντρο του γαλαξία μας) , με το συγκεκριμένο τραγούδι λύθηκε και το ....μυστήριο της συγκεκριμένης μελωδίας! Το είχα αναφέρει κάποια στιγμή και εδώ αλλά δεν είχε βρεθεί θενκς! Spoiler Κάποια στιγμή βλέποντας μια ταινία στην τηλεόραση (Knight And Day - Tom Cruise/Cameron Diaz) άκουσα μια μελωδία που κάτι μου θύμιζε (στο απόσπασμα εδώ, από 2:54 -->3 :14 ) Ακούγεται και αλλού στην ταινία. Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι και άλλοι είχαν την ίδια απορία, αλλά όλα τα τραγούδια στην ταινία είχαν βρεθεί εκτός από αυτό! εκ των υστέρων βρήκα άλλα δυο τρία κομμάτια που μου θύμιζαν την ίδια μελωδία σε σημεία τους KNIGHT AND DAY CLIP COMPILATION #2 (2010) Tom Cruise Unclubbed 2 - Need To Feel Loved (with Zoe Durrant) Christian Löffler - Dir Jehova _____________________________________________________________________________________________________ Στις 14/5/2022 στις 11:21 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από explorerT 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις