Warlord1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια σας χαιρετώ και Χρόνια Πολλά με υγεία ! Ποιο από τα δύο VPN του τίτλου να προτιμήσω? Διαβάζω παντού είναι τα 2 κορυφαία, με το Express να είναι στην 1η θέση ειδικά όσων αφορά την ταχύτητα. Είναι όμως και πιο ακριβό. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δύο? Δεν με ενδιαφέρει τόσο το θέμα τιμής αρκεί όντως να είναι καλό. Αξίζει το Express την διαφορά στην τιμή? Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για streaming services (HBO Now, Showtime κλπ) Ευχαριστώ! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Warlord1981
Hapatingo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ θα έβαζα πρώτο το CyberGhost. Από τα 2 που προτείνεις θα διάλεγα το nordvpn. 1
Warlord1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μπορείς σε παρακαλώ να την αιτιολογήσεις?
Hapatingo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Τα δυο που αναφέρεις δεν τα έχω δοκιμάσει, εάν θες μπορώ να σου πω για το CyberGhost. Πριν 3- 4 χρόνια υπήρχε μια προσφορά για το CyberGhost εντελώς δωρεάν για δυο χρόνια, ήταν η εποχή που δημιουργήθηκε και το χρησιμοποιώ από τότε. Γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά, σε hulu, netflix, bbc, itv δοκιμασμένο χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνήθως τέτοια χρήση κάνω, νομίζω πως διαθέτει και ορισμένους servers για p2p download. 1
moutsa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Έχω χρησιμοποιήσει το nord vpn αλλά στο θέμα ταχύτητας παρά το πλήθος των server που είχε δεν εκεί να ικανοποιημένος στo downloading όπως επίσης και με με το ip vanish που θεωρείται από τα κορυφαία. Την περίοδο του black friday αγόρασα μια συνδρομή ενός χρόνου από το windscribe για 10$ και μπορώ να πω στο θέμα ταχύτητας δεν έχω δει διάφορα σε σχέση με τα παραπάνω. Πιστεύω ότι για τον σκοπό που το θες δεν χρει;ζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Ότι και να σου πούμε δεν θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα το καλύτερο είναι να κάνεις μια δοκιμή και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος να ζητήσεις επιστροφή χρηματων. 1
Warlord1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Με λίγα λόγια δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές τα 2 VPN του τίτλου και τα website που βγαζουν 1ο το Express ειναι καθαρα marketing?
maglor1981 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Επαναφέρω το θέμα γιατί και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα. Η τιμή του NORDvpn για 3 χρόνια είναι ελάχιστα μεγαλύτερη όσο το EXPRESSvpn για 15 μήνες. Οπότε συμφέρει τρελά. Όπου διάβασα το EXPRESS βγαίνει πιο γρήγορα από το NORD. Όμως γι αυτή τη διαφορά τιμής νομίζω ότι δεν πειράζει καθόλου για όποια μικρή διαφορά έχουν. Ο προβληματισμός μου είναι στην ύπαρξη της λειτουργίας split tunneling που έχει το expressvpn. κατά την οποία θα μπορώ να βάλω το torrenting μέσω vpn ενώ ότι άλλο χωρίς, ενώ με το NORD αν έχω ανοιχτό το vpn ΟΛΑ θα περνούν από το vpn. Έτσι για παράδειγμα δε έχω πρόβλημα με ιστοσελίδες που χρειάζονται ελληνική IP εε?? (πχ stoiximan). Μέσα από περιβάλλον VPN μπορείς να συνδεθείς κανονικά με υπηρεσίες webbanking , paypal κτλ?? Μήπως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοιάζομαι για το split tunneling τελικά? Δεν έχω ξανασχοληθεί με τα vpn οπότε συγχωρήστε την όποια ασχετοσύνη μου.
cineaste Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 On 26/12/2018 at 00:32, Warlord1981 said: Παιδια σας χαιρετώ και Χρόνια Πολλά με υγεία ! Ποιο από τα δύο VPN του τίτλου να προτιμήσω? Διαβάζω παντού είναι τα 2 κορυφαία, με το Express να είναι στην 1η θέση ειδικά όσων αφορά την ταχύτητα. Είναι όμως και πιο ακριβό. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δύο? Δεν με ενδιαφέρει τόσο το θέμα τιμής αρκεί όντως να είναι καλό. Αξίζει το Express την διαφορά στην τιμή? Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για streaming services (HBO Now, Showtime κλπ) Ευχαριστώ! Που τα διαβάζεις αυτά, σε πληρωμένα ποστ? Εγώ από ότι ξέρω το AirVPN είναι πολύ καλύτερο από αυτά που ανέφερες και θα έβαζα και το Mullvad στα προτεινόμενα.
user2163 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν σε πειράζει το extra κόστος express vpn το θεωρώ το καλύτερο αυτή τη στιγμή.
atrwtos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτήσω για Γερμανία με ExpressVPN, NordVPN,CyberGhost vpn είσαι καλυμένος;;;(πληρωμένο vpn).
skiabox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά μιας και το NordVpn έχει servers και Ελλάδα μπορεί να βελτιώσει το routing με το Geforce Now το οποίο αυτή τη στιγμή από Cosmote είναι τραγικό (μέχρι και packet loss έχει);
fommof Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Παλιό θέμα αλλά θα αφήσω μερικά σχόλια εδώ σε περίπτωση που φανούν χρήσιμα σε κάποιον μελλοντικά. Πρώτα από όλα ξεκαθαρίζω οτι δεν χρησιμοποιώ streaming services, χρησιμοποιώ VPNs σε όλες μου τις συσκευές εδω και χρόνια καθαρά για privacy, security κοκ αντε στο τσακιρ κέφι και torrents. Μετά από 3 χρόνια με το NordVPN αγόρασα έναν χρόνο συνδρομή ExpressVPN προσφατα. Αυτό που μου έκανε πολυ καλή εντύπωση απο τα πρώτα λεπτά με το ExpressVPN σε σχέση με το NordVPN είναι οτι ειναι πανάλαφρο, δεν τρώει σχεδόν τίποτα σε RAM και CPU util. Απο ταχύτητές, εξαρτάται, δεν είναι απαραίτητα θέμα κάποιου VPN, είναι και που θα συνδεθείς σε σχέση με αυτο που θέλεις να κατεβάσεις/επισκευτείς κοκ οπότε δεν ειναι καθόλου straight forward η συγκριση. Μέχρι στιγμής δεν εχω παράπονο με κανένα απο τα δύο, αν η ταχυτητα ειναι κάπως, δοκιμές σε άλλους servers κοκ. Δυο πράγματα με χάλασαν με το ExpressVPN όντας μαθημένος τόσα χρονια με το Nord και τα δύο έχουν σχέση με τον τρόπο που έχουν κάνει implement το kill switch εκει στο Epxress. - Αν σε κάποιο boot του συστηματος δεν καταφέρει να συνδεθει αυτοματα με κάποιον server, είσαι exposed, δεν σταματάει/μπλοκάρει το internet - Αν κανεις manually disconnect το VPN, είσαι exposed, δεν σταματάει/μπλοκάρει το internet Προσωπικά πάντα προτιμώ όταν το VPN για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι ενεργο (το έχει κλεισει ο χρήστης manually ή τυχαίο disconnection ή αποτυχία να επανασυνδεθεί με καποιον server) να κόβει τα πάντα οπότε να μην περνάει τίποτα έξω μέχρι να λύσω το θέμα παρά να ειναι σαν να μην έχεις καθόλου VPN. Αυτό στο Nord ρυθμίζεται πανευκολα γιατι είναι και η αρχή λειτουργίας του Kill Switch στο συγκεκριμένο app. Τωρα, σε βάθος χρόνου με το NordVPN κατά καιρους είχα αρκετά θέματα σε 2 διαφορετικά συστήματα, το τελευταίο χθες οπου μετά απο 3 ώρες με το support καταληξαμε να κανουμε κυκλους και μονο format και clean install δεν μου προτειναν (το θεμα δεν λυθηκε και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει clean install σε αυτο το μηχανημα, οχι για αυτον τον λογο τουλαχιστον). Για το Express VPN ειναι πολύ νωρίς για να κρίνω. Απο εκει και πέρα μεγάλο αβαντάζ του Nord είναι η τιμή του (μην κοροιδευόμαστε, το Express αυτη την στιγμή έχει διπλάσια τιμη) και ΙΣΩΣ ο αριθμός των servers που έχει παγκοσμίως αλλα από την εμπειρια μου, χρησιμο οταν δοκιμάζεις έναν προς έναν τους servers, αχρηστο όταν αφήνεις το NordVPN να επιλέξει εκείνο τον "καλύτερο και γρηγορότερο" (καθαρά προσωπκή εμπειρία και πάλι, κατι δεν πάει καλά με τους αλγόριθμους τους σε αυτό το θέμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα