kostakis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, katman2000 είπε ενα τοπικ που δεν θα τσακωθει κανεις με κανεναν θα υπαρξει ποτε αραγε? katman2000 εγω παντοσ δεν θα μπορουσα ποτε να τσακωθω με εναν τυπο που εχει σαν σημα τον δικεφαλο αετο τησ βυζαντηνης αυτοκρατοριας!!! 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, katman2000 είπε ενα τοπικ που δεν θα τσακωθει κανεις με κανεναν θα υπαρξει ποτε αραγε? Είμαστε Ελλάδα Εδω αρπαζομαστε και φωνάζουμε για τα πάντα,αλλά μετα μερικοί μένουμε φίλοι 😁😁
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kostakis81 είπε αφου τελικά ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει και τον ευχαριστεί Πιο σίγουρο κι απ' το ότι ο ήλιος ανατέλει απ' την ανατολή.
Kenichi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχετε κολλήσει με τον Ελληναρα μερικοί .Και στο εξωτερικο τα ιδια κανουν.Ημουν γερμανια σε γαμο το ιδιο(2 γερμανοι) .Στην Ιταλια παντρευτικε φιλος μου ιταλιδα μιας και σπουδαζε εκει και εμεινε τα ιδια.Μην τρελαίνεστε σχεδον παντου ετσι ειναι.Οκ εχουμε κουσουρια αλλα τωρα τελευταια αυτο το ελληναρας εχει γινει τσιχλα. Επίσης η νεα γενια 25 μεχρι 35 βλεπουν τον γαμο διαφορετικα απο οτι πριν 20 και 30 χρονια απλα οι γονεις μας πολλες φορες πρεπει να βγαλουν υποχρεωσεις απο γαμους που τους εχουν καλεσει κλπ οποτε μανι μανι νατος ο ασχετος κοσμος να τα και τα περισσοτερα χρηματα ,θα μου πεις να παω κοντρα στους γονεις μου ,οχι δεν το κανεις εκτος αν εχεις αποφασισει αν τσακωθεις μαζι τους αλλα ας μην γελιόμαστε βοηθούν και οι γονείς οικονομικα στους γαμους.Βοηθουν αυτοι και εσενα σου μενουν ολα τα λεφτα και τα δωρα not bad. ..Θα μου πεις εμενα δεν εχουν λεφτα οι γονεις μου oκ σεβαστο εκει τοτε γαμος ετσι και αλλιως θα γινει λιτος εκτος αν εσυ στα 30+ σου εχει πιαστει και εχει 20000χιλιαρικα να δωσεις για γαμο.Οκ τοτε αφου εχεις 20000 για γαμο δεν θα σου λειψουν.Αν δεν εχεις δεν θα εχει και φανφαρες οποτε να το το εκκλησακι που ονειρεύονται μερικοι Εγω στον γαμο μου περασα παρα παρα πολυ καλα με τους φιλους μου και τους συγγενεις που ηθελα τους αλλους ουτε που τους θυμαμαι και δεν με νοιαζει κιολας. Νομιζω στην εποχη τον παιδιων μας και μετα θα αρχισει να αλλαζει αυτο το σκηνικο με υποχρεωσεις κλπ ηδη εχει αρχίζει να αλλάζει δεν ειναι ο γαμος 10 μερες γιορτη οπως ηταν πριν 30 χρονια. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Kenichi 5 3
totem_lost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάντως έχω δει από γνωστούς μου που παντρεύτηκαν τελευταία μια στροφή στην απλότητα: Πήγανε σε κάποιο μικρό νησί (ο ένας Κουφονήσι, ο άλλος Ικαρία, η άλλη Σπέτσες), παντρεύτηκαν σε ένα από αυτά τα εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα και μετά σε μια νορμάλ ταβέρνα για το τραπέζι και χορό. Δεν ξέρω πόσο ακριβά μπορεί να στοίχισε αυτό αλλά μια χαρά μου φάνηκε!
Mansora Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ε αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι γουστάρουμε εμείς. Εδώ σε άλλο τοπικ, βάζουν χέρι στο πως θα τρως Για κάποιο λόγο μου ήρθε εικόνα γάμου full μεγαλομανία σε κτήμα με πισίνες πυροτεχνήματα κτλ με το μενού να έχει μοαχαρισιες rare και καλεσμένοι insomniancs να τσακώνονται 😛 2
vagos789 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, totem_lost είπε Εγώ πάντως έχω δει από γνωστούς μου που παντρεύτηκαν τελευταία μια στροφή στην απλότητα: Πήγανε σε κάποιο μικρό νησί (ο ένας Κουφονήσι, ο άλλος Ικαρία, η άλλη Σπέτσες), παντρεύτηκαν σε ένα από αυτά τα εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα και μετά σε μια νορμάλ ταβέρνα για το τραπέζι και χορό. Δεν ξέρω πόσο ακριβά μπορεί να στοίχισε αυτό αλλά μια χαρά μου φάνηκε! Οι γαμοι σε νησια καθε αλλο παρα απλοι ειναι...πολυ πιο δυσκολοι για ολους 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημαρχείο και μετά σουβλάκια απέναντι ρε 1
karaLRS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, totem_lost είπε Εγώ πάντως έχω δει από γνωστούς μου που παντρεύτηκαν τελευταία μια στροφή στην απλότητα: Πήγανε σε κάποιο μικρό νησί (ο ένας Κουφονήσι, ο άλλος Ικαρία, η άλλη Σπέτσες), παντρεύτηκαν σε ένα από αυτά τα εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα και μετά σε μια νορμάλ ταβέρνα για το τραπέζι και χορό. Δεν ξέρω πόσο ακριβά μπορεί να στοίχισε αυτό αλλά μια χαρά μου φάνηκε! για να πας να κάνεις γάμο σε νησί θες παραπάνω λεφτά από το να πας στην εκκλησία του χωρίου σου και την τοπική ταβέρνα.
vagos789 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, totem_lost είπε Για τους καλεσμένους εννοείς; Οταν λεω για ολους εννοω για ολους Το να πανε 50 ατομα σε ενα νησι να κοιμηθουν,να φανε,να μετακινηθουν ειναι ολα δυσκολα και ακριβα
μαστερ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mansora είπε Όσο σκάνε οι γονείς το εφάπαξ για να χορέψουν χωρις αύριο τον σφαγμένο κόκορα και όσο οι μελλόνυμφοι βλέπουν το γάμο σαν αρπαχτή η μεγαλομανία δεν θα σταματήσει. Σωστοοοοοοοοος Και τιποτα αλλο
totem_lost Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οταν λεω για ολους εννοω για ολους Το να πανε 50 ατομα σε ενα νησι να κοιμηθουν,να φανε,να μετακινηθουν ειναι ολα δυσκολα και ακριβα Για αυτό καλείς λίγους και πολύ κοντινούς που δεν θα το δουν too much όλο αυτό. Πχ ο δευτερότριτος ξάδερφος που έχεις να δεις μια δεκαετία μπορεί να λείπει! Επίσης συνήθως ανακοινώνεται κανένα χρόνο+ νωρίτερα και συνδιάζεται με διακοπές στο συγκεκριμένο νησί. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από totem_lost 1
pontez2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ηθη και έθιμα. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Αυτό έχει περαστεί με τα χρόνια. Στην Ελλάδα ο γάμος πάντα ηταν μια τεράστια εκδήλωση, μια διαβατηρια τελετη. Και επειδη κάποιοι θέλουν να τη θυμουνται για πάντα διοτι διαβατηρια τελετη σημαινει οτι περνάς σε μια νέα ζωή, βάζουν φανφάρες κτλ κτλ. Δεν ειναι κακό αυτό, ούτε αποτελεί αμοιγως Ελληνικο φαινομενο. Στο εξωτερικο έχουν και συμβουλους γαμήλιων τελετων. Το οτι εμεις στο πλαίσιο εξοικονομισης χρημάτων, το γυρίσαμε στις απλές τελετουργίες με λιγους καλεσμένους κτλ κτλ, δε σημαίνει οτι δε θα μας άρεσε και ο γαμος του πριγκιπα Ουίλιαμ. Κατα βάθος το 99,9% αυτο θα θελε, δε μπορει ομως, οποτε το παιζει επαναστάτης. Στη πραγματικότητα απλά έχει σωας τα φρένας και ξέρει οτι η τσέπη πονάει. 1 1
Fortistis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Γάμος σε εκκλησία πρέπει να εξαλειφθεί. Δεν είμαστε στο 1000 να θέλουμε την έγκριση των μάγων της φυλής για να παντρευτούμε. Βασικά ο γάμος δεν είναι τίποτα άλλο από την έγκριση των μάγων της φυλής. Σε ορθολογιστικά σκεπτόμενες κοινωνίες, το μόνο που χρειάζεται είναι η λογιστική ένδειξη για κοινά οικονομικά ζητήματα δύο ανθρώπων (ανεξαρτήτου φύλλου) και η ένδειξη του «τίνος είναι το παιδί». 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις