haris_216 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι συμφωνώ,γ αυτό έχω θέσει από νωρίς "βέτο" (και εγώ και η γυναίκα) ότι υπερβολές και τρέλα πράγματα δεν θα γίνουν (η όποιος θέλει να γίνουν τα πληρώνει) 😉 Μεγάάάλη παγίδα το υπογραμμισμένο, καθώς (για μένα πάντα μιλάω) δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Αν λοιπόν θέτεις θέμα στους "συμπέθερους" μόνο το οικονομικό, το οποίο είναι συνήθως διατεθειμένοι να το πληρώσουν σε βλέπω να καταλήγεις να συμμετέχεις σε φιέστες με γουρουνόπουλο με μήλο στο στόμα και 4 μαγείρους δεξιά και αριστερά με τις μαχαίρες να κάνουν είσοδο στο χώρο ενώ ανάβουν δάδες τριγύρω (δεν το βγάζω από το μυαλό μου το συγκεκριμένο σκηνικό αλλά το έχω ζήσει σε γάμο ) 23 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι συμφωνώ,γ αυτό έχω θέσει από νωρίς "βέτο" (και εγώ και η γυναίκα) ότι υπερβολές και τρέλα πράγματα δεν θα γίνουν (η όποιος θέλει τρέλα πράγματα και υπερβολές τα πληρωνει) δεν έχω θέμα να κάνει τον γάμο και ο Ιερώνυμος και να έρθουν 4000 ατομα και να εχουμε 15 κουμπάρους και τον armin van buuren να παίζει μουσική 😁😁 Α, οκ. Με αυτό που συμπλήρωσες καταλαβαίνω ότι μόνο το οικονομικό είναι το θέμα σου (κατανοητό) και άρα δεν σε χαλάει το αισθητικό σκέλος. Σε αυτή την περίπτωση με την εξήγηση που τους έκανες μάλλον είσαι καλυμένος. 2
kitharas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Και έτσι καταλήγει ο γάμος να είναι περισσότερο κούραση παρά γιορτή
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν κάνει show off ο Ελληναράς ναούμ ποιός θα κάνει? Αθάνατος. 2
totem_lost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Πάλι σε αυτό τον Ελληνάρα θα τα ρίξουμε όλα; Λες όλοι οι υπόλοιποι είναι τέρατα σεμνότητας. Τι αντρική κρεββατομουρμούρα είναι αυτή Χριστουγεννιάτικα; Λες και τα βάζετε από την τσέπη σας μερικοί.. Τζίζας. 4 2
Iris_89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι καθαρα θεμα γουστου και προτιμησεων. Κυριως λοξα εχουν οι γυναικες γιατι ετσι τις μαθαινουν απο μικρες.. Αν ημουν Ελλαδα, ενα ωραιο φορεμα, πολιτικος, λιγοι κ καλοι κ μετα ισως ενα μικρο παρτυ σε καποιο venue. Τωρα εδω που ειμαι... εχω απειρες επιλογες (εχουμε πολλα καστρα -αδυναμια-) ή σε αλλα ιστορικα μερη που μπορεις να κανεις venue hire. Αλλα κ παλι, οχι νυφικο, πολυ λιγοι κ καλοι κ τελος. Κ μιλαω για πολιτικο, οχι θρησκευτικο. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Iris_89 1 1
uesugi1989 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ο γάμος των ο ονείρων μου είναι σε δημαρχείο και μετά σε ένα μπαράκι για μπύρες 3 1
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 @totem_lost Δυστυχώς η νοοτροπία πολλών Ελλήνων είναι έτσι. Επίδειξη, μεγαλομανία, του στυλ 'κοίτα ποιός είμαι και τι έχω'. Ένας ακριβός και εφετζίδικος γάμος είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για κάτι τέτοιους. Ας κάνει ότι θέλει ο καθένας βέβαια, αλλά η Ελληνική καγκουρίαση καλά κρατεί. 2
kostakis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από συζήτηση με φίλο φωτογράφο γάμων μου είπε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό βγάζει τα έξοδα του και του μένει και κάτι στην άκρη Από την άλλη δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα αφου τελικά ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει και τον ευχαριστεί … Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από kostakis81 2
totem_lost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Glikos είπε @totem_lost Δυστυχώς η νοοτροπία πολλών Ελλήνων είναι έτσι. Επίδειξη, μεγαλομανία, του στυλ 'κοίτα ποιός είμαι και τι έχω'. Ένας ακριβός και εφετζίδικος γάμος είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για κάτι τέτοιους. Ας κάνει ότι θέλει ο καθένας βέβαια, αλλά η Ελληνική καγκουρίαση καλά κρατεί. Είναι παγκόσμια η καγκουρίαση φίλε μου, νόμιζες οτι είναι ελληνική καινοτομία; Άνοιξε τα μάτια σου και απέβαλε το σύνδρομο κατωτερώτητας που σε διακατέχει ως Έλληνας. 3 1
kostakis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης πολοι λόγο ηλικίας δεν καταλαβαίνετε ότι ο καλός γάμος και οι κουμπαριές με τα κατάλληλα άτομα είναι κάτι σαν επένδυση …. Πχ κανείς κουμπάρο το αφεντικό σου και μετά γίνεσαι διευθυντής στην εταιρία κλπκλπ 1 1
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, totem_lost είπε Είναι παγκόσμια η καγκουρίαση φίλε μου, νόμιζες οτι είναι ελληνική καινοτομία; Άνοιξε τα μάτια σου και απέβαλε το σύνδρομο κατωτερώτητας που σε διακατέχει ως Έλληνας. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos
Kostasspil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, kostakis81 said: ποιο είναι το πρόβλημα αφου τελικά ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει και τον ευχαριστεί Ε αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι γουστάρουμε εμείς. Εδώ σε άλλο τοπικ, βάζουν χέρι στο πως θα τρως 1
katman2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ενα τοπικ που δεν θα τσακωθει κανεις με κανεναν θα υπαρξει ποτε αραγε? 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Κουβέντα κάνουμε και ο καθένας ρε σεις λέει την άποψη του. Δεν επιβαλλει κάνεις στον αλλο τι θα κανει,απλά λέμε γνώμες και απόψεις
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, katman2000 είπε ενα τοπικ που δεν θα τσακωθει κανεις με κανεναν θα υπαρξει ποτε αραγε? Είναι στην Ελληνική νοοτροπία μας. Μαζί με τους fancy γάμους και το φρέντο. (huehue)
Προτεινόμενες αναρτήσεις