μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Η acs δε με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο .δεν χτυπάει καν το θηροτηλεφωνο. Αφήνει χαρτί και φεύγει επειδή δεν έχω το όνομα στο κουδούνι .εντωμεταξυ είναι μονοκατοικία,ποιος άλλος μπορεί να μένει εδώ. 2
tornado Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 εμενα μου εχουν κανει χειροτερα και μαλιστα σε συνεννοηση ολοι στο καταστημα, αγοραζω ρουχα απο γνωστο καταστημα της αθηνας και θα τα φερει λεει η ACS. Ερχεται λοιπον το πρωι (δηθεν) ο διανομεας, δηθεν αφηνει χαρτι, δηθεν κτυπαει κουδουνι. Παω λοιπον στο καταστημα, που ειναι το δεμα? το εχει ο διανομεας.... θα το φερει αυριο μου λεει. Και γιατι δεν το αφησε σημερα? σας αφησε χαρτακι μου απανταει... δεν βρηκα τιποτα απανταω, κουδουνι δεν κτυπησε και δεν ηρθε κανεις. Εγω κυριε μου απανταει με υφος που δεν επιδεχεται αντιρηση, βλεπω ο διανομεας μας ηταν στο σπιτι σας 12.40 το βλεπω στο gps του διανομεα. Κατεληξα στο εξης σεναριο, ο διανομεας περναει, σβηνει το παπι, τσεκαρει τι παιζει (καταγραφει το gps οτι ειναι εκει) και φευγει χωρις κατι αλλο. Οποτε ο διανομεας ειναι καλυμενος και δεν χανει δρομο με το να ανεβαινει σκαλες και να κτυπαει κουδουνια. Γιατι να το κανει αυτο ομως? τα εχει παρει με την παρτη μου? Εγω λεω αμα του εχουν δωσει 30 πακετα ολη την αττικη να τα μοιρασει μεχρι τις 5 το απογευμα δεν βγαινει ο λογαριασμος καποιοι θα τον πιουνε.... στην υγεια μου λοιπον! 1 1
dimitris_sal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν μπορούνε οι εταιρίες "ταχυ"μεταφορών πρέπει να προσλάβουνε παραπάνω προσωπικό Εγω πληρώνω για "ταχυ"μεταφορά και αυτην απαιτώ. Δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι τις δικαιολογίες του τύπου δεν προλαβαίνουμε κλπ κλπ Πληρώνεσαι αυτα τα λεφτά γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι παρέχεις next day delivery! Αν δεν μπορείς να το παρέχεις να προσαρμόσεις αναλόγως τον τιμοκατάλογο σου! ΥΓ.Εννοείται οτι δεν στρέφομαι κατα των παιδιών που κάνουν τις διανομές (αν και αυτοι αρκετές φορές χρειάζονται τα μπινελίκια τους,αλλα αυτο είναι αλλο θέμα) αλλα κατά των εταιριών που προσπαθούν!
*Kopanos* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Έτυχε πριν 6 μήνες να στείλω πακέτο Αθήνα/Λάρισα και πήγε σε 52 ώρες, και είχα 50% έκπτωση με την κάρτα μέλους που έχω.
Getta Robo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @tornado ετσι ακριβως εχει η κατασταση. Για την τελευταια δικη μου περιπτωση, περιμενα ενα δεμα απο Αγγλια. Ημουν σπιτι ολη μερα, ουτε χτυπηθηκε ποτε κουδουνι, ουτε με πηραν τηλεφωνο. Πηγα κατω και βρηκα χαρτακι. Καλω το καταστημα που ειναι υπευθυνο, της Καλλιθεας συγκεκριμενα και μου απαντησαν πως αποκλειεται ο διανομεας να εφευγε διχως να σας ψαξει κτλ. Καλω λοιπον στα κεντρικα και τους αναφερω την κατασταση, οπως και το οτι ειναι η πολλοστη φορα που συμβαινει με την ACS, και δεν εχω προβλημα με αλλες εταιρειες. Ο τυπας που μιλουσα στο τηλεφωνο μου εδινε κυριολεκτικα οτι δικαιολογια του κατεβει. Πως δεν ακουσα το κουδουνι, πως ειναι επαγγελματιες και δεν θα εφευγαν πριν παραδοθει το δεμα και αλλα κουλα. Εν ολιγης, οχι μονο δεν εκαναν την παραμικρη κινηση για να διερευνησουν και να βελτιωσουν το προβλημα, αλλα ηθελαν να το επιρριψουν σε εμενα. Εστειλα λοιπον μηνυμα στον πωλητη και στην εταιρεια του με το περιστατικο, προκειμενου να σταματησουν να συνεργαζοντε με αυτους. Το ιδιο ειχα κανει και με αλλους στην Ελλαδα, οσοι συνεργαζοντε αποκλειστικα με ACS δεν αγοραζω απο εκει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Getta Robo 2 1
takoulou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα... Επειδη κατι γνωριζω απο την εταιρεια αυτη ειναι πολυ δυσκολο να ερθει οκουριερ σσπτι και να μην αφησει το δεμα... Δεν το συμφερει να μην το αφησει το δεμα οπως και την acs..
SilverVAR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ACS όλα τα πακέτα που έχω παραγγείλει έρχονται στην ώρα τους. Το πρόβλημα μάλλον είναι το υποκατάστημα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από SilverVAR
karaLRS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ αυτό το καιρό βρίζω συνέχεια τα elta courier της περιοχής μου (Ψαροφάι Πατρών) Αντιθέτως τα ACS καλά πάνε. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που με ρωτάνε μετά από κάθε παράδοση μέσω Viber για τις υπηρεσίες.
l337 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Η acs δε με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο .δεν χτυπάει καν το θηροτηλεφωνο. Αφήνει χαρτί και φεύγει επειδή δεν έχω το όνομα στο κουδούνι .εντωμεταξυ είναι μονοκατοικία,ποιος άλλος μπορεί να μένει εδώ. Σε αυτή την περίπτωση (χωρίς όνομα) καλά έκανε και δεν χτύπησε κουδούνι ούτε και άφησε το δέμα. Ώρες ώρες απορώ.. 1 2 3
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Δεν ειχα ποτε θεμα, αλλα ειναι αναλογα το υποκαταστημα. Το μονο μου "παραπονο" με τα courier γενικοτερα ειναι οταν τους λεω, θελω να παραλαβω εγω γιατι θα μαι στη δουλεια και πανε παρολαυτα πρωτα απ το σπιτι, χτυπανε κουδουνι και μετα με καλουν και ξαναλεω στο παιδι πως θα παω εγω να το παρω. Ισως δεν ειναι εφικτο αυτο που ζηταω, αλλα just sayin' Εγώ θέλω να μου τα φέρνουν σπίτι και ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ! Άντε βγάλε άκρη τώρα
*Kopanos* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ένας φίλος περιμένει 15 μέρες τα ΕΛΤΑ να του φέρουν πακέτο που ειναι στο κατάστημα ☹
l337 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Εγώ θέλω να μου τα φέρνουν σπίτι και ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ! Άντε βγάλε άκρη τώρα Δεν είσαι ο μόνος που του συμβαίνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, l337 said: Σε αυτή την περίπτωση (χωρίς όνομα) καλά έκανε και δεν χτύπησε κουδούνι ούτε και άφησε το δέμα. Ώρες ώρες απορώ.. Καταλαβαίνω το τυπικό, αλλά από την στιγμή που μιλάμε για μονοκατοικία (όχι μεζονέτα κολλητά στο ίδιο οικόπεδο με άλλες), τι διαφορά έχει? Σαν τελική διασταύρωση ότι πχ έχει μπει πράγματι η σωστή διεύθυνση στην παραγγελία?
l337 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Καταλαβαίνω το τυπικό, αλλά από την στιγμή που μιλάμε για μονοκατοικία (όχι μεζονέτα κολλητά στο ίδιο οικόπεδο με άλλες), τι διαφορά έχει? Σαν τελική διασταύρωση ότι πχ έχει μπει πράγματι η σωστή διεύθυνση στην παραγγελία? Δεν είναι θέμα τυπικότητας (δεν είμαι και τόσο τυπικός εξάλλου σαν χαρακτήρας) αλλά δεν γίνεται κάποιος να ζητάει κάτι και ταυτόχρονα να σου κάνει και την ζωή δύσκολη. Προσωπικά δεν θα το άφηνα το δέμα (εφόσον 100% μπορώ εννοείται) και ας φαίνομαι κακός.
fastnq2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το υπερτιμημενο.Διαφημιζονται ως οι καλυτεροι,εχουν εξωφρενικες τιμες,και ειναι below average για τα ελληνικα δεδομενα.Τους εχω κραξει κατα καιρους σε διαφορα θεματα για κουριερ, γιατι εφοσον πληρωνουμε ακριβα περιμενω και τα αναλογα απο αυτους.Εχει τυχει να μην αγορασω απο μαγαζι γιατι δεν δεχονταν να το στειλουν με αλλη κουριερ ενω θα πληρωνα τα μεταφορικα κανονικα.9 στις 10 παω απο το κοντινοτερο καταστημα(10 χλμ) να παραλαβω γιατι γραφουν στο τρακινγκ τους οτι δεν απαντουσα,η αλλαγη ημερομηνιας κατοπιν εντολης παραληπτη χωρις φυσικα να ισχυουν.Αντιθετα speedex και ελτα κουριερ(!) που θυμιζουν συνοικιακα μαγαζακια με το που φτασει το δεμα (συμφωνα με το τρακινγκ) σε αυτους παιρνουν τηλεφωνο να ρωτησουν αν ειμαι σπιτι να παραλαβω.Μια φορα βιαζομουν να στειλω εναν φακελο απο θεσσαλονικη αθηνα,ειπα να μην το στειλω με ελτα,και ηθελαν 10 ευρω.Στην τελικη το εστειλα με ελτα που φοβομουν αρχικα συστημενο και εξπρες με 3.50 ευρω και την αλλη μερα ηταν αθηνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις