elenit24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω που ταιριάζει αυτο το θέμα οπότε το κότσαρα εδώ, Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής, βάζω spotify πρώτη φορά 3 Οκτωμβρίου, με το δωρεάν premium για έναν μήνα και μετά απο τον δεύτερο κανονική χρέωση, φτάνουν τέλη νοέμβρη εγώ δεν έχω πάρει κάποιο email ή κατι τεσπα που να δώσω σημασία και ακόμα ακούω ανενοχλητη χαλαρα μουσική απο το κινητό, μπαίνω απο περιέργεια στο account και λέει οτι χρεώθηκα κανονικά στις 3 Νοεμβρίου το ποσο των 7€, και τον Δεκέμβρη πάλι το ίδιο, απόδειξη με 7€, το θέμα είναι οτι η κάρτα έχει 0 λεφτά μέσα. απο όταν την έβαλα. Είναι κάτι που έχει συμβεί και σε άλλους? το έχει προσέξει κανείς? εγώ απλα την έβαλα για να με βγάλει αυτόματα στον ένα μήνα επείδη δεν θα μπορούσε να τραβήξει λεφτά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από elenit24
christakos07 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Η κάρτα είναι χρεωστική ή προπληρωμένη;
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Η κάρτα είναι χρεωστική ή προπληρωμένη; προπληρωμενη αφου ειναι 0 ,παντως εμενα μετα απο 2 ειδοποιησεις μου το εκοψαν
elenit24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 προπληρωμένη είναι. 13 λεπτά πριν, slk200gr είπε προπληρωμενη αφου ειναι 0 ,παντως εμενα μετα απο 2 ειδοποιησεις μου το εκοψαν αρα ειδοποιούν απο το spotify αν δεν μπορούν να τραβήξουν λεφτά? απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση.
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, elenit24 είπε προπληρωμένη είναι. αρα ειδοποιούν απο το spotify αν δεν μπορούν να τραβήξουν λεφτά? απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση. ναι ,αυτο ειναι σιγουρο,μηπως σε βαλαν το μερισμα?😂 παντως ποσο σιγουροσ εισαι οτι δεν ειχες χρηματα μεσα?
elenit24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 στην αρχή πίστευα οτι μπορεί να έχει ξεχαστεί κανένα 3€, ξέρεις απο αυτά που δεν μπορείς να τραβήξεις, αλλα το τσέκαρα πριν την πληρωμή του δεκέμβρη και ήταν 0€, το μέρισμα μπήκε σε άλλη κάρτα αυτή είναι εναλλακτική για τους δοκιμαστικούς μήνες σε κάτι τέτοια 😂😂
CheOnWeb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δίνουν περιθώριο αν δεν μπορέσουν να τραβήξουν τα λεφτά. Μου έχει τύχει και μένα με την Apple. Είχα 0 υπόλοιπο, ήρθε μήνυμα ότι χρεώθηκα 3,49, και μόλις έβαλα 10€, είχα υπόλοιπο 6,51. 1
cumulus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μου είχε συμβεί και εμένα με τους 2 μήνες χωρίς να μπορούν να τραβήξουν χρήματα λόγω των capital control του τιτανομεγιστου Τσίπρα Στον τρίτο μήνα μου το έκοψαν μέχρι που δόθηκε η δυνατότητα να πληρώνουμε τέτοιες υπηρεσίες
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 27/12/2018 στις 4:05 ΜΜ, elenit24 είπε προπληρωμένη είναι. αρα ειδοποιούν απο το spotify αν δεν μπορούν να τραβήξουν λεφτά? απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση. Έχει γίνει κανονικά η χρέωση, γιατί πήρες απόδειξη. Η κάρτα σου έχει λεφτά μέσα. Αν δεν μπορούσε να τραβήξει, δεν θα εμφάνιζε αποδείξεις.
malmsteen1984 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Οταν ειναι τοσο ευκολο με το που φτιαξεις τον premium λογαριασμο απευθείας να τον ακυρωσεις και να μην εχεις να νοιαζεσαι για χρεωσεις, γιατι δεν το εκανες; θα σου επαιρνε 10 δευτερολεπτα
elenit24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε Οταν ειναι τοσο ευκολο με το που φτιαξεις τον premium λογαριασμο απευθείας να τον ακυρωσεις και να μην εχεις να νοιαζεσαι για χρεωσεις, γιατι δεν το εκανες; θα σου επαιρνε 10 δευτερολεπτα οπως αναφέρθηκε παραπάνω στην εισαγωγή μου, έβαλα την κάρτα για να με ακυρώσει αυτόματα, ωστέ να απολαυσώ και τις 30 μέρες δωρέαν premium, γιατί να το ακυρώσω πριν απο αυτό? τσάμπα είναι. Απλά υπέθετα οτι επειδή δεν έχει λεφτά η κάρτα θα με ακύρωνε αυτόματα το σύστημα γτ δεν θα είχε να τραβήξει λεφτά. Άρα δεν θα είχα έννοια με ημ/νίες και τέτοια, κάτι που δεν συναίβει και το έψαξα να δω μετά απο μισό μήνα αφου είχε τραβήξει ήδη λεφτά, και δεν στέλνουν ούτε κάποιο email οτι πληρώθηκε για να δώσω σημασία, μόνο στο account φαίνεται και απο το pc. Το πρόβλημα μου είναι απλά αν έχει συμβεί και σε άλλον. Και απολαμβάνει και κάποιος άλλος spotify επειδή έβαλε κάρτα με 0€.
timos71 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, elenit24 said: οπως αναφέρθηκε παραπάνω στην εισαγωγή μου, έβαλα την κάρτα για να με ακυρώσει αυτόματα, ωστέ να απολαυσώ και τις 30 μέρες δωρέαν premium, γιατί να το ακυρώσω πριν απο αυτό? τσάμπα είναι. Απλά υπέθετα οτι επειδή δεν έχει λεφτά η κάρτα θα με ακύρωνε αυτόματα το σύστημα γτ δεν θα είχε να τραβήξει λεφτά. Άρα δεν θα είχα έννοια με ημ/νίες και τέτοια, κάτι που δεν συναίβει και το έψαξα να δω μετά απο μισό μήνα αφου είχε τραβήξει ήδη λεφτά, και δεν στέλνουν ούτε κάποιο email οτι πληρώθηκε για να δώσω σημασία, μόνο στο account φαίνεται και απο το pc. Το πρόβλημα μου είναι απλά αν έχει συμβεί και σε άλλον. Και απολαμβάνει και κάποιος άλλος spotify επειδή έβαλε κάρτα με 0€. Αν ακυρώσεις αμέσως μόλις πάρεις τον δωρεάν μήνα ή αμέσως μόλις πληρώσεις τον μήνα εννοείται ότι έχεις την υπηρεσία και για τις υπόλοιπες 30 ημέρες. Ουσιαστικά ακύρωση σημαίνει ότι δεν θέλεις να ανανεώσεις και όχι ότι θέλεις να διακόψεις άμεσα τη συνδρομή σου. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες που γνωρίζω. Από εκεί και πέρα ψάξε τους λογαριασμούς σου για τίποτα χρεώσεις. Από τη στιγμή που σου στέλνει απόδειξη σίγουρα τράβηξε χρήματα βέβαια δεν ξέρω απο που 😛 . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα