dimitris_sal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Στα κεντρικά παίρνετε να κάνετε παράπονα ή μόνο εδώ γράφετε τον πόνο σας; Εγώ εδώ πχ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα με καμιά από τις 4. Άλλα παιδιά έγραψαν το ίδιο. Πιθανότατα λοιπόν μιλάμε για απαράδεκτα υποκαταστήματα και όχι για απαράδεκτες εταιρίες. Πάρτε τηλέφωνα στα κεντρικά με κάθε σας πρόβλημα και δώστε τους πληροφορίες ώστε να μαζευτούν παράπονα για το κάθε προβληματικό υποκατάστημα μήπως και τους τραβήξουν λίγο το αυτί Εχω πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά 2 φορές την τελευταία εβδομάδα Εχουν (κατα)γράψει τα παράπονα μου και ακόμα περιμένω να με καλέσει ο "υπεύθυνος" Τα προβλήματα σαφως ειναι στα υποκαταστήματα...αλλα πρέπει να τα λύσει η εταιρία! Αν δεν τα λύνει για μένα εκεινη ειναι υπευθυνη! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από dimitris_sal 1
Getta Robo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 27 minutes ago, aggelos87 said: Στα κεντρικά παίρνετε να κάνετε παράπονα ή μόνο εδώ γράφετε τον πόνο σας; Εγώ εδώ πχ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα με καμιά από τις 4. Άλλα παιδιά έγραψαν το ίδιο. Πιθανότατα λοιπόν μιλάμε για απαράδεκτα υποκαταστήματα και όχι για απαράδεκτες εταιρίες. Πάρτε τηλέφωνα στα κεντρικά με κάθε σας πρόβλημα και δώστε τους πληροφορίες ώστε να μαζευτούν παράπονα για το κάθε προβληματικό υποκατάστημα μήπως και τους τραβήξουν λίγο το αυτί Διαβασε προηγουμενες καταχωρησεις για το πως διαχειριζεται η ιδια η εταιρεια απο τα κεντρικα, και το ξανασυζηταμε. Μιλαμε λοιπον για απαραδεκτη εταιρεια απο την στιγμη που εις πληρη γνωση της αγνοει η και αποφευγει για διαχειριστει την πληθωρα προβληματων με τους συνεργατες της.
kti23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Αυτος ο ανθρωπος που εκανε αυτο το πραγμα, αντι να ειναι ανεργος και να εχει την θεση του καποιος νοημων οργανισμος, ειναι σε μισθοδοσια ελευθερος αναμεσα μας. Κριμα που δεν υπηρχε καμια καμερα να τον γραψει να καμαρωνει ο κοσμος. Καλά εάν δεν ήταν πάνινη τσάντα σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα . Απλά ήμουν σίγουρος ότι ήταν και λάθος μπαλκόνι αφού έχω τέντα και μεγάλα φυτά που καλύπτουν όλο το "΄άνοιγμα" του μπαλκονιού.
Getta Robo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, kti23 said: Καλά εάν δεν ήταν πάνινη τσάντα σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα . Απλά ήμουν σίγουρος ότι ήταν και λάθος μπαλκόνι αφού έχω τέντα και μεγάλα φυτά που καλύπτουν όλο το "΄άνοιγμα" του μπαλκονιού. Κοιταξε, αν δεν εχεις προσωπικα προβλημα που καποιος υπαλληλος αρχισε να πεταει δεματα στα μπαλκονια ( ;;; ) επειδη κατι πηγε λαθος με την προσληψη του, δεκτο, εγω θα ειχα κινηθει εναντιων της εταιρειας. Με πληρη διασυρμο, καλη ωρα οπως η αναφορα του περιστατικου τωρα.
tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/12/2018 στις 6:24 ΜΜ, takoulou είπε Καλησπερα... Επειδη κατι γνωριζω απο την εταιρεια αυτη ειναι πολυ δυσκολο να ερθει οκουριερ σσπτι και να μην αφησει το δεμα... Δεν το συμφερει να μην το αφησει το δεμα οπως και την acs.. εγω γιατι πιστευω το αντιθετο? κανω λογαριασμο δηλαδη και αυτο μου βγαινει.... α περιπτωση: ο κουριερας παει κανονικα να παραδωσει το δεμα, κουδουνι, ανοιγμα πορτας, ανσασερ, κουδουνι σπιτου, γεια σας - γεια σας, υπογραφες τσιου, συνολο μεσο ορο 7 λεπτα. β περιπτωση: ο κουριερας περναει εξω απο το σπιτι, κανει ενα μπρεικ στη γωνια, κτυπαει και μια τελευταια τζουροφραπεδια, μενει λιγο ακομα για να φαινεται στο GPS της εταιρειας και δρομο... συνολο μεσο ορο 2 λεπτα. Τωρα υποθετεις οτι ο κουριερας εχει βγαλει φτερα και η εξατμιση εχει παρει φωτια, προς πια περιπτωση πιστευεις οτι θα του κατσει ως επιλογη? εγω την β χαλαρα.... ΥΓ...... ασχετο - σχετικο, στη πολυκατοικια βαλανε καμερες, ετσι και ερθει κουριερας να μου πουλησει μουρη οτι ηρθε - αφησε χαρτακι- κατουρησε στο χαλακι - ουρλιαζε με το ονομα μου και δεν με εβρισκε, θα παω το σκληρο της καμερας στη μανδαμ που μου πουλαγε μουρη οτι ο κουριερ εχει καταγραφει στα αρχεια της εταιριας οτι περασε, να δουμε μαζι το τελευταιο 24ωρο να μου τον δειξει και εμενα να δω πως ειναι, ψηλος? κοντος? ξυρισμενος? μυριζουν οι μασχαλες? 58 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Στα κεντρικά παίρνετε να κάνετε παράπονα ή μόνο εδώ γράφετε τον πόνο σας; Εγώ εδώ πχ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα με καμιά από τις 4. Άλλα παιδιά έγραψαν το ίδιο. Πιθανότατα λοιπόν μιλάμε για απαράδεκτα υποκαταστήματα και όχι για απαράδεκτες εταιρίες. Πάρτε τηλέφωνα στα κεντρικά με κάθε σας πρόβλημα και δώστε τους πληροφορίες ώστε να μαζευτούν παράπονα για το κάθε προβληματικό υποκατάστημα μήπως και τους τραβήξουν λίγο το αυτί οι μοναδικοι που με πηραν πισω καποιος γενικος διευθυντης μαλλον ειναι απο την UPS. Περιμενω πως και πως ενα ακριβο δερματινο μπουφαν απο αγγλια και μιλαω με μια τυπισα απο τα κεντρικα τους... - ναι μου λεει το βλεπω το δεμα σας, θα ερθει αυριο. - τι ωρα? - 11 με 3 - οχι κοιτατε να δειτε, αν μπορειτε βαλτε το νωρις γιατι ειναι καταστημα και θα κλεισει 2 μεσημερι, το γραφω αλλωστε και στο φακελο: ωρες καταστηματων. - δεν μπορω να κανω κατι.... συνεχιστηκε ενα διαλογος ηλιθιων κανα δεκαλεπτο και η τυπα να μου λεει τα δικα της. Ο κουριερ αποδειχτηκε ο κλασικος τυπος που δεν καταλαβαινει τιποτα.... ηρθε 3 παρα κατι και το καταστημα κλειστο. Ξανα μανα στα κεντρικα τους, καλα κυρια μου θελει μυαλο για να κανετε αυτο που σας ειπα? τι περιμενει να δωσει ο υπαλληλος 3 το μεσημερι και βλεπει πανω ωρες καταστηματων? Συνεχισα με ενυπογραφη καταγγελια στα κεντρικα τους και την αλλη μερα με πηρε ο διευθυντης τους για συγγνωμη. Κοιτα του λεω, εγω οτι ειπα το ειπα γιατι χανουμε χρονο, ξοδευετε βενζινα, εργατωρες και ενα σωρο αλλα. Τι να μου πει και αυτος βεβαια....
dimikout89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/12/2018 στις 7:54 ΜΜ, Mindworm είπε Επειδή χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά εταιρείες ταχυμεταφορών... από ACS μια φορά μου έτυχε για ένα δέμα που πλήρωσα μέσω PayPal €1.200 να έρθει ο κούριερ τους και να λέει ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσω, επέμενα, επέμενε.... του δείχνω σε εκτύπωση την πληρωμή της PayPal και μου πε ότι δεν του λέει κάτι αυτό. Τσαντίζομαι κλειδώνω την πόρτα να μην φύγει... άρχιζε και χλόμιαζε(ήταν στόχος μου) παίρνω την ACS και τους το λέω... μιλάνε με τον υπάλληλο και καταλήξανε ότι χάσανε κάποια χαρτιά και έπρεπε να καλέσουν το κατάστημα που έκανα την αγορά να τους ξαναστείλουν την πληρωμή σαν επιβεβαίωση. Έτσι έγινε, κάλεσαν τον Κούριερ του το παν και είπε ότι τον ενημέρωσαν. Δεν θα έφταιγε αυτός αλλά το λογιστικό τμήμα που έχασε τα χαρτιά παρ' όλα αυτά μεχρι να λυθεί το θέμα έμεινε κλειδωμένος 45'. Άλλη περίπτωση με ACS, χτυπάνε κουδούνι του λέω όροφο, μάλλον πήγε σε λάθος όροφο, περίμενα 5 λεπτά, πήγα κάτω, βρήκα χαρτί για να τους καλέσω γιατί δεν με βρήκαν. Τους κάλεσα, μετά από 2 ημέρες το ξανά στείλανε. Και η περίπτωση που σταμάτησα να τους επιλέγω και να αποφεύγω καταστήματα που την χρησιμοποιούν ήταν όταν για πρώτη φορά στην ζωή τους φιλοτιμήθηκαν να μου ζητήσουν ταυτότητα... στην εξώπορτα μου με το όνομα μου στο κουδούνι μετά από τόσες φορές που τους χρησιμοποίησα μου ζήτησαν σε τυχαία στιγμή ταυτότητα, εγώ δεν θυμόμουν που την είχα βάλει και του το λέω αν έχει χρόνο να περιμένει μου είπε όχι και τσαντισμένος του είπα να πάρει το πακέτο και να φύγει. Κάλεσα το κατάστημα που έγινε η παραγγελία τους το είπα και με εντολή μου στην ACS τους το επιστρέφουν και ζήτησα refund, μετά μου είπαν να το στείλουν με άλλη εταιρεία αλλά έχοντας ξεπεράσει τα όρια αρνήθηκα. Από τότε μόνο ΕΛΤΑ, Speedex ή ακόμα καλύτερα με βαν και οδηγό από το ίδιο κατάστημα. Αυτό που έκανες λέγεται "παράνομη κατακράτηση" σύμφωνα με το άρθρο 325 του Ποινικού Κώδικα , και αν είχε λίγο μυαλό ο κούριερ θα σε είχε ξεβρακώσει. Στα της αντικαταβολής αν η αποστολή έχει καταχωρηθεί αντικαταβολή είτε από λάθος της εταιρείας ταχυμεταφορών είτε του καταστήματος ( ναι γίνονται και λάθη , το Παπικό το έχουν μόνο οι πελάτες ) ο κούριερ δεν μπορεί παρά να σου πεί ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσεις μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα και φυσικά δεν του λέει απολύτως τίποτα αν έχεις πληρώσει με Paypal ή όχι.
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε Εχω πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά 2 φορές την τελευταία εβδομάδα Εχουν (κατα)γράψει τα παράπονα μου και ακόμα περιμένω να με καλέσει ο "υπεύθυνος" Τα προβλήματα σαφως ειναι στα υποκαταστήματα...αλλα πρέπει να τα λύσει η εταιρία! Αν δεν τα λύνει για μένα εκεινη ειναι υπευθυνη! Δεν θα σε καλέσει κανένας υπεύθυνος . Θα βάλουν να σε καλέσει κάποιος από το κατάστημα για να το κουκουλώσουν
dimikout89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2018 στις 3:06 ΜΜ, marmagia είπε ζω σε παράλληλο σύμπαν. διαβάζω οτι η acs ΚΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ? οταν μου στελνουν κατι με αυτους (μαυρη ωρα) ξερω οτι απλα θα νευριασω, θα τσακωθω και ΔΕΝ θα παραλάβω. 1,5 στις 2 φορές ισχυρίζονται οτι δεν ήμουν σπίτι. οταν τους καλώ λένε εεεεε ναι δεν ειχε χρονο το παιδιιιιιιι πολλές οι διανομές. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Αν λοιπόν δεν μπορούν να παραδώσουν είτε να προσλάβουν προσωπικό είτε να δουν τι δεν μπορούν να παραδώσουν και να πάρουν κανενα τηλέφωνο. Μπορεί να είναι κατι επείγον και απλά να προτιμω να ερθω να το παρω απο το καταστημα. Οταν 'ομως ανεβαζουν το status οτι δεν ημουν σπιτι 20.00 ε δεν προλαβαίνω να πάω να το παραλάβω και να θελω. είναι δε τραγικοί γιατί πολλές φορες τυγχάνει να έχω παραγγείλει ηλεκτρονικά απο διάφορα μαγαζια και να είναι πχ 3 αποστολές την ίδια ημέρα στο ιδιο κατάστημα της acs προσ διανομή. Τους παίρνω τηλ μια μερα πριν και το ίδιο πρωι στο ανοιγμα και τους λεω αυτοι ειναι οι αριθμοι αποστολης δωστε τα σε εναν ανθρωπο ολα και εσεις να ξεμπερδευετε και εγω να μην περιμενω 3 διαφορετικους διανομεις. Ε ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Μου είπαν (2 φορές εγινε αυτό) με υφάκι οτι κατι τετοιο δεν μπορεί να γίνει. Λες και τους ζητάω χάρη που τους μειώνω και τα λειτουργικά κόστη Στα καταστήματα η διαλογή γίνεται χειροκίνητα , δηλαδή από ανθρώπους και όχι μηχανήματα , συνεπώς αυτό που ζητάς είναι τα 2-3-5 άτομα που είναι στην διαλογή να αρχίζουν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο " Έχω δέμα για τον Μπάμπη στην οδό τάδε έχεις τίποτα εσύ? ". Κάντο τώρα αυτό επί Χ αποστολές ιδιωτών και θα καταλάβεις πως δεν είναι πρακτικό. Συμφωνώ πως για καλό το είπες απλά στην πράξη είναι όντως δύσκολο να γίνει. Να πείς για κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα που έχει καθημερινή ροή πολλών αποστολών ναι γίνεται , κάτι που φυσικά ισχύει για όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από dimikout89
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, dimikout89 είπε Αυτό που έκανες λέγεται "παράνομη κατακράτηση" σύμφωνα με το άρθρο 325 του Ποινικού Κώδικα , και αν είχε λίγο μυαλό ο κούριερ θα σε είχε ξεβρακώσει. Στα της αντικαταβολής αν η αποστολή έχει καταχωρηθεί αντικαταβολή είτε από λάθος της εταιρείας ταχυμεταφορών είτε του καταστήματος ( ναι γίνονται και λάθη , το Παπικό το έχουν μόνο οι πελάτες ) ο κούριερ δεν μπορεί παρά να σου πεί ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσεις μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα και φυσικά δεν του λέει απολύτως τίποτα αν έχεις πληρώσει με Paypal ή όχι. Το ότι του παρακρατούσε παράνομα πληρωμένο δέμα σε ποιο άρθρο είναι ; 1
dimikout89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Το ότι του παρακρατούσε παράνομα πληρωμένο δέμα σε ποιο άρθρο είναι ; Το δέμα έβγαλε πόδια και πήγε μόνο του στο σπίτι? Ας σοβαρευτούμε...
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimikout89 είπε Το δέμα έβγαλε πόδια και πήγε μόνο του στο σπίτι? Ας σοβαρευτούμε... 1)Σοβαρέψου εσυ και να μιλάς στο ύφος που σου μιλάνε . Το δέμα που ο courier αρνήθηκε να του παραδώσει και του ζητούσε παράνομα χρήματα , προφανώς για να τα καρπωθεί ( αυτό α ισχυριζόταν η υπεράσπιση στο δικαστήριο ) , σε ποιο άρθρο υπάγεται . Και αφού γνωρίζεις από νομικά ξέρεις πολύ καλά ότι υ υπόθεση αν το τράβαγε ο courier είναι Αθώος ο κατηγορούμενος
dimikout89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε 1)Σοβαρέψου εσυ και να μιλάς στο ύφος που σου μιλάνε . Το δέμα που ο courier αρνήθηκε να του παραδώσει και του ζητούσε παράνομα χρήματα , προφανώς για να τα καρπωθεί ( αυτό α ισχυριζόταν η υπεράσπιση στο δικαστήριο ) , σε ποιο άρθρο υπάγεται . Και αφού γνωρίζεις από νομικά ξέρεις πολύ καλά ότι υ υπόθεση αν το τράβαγε ο courier είναι Αθώος ο κατηγορούμενος 1) Μιλάω πάντα στο ύφος που μου μιλάνε. 2) Αν θεωρείς ότι το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ είναι κωλόχαρτο και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό ανοησίες πλανάσαι ευερέθιστε συνφορουμίτη. Εφόσον υπάρχει καταχωρημένη αντικαταβολή ΑΣΧΕΤΑ αν είναι πληρωμένη ή όχι , επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έγινε κάποιο ΛΑΘΟΣ είτε του αποστολέα είτε της εταιρείας ταχυμεταφορών ο οδηγός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εισπράξει τα χρήματα έως ότου ΕΠΙΛΥΘΕΙ το ζήτημα , διαφορετικά δεν παραδίδει. Ελπίζω να σε κάλυψα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από dimikout89
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dimikout89 είπε 1) Μιλάω πάντα στο ύφος που μου μιλάνε. 2) Αν θεωρείς ότι το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ είναι κωλόχαρτο και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό ανοησίες πλανάσαι ευερέθιστε συνφορουμίτη. Εφόσον υπάρχει καταχωρημένη αντικαταβολή ΑΣΧΕΤΑ αν είναι πληρωμένη ή όχι , επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έγινε κάποιο ΛΑΘΟΣ είτε του αποστολέα είτε της εταιρείας ταχυμεταφορών ο οδηγός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εισπράξει τα χρήματα έως ότου ΕΠΙΛΥΘΕΙ το ζήτημα , διαφορετικά δεν παραδίδει. Ελπίζω να σε κάλυψα. Μην ανοίγετε νέα προφίλ όσοι δουλεύετε στην acs και θίγεστε . Μην γράφεις κεφαλαία είναι αγένεια , είναι σαν να φωνάζεις . Οταν γράφεις ας σοβαρευτούμε δεν μιλάς στο ύφος που σου μιλάνε . Επι της ουσίας μήνυση στην μεταφορική γιατί ζήτησε χρήματα ενώ δεν θα έπρεπε και πιστεύω ότι δεν ήταν λάθος της μεταφορικής αλλά του courier που ήθελε να τα καρπωθεί . Ναι το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ είναι ένα κωλοχαρτο στο οποίο έχει πρόσβαση μονο η μεταφορική και όχι ο πελάτης Οι αποδείξεις του πελάτη ότι εχει πληρώσει το προϊόν και η επιβεβαίωση του αποστολέα ότι ισχύει είναι τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αλήθεια και τα μόνα που θα είχαν ισχύ σε δικαστήριο . Ελπισζω να σε κάλυψα
primeragt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Συγνωμη αλλα κωλοχαρτα και κωλουπηρεσιες τα εχουν καταντησει μονοι τους. Σε αντιστοιχα περιστατικα με ups σε δυσπρωσιτο σημειο δεν ερχονταν καν και ελεγαν δεν το βρισκουμε γιατι βαριοντουσαν ειτε να το φερουν με τα ποδια απο τη γωνια ειτε να κανουν τον μεγαλο ομολογουμενος κυκλο για να βγουνε μπροστα στην πορτα. 4 φορες εγινε αυτο μεχρι να κανουμε ενυπογραφη καταγκελια και ως δια μαγειας απο τοτε τα φερνουν αμεσα. Ακομα και την μερα που τους ανκοινωσαμε την καταγκελια το εφεραν μετα το περας του ωραριου τους μεσα σε 30λεπτα απο την αλλη ακρη της Αττικης. Και στην τελικη οταν ο αλλος του δειχνει ΑΠΟΔΕΙΞΗ πληρωμης για το δεμα του αυτος θα πρεπει να επικοινωνησει με την εταιρεια του και να το διευκρινησει οχι να το παρακρατει με το ετσι θελω και αντε γεια. Μαγκια αυτος, πιο μαγκας και ο συμφορουμητης.
Mindworm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, dimikout89 said: Αυτό που έκανες λέγεται "παράνομη κατακράτηση" σύμφωνα με το άρθρο 325 του Ποινικού Κώδικα , και αν είχε λίγο μυαλό ο κούριερ θα σε είχε ξεβρακώσει. Στα της αντικαταβολής αν η αποστολή έχει καταχωρηθεί αντικαταβολή είτε από λάθος της εταιρείας ταχυμεταφορών είτε του καταστήματος ( ναι γίνονται και λάθη , το Παπικό το έχουν μόνο οι πελάτες ) ο κούριερ δεν μπορεί παρά να σου πεί ότι είναι αντικαταβολή και πρέπει να πληρώσεις μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα και φυσικά δεν του λέει απολύτως τίποτα αν έχεις πληρώσει με Paypal ή όχι. Και το δικό σου το λέω cyber bullying κυρ. "0 post & 0 likes". Αν θες να το προχωρήσουμε, να το εμβαθύνουμε μιας και μου "πετάς" κατηγορία, θα ζητήσω από τον κυρ. @Hal9000 να επικοινωνήσει/συνεργαστεί με την Ελληνική CCU μετά από αίτημα μου να δούμε ποιος είστε που μοιράζετε κατηγορίες. Φυσικά να ανταλλάξετε και απόψεις με την δικηγόρο μου. 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις