kitharas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Γιατί ρε παιδιά οι γάμοι να είναι σαν τσίρκο, να σε κουράζουν και να σου τρώνε τα λεφτα με τη σέσουλα; Έχει κανένα νόημα; 5 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Έχει Ικανοποιεί την νυφη και τα παιδικα της τραύματα που της είπαν θα είσαι πριγκίπισσα,και έτσι θέλει ένα τέτοιο γάμο 🤔 Όταν παντρευτώ,θα κάνω μια απλή και λιτή τελετή και τα υπόλοιπα θα τα φάμε σε ένα ωραίο ταξίδι 😁😎✌️(συμφωνεί η μελλοντική γυναίκα 😉) 19 3
kitharas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Έχει Ικανοποιεί την νυφη και τα παιδικα της τραύματα που της είπαν θα είσαι πριγκίπισσα,και έτσι θέλει ένα τέτοιο γάμο 🤔 Όταν παντρευτώ,θα κάνω μια απλή και λιτή τελετή και τα υπόλοιπα θα τα φάμε σε ένα ωραίο ταξίδι 😁😎✌️(συμφωνεί η μελλοντική γυναίκα 😉) Αυτό! Απλή, λιτή τελετή και τα υπόλοιπα σε κάτι χρηστικό (όχι πάντως σε λαμπάδες και μπουμπουνιέρες με κρύσταλλα σβαροφσκι). Η πλάκα είναι ότι και οι γαμπροί μεγαλοπιάνονται. Φωτογράφοι, pre-, post-, after wedding και τα συναφή Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από kitharas 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ήμουν σε τέτοιο γάμο. Ο γαμπρός (φίλος μου) έκλαιγε τα λεφτά του,αλλά από την άλλη δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι + ήταν μου λέει η μέρα της και την ήθελε έτσι από παιδάκι....😣 Τι να πεις..... (14.000€ του πήγε ο γάμος) έλεος δηλαδή,πεταμένα λεφτά για μία μόνο μέρα... Καλεσανε πόσα άτομα και του έφεραν κάτι καφετιέρες και τοστιέρες μου είπε χαχαχαχα 😋😋 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από stelios18120 5 2
vasilllis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ΕΠΙΔΕΙΞΗ. Για αυτο ζει ο Ελληνας.Να επιδεικνυει τα ΄προσοντα΄του,ειτε αυτο λεγεται αυτοκινητο,ειτε κινητο ,ειτε λεφτα. Καλυτερα σε ενα εκκλησακι με 10 καλους φιλους. 9
kitharas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μα αν οι περισσότεροι απο εδώ λέμε "καλύτερα σε ένα εκκλησάκι", τότε είναι πάρα πολλοί οι επιδειξίες! 2
4saken Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω ακούσει κανέναν να χάνει λεφτά από γάμους. 3
tornado Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 εμενα παντως ο γαμος μου κοστισε ενα πενηνταρικο, τωρα τι λετε εσεις....
kitharas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, 4saken είπε Δεν έχω ακούσει κανέναν να χάνει λεφτά από γάμους. Άρα επένδυση; 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, 4saken είπε Δεν έχω ακούσει κανέναν να χάνει λεφτά από γάμους. Έχω 2 περιπτώσεις που μπήκαν μέσα,επειδή φώναξαν πολλούς και πλήρωσαν 30€ το κεφάλι σε κτήμα,και πήραν πίσω ψίχουλα
haris_216 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Έχει Ικανοποιεί την νυφη και τα παιδικα της τραύματα που της είπαν θα είσαι πριγκίπισσα,και έτσι θέλει ένα τέτοιο γάμο 🤔 Όταν παντρευτώ,θα κάνω μια απλή και λιτή τελετή και τα υπόλοιπα θα τα φάμε σε ένα ωραίο ταξίδι 😁😎✌️(συμφωνεί η μελλοντική γυναίκα 😉) Πραγματικά σου το εύχομαι να τον κάνεις όπως θέλεις. Να ξέρεις όμως ότι πάντα υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις και θέλει αρκετή δύναμη (ίσως και αγένεια ή και..."καντήλια" μερικές φορές) για να τις κρατήσεις μακριά, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Από απλά σχόλια του στυλ "τι ωραίο που θα ήταν να είχαμε 10 παπάδες και μετά να κάναμε τη μάσα σε κτήμα με πισίνα" μέχρι και χτυπήματα....κάτω από τη ζώνη του στυλ "μια κόρη έχει ο άνθρωπος, ή πόσο θα ζήσει για να δει γάμο άλλου παιδιού του. Άστον να το χαρεί" Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από haris_216 2 1 1
Mansora Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Όσο σκάνε οι γονείς το εφάπαξ για να χορέψουν χωρις αύριο τον σφαγμένο κόκορα και όσο οι μελλόνυμφοι βλέπουν το γάμο σαν αρπαχτή η μεγαλομανία δεν θα σταματήσει. 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πραγματικά σου το εύχομαι να τον κάνεις όπως θέλεις. Να ξέρεις όμως ότι πάντα υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις και θέλει αρκετή δύναμη (ίσως και αγένεια ή και..."καντήλια" μερικές φορές) για να τις κρατήσεις μακριά, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Από απλά σχόλια του στυλ "τι ωραίο που θα ήταν να είχαμε 10 παπάδες και μετά να κάναμε τη μάσα σε κτήμα με πισίνα" μέχρι και χτυπήματα....κάτω από τη ζώνη του στυλ "μια κόρη έχει ο άνθρωπος, ή πόσο θα ζήσει για να δει γάμο άλλου παιδιού του. Άστον να το χαρεί" Ναι συμφωνώ,γ αυτό έχω θέσει από νωρίς "βέτο" (και εγώ και η γυναίκα) ότι υπερβολές και τρέλα πράγματα δεν θα γίνουν (η όποιος θέλει τρέλα πράγματα και υπερβολές τα πληρωνει) δεν έχω θέμα να κάνει τον γάμο και ο Ιερώνυμος και να έρθουν 4000 ατομα και να εχουμε 15 κουμπάρους και τον armin van buuren να παίζει μουσική 😁😁 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από stelios18120 2
haris_216 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 @ stelios Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις από τις αρχικές σου επιθυμίες εξαιτίας ουσιαστικών αναγκών και όχι για φάση επίδειξης ή υπερβολής. πχ Πάντα είχα στο μυαλό ένα λιτό γάμο χωρίς φανφάρες, κτήματα και....μαιτρ. Και η γυναίκα συμφωνούσε απόλυτα σε αυτό. Ο γάμος όμως έγινε στο εξωτερικό και ήρθαν άτομα από 3 διαφορετικές χώρες (με εξαίρεση τη χώρα του γάμου). Όσο και αν ήμασταν κατά των συνηθισμένων διαδικασιών και όσο και αν τελικά αποφύγαμε τις (κατά τη γνώμη μας πάντα) κιτς καταστάσεις τύπου "δυναστεία", μία μάσα και κράτηση δωματίων ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι' αυτούς που ήρθαν από μακριά ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για να είναι μαζί μας(εννοείται πως δεν καλέσαμε άτομα που "πρέπει" αλλά αυτούς που θέλαμε) 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, haris_216 είπε @ stelios Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις από τις αρχικές σου επιθυμίες εξαιτίας ουσιαστικών αναγκών και όχι για φάση επίδειξης ή υπερβολής. πχ Πάντα είχα στο μυαλό ένα λιτό γάμο χωρίς φανφάρες, κτήματα και....μαιτρ. Και η γυναίκα συμφωνούσε απόλυτα σε αυτό. Ο γάμος όμως έγινε στο εξωτερικό και ήρθαν άτομα από 3 διαφορετικές χώρες (με εξαίρεση τη χώρα του γάμου). Όσο και αν ήμασταν κατά των συνηθισμένων διαδικασιών και όσο και αν τελικά αποφύγαμε τις (κατά τη γνώμη μας πάντα) κιτς καταστάσεις τύπου "δυναστεία", μία μάσα και κράτηση δωματίων ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι' αυτούς που ήρθαν από μακριά ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για να είναι μαζί μας(εννοείται πως δεν καλέσαμε άτομα που "πρέπει" αλλά αυτούς που θέλαμε) Καλά ναι άλλο αυτό. Αλλά εφόσον ξέρεις τα άτομα που θα φωναξεις (oλοι από ελλαδα) ξέρεις τι άτομα είναι,και ξέρεις πάνω κάτω τι θα γίνει, ε τότε ρε φίλε δύσκολο να ξεφύγεις πολύ από το ποσό και το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου (Πάντα και παντού υπάρχουν παράγοντες που δεν έχουμε υπολογισει,αλλά ξέρεις πάνω κάτω τι θα γινει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις