26ska Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα έχουν ανοίξει αρκετά πλέον καταστήματα που πουλανε σε διάφορες μορφές την cbd κάναβη, χωρίς την ουσία thc που έχει ψυχοτροπο δράση.Αποψη για τα συγκεκριμένα προϊόντα;;; Επίσης επειδή έχω μια πάθηση που βοηθά η κάναβη και είμαι σε διάφορα φόρουμ μέλος, βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ασθενείς κυρίως και άτομα σε μεγάλη ηλικία, που παλιότερα δεν θα σου πήγαινε καν το μυαλό ότι θα χρησιμοποιούσαν τέτοια προϊόντα. Σαν επιχειρηματική κίνηση, ένα τέτοιο μαγαζί πως το βλέπετε; 1
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 ειναι πανακριβο το cbd, κι εγω αναρωτιεμαι πως τα βγαζουν περα αυτα τα μαγαζια. ποσοι θα παρουν κρεμα καναβης 20 ευρω;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 χωρίς να γνωρίζω πολλά από ναρκωτικά, οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση ποντάρει "νομιμα", στον εθισμό και στην κ.. λα του άλλου φυσικά και θα έχει λαμπρή εξέλιξη. το ίδιο είναι τα συμπληρώματα διατροφής (από εκεί πας στα πιο σκληρά όπως τα αναβολικά και μιλάω από εμπειρία), το ίδιο είναι τα όπλα και πολλά άλλα. ειδικά όταν μιλάμε εδώ για είδος ναρκωτικού όπου εθίζεσαι ακόμα περισσότερο. η απόλυτη δικαιολογία του κάθε "μπαφιάρη" είναι η "φαρμακευτική καναβη".. "έχω μια πάθηση και βοηθάει η κάναβη", έτσι μπορείς να γίνεσαι λιώμα χωρίς να φοβάσαι μη σε πιάσουν κατά τη διαδικασία του deal..
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, zeibei είπε χωρίς να γνωρίζω πολλά από ναρκωτικά, οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση ποντάρει "νομιμα", στον εθισμό και στην κ.. λα του άλλου φυσικά και θα έχει λαμπρή εξέλιξη. το ίδιο είναι τα συμπληρώματα διατροφής (από εκεί πας στα πιο σκληρά όπως τα αναβολικά και μιλάω από εμπειρία), το ίδιο είναι τα όπλα και πολλά άλλα. ειδικά όταν μιλάμε εδώ για είδος ναρκωτικού όπου εθίζεσαι ακόμα περισσότερο. η απόλυτη δικαιολογία του κάθε "μπαφιάρη" είναι η "φαρμακευτική καναβη".. "έχω μια πάθηση και βοηθάει η κάναβη", έτσι μπορείς να γίνεσαι λιώμα χωρίς να φοβάσαι μη σε πιάσουν κατά τη διαδικασία του deal.. Στο χόρτο εθίζεσαι στο thc. 1
26ska Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, zeibei είπε χωρίς να γνωρίζω πολλά από ναρκωτικά, οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση ποντάρει "νομιμα", στον εθισμό και στην κ.. λα του άλλου φυσικά και θα έχει λαμπρή εξέλιξη. το ίδιο είναι τα συμπληρώματα διατροφής (από εκεί πας στα πιο σκληρά όπως τα αναβολικά και μιλάω από εμπειρία), το ίδιο είναι τα όπλα και πολλά άλλα. ειδικά όταν μιλάμε εδώ για είδος ναρκωτικού όπου εθίζεσαι ακόμα περισσότερο. η απόλυτη δικαιολογία του κάθε "μπαφιάρη" είναι η "φαρμακευτική καναβη".. "έχω μια πάθηση και βοηθάει η κάναβη", έτσι μπορείς να γίνεσαι λιώμα χωρίς να φοβάσαι μη σε πιάσουν κατά τη διαδικασία του deal.. Φίλε μιλάς χωρίς να ξέρεις... Τα προϊόντα καναβης που είναι νόμιμα δεν είναι ναρκωτικά, περιέχουν 0,02 thc, η οποία είναι η ουσία που σου δίνει τη μαστούρα, οπότε δεν υπάρχει κανένα άκουσμα. 14 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε ειναι πανακριβο το cbd, κι εγω αναρωτιεμαι πως τα βγαζουν περα αυτα τα μαγαζια. ποσοι θα παρουν κρεμα καναβης 20 ευρω; Κ όμως φίλε είναι πάρα πολλοί με παθήσεις που έχουνε στραφεί στην κάναβη και πίστεψε με τα μαγαζιά πάνε πάρα πολύ καλά και το πράγμα είναι ακόμα στην αρχή, θα ανοίξει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αγορά. 2 1
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, 26ska είπε Κ όμως φίλε είναι πάρα πολλοί με παθήσεις που έχουνε στραφεί στην κάναβη και πίστεψε με τα μαγαζιά πάνε πάρα πολύ καλά και το πράγμα είναι ακόμα στην αρχή, θα ανοίξει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αγορά. ναι το ξερω οτι βοηθαει, κι εγω αγορασα 35 ευρω κατι σταγόνες κατω απο τη γλωσσα cbd. Το ερωτημα ειναι ΠΟΣΟΙ ειναι αυτοι με αρρώστιες που θα παρουν και θα ξαναπαρουν; εγω τις σταγονες δεν θα τις ξανα αγορασω παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, 26ska said: Φίλε μιλάς χωρίς να ξέρεις... Τα προϊόντα καναβης που είναι νόμιμα δεν είναι ναρκωτικά, περιέχουν 0,02 thc, η οποία είναι η ουσία που σου δίνει τη μαστούρα, οπότε δεν υπάρχει κανένα άκουσμα. Κ όμως φίλε είναι πάρα πολλοί με παθήσεις που έχουνε στραφεί στην κάναβη και πίστεψε με τα μαγαζιά πάνε πάρα πολύ καλά και το πράγμα είναι ακόμα στην αρχή, θα ανοίξει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αγορά. δεν το κατακρίνω. με κατάλαβες λάθος. ίσως δεν το εξέφρασα σωστά.. φυσικά και οποιαδήποτε ουσία σε κάνει να... "χαλαρώνεις" από τον πόνο κάνει καλό. σε ΚΑΜΊΑ όμως περίπτωση δεν είναι φάρμακο που θα σε βοηθήσει να γιατρεύει η οποιαδήποτε πάθηση μπορεί να έχεις. και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. κανείς δεν αγοράζει τη "νόμιμη κάναβη" για "θεραπεία" ή τουλάχιστο το ποσοστό αυτών είναι υπερβολικά μικρό που καταντά αμελητέο.
26ska Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, zeibei είπε δεν το κατακρίνω. με κατάλαβες λάθος. ίσως δεν το εξέφρασα σωστά.. φυσικά και οποιαδήποτε ουσία σε κάνει να... "χαλαρώνεις" από τον πόνο κάνει καλό. σε ΚΑΜΊΑ όμως περίπτωση δεν είναι φάρμακο που θα σε βοηθήσει να γιατρεύει η οποιαδήποτε πάθηση μπορεί να έχεις. και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. κανείς δεν αγοράζει τη "νόμιμη κάναβη" για "θεραπεία" ή τουλάχιστο το ποσοστό αυτών είναι υπερβολικά μικρό που καταντά αμελητέο. Τη θεραπευτική κάναβη γιατί άλλο να την αγοράσεις; Σου ξαναλέω δεν την ακούς στο παραμικρό. 13 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε ναι το ξερω οτι βοηθαει, κι εγω αγορασα 35 ευρω κατι σταγόνες κατω απο τη γλωσσα cbd. Το ερωτημα ειναι ΠΟΣΟΙ ειναι αυτοι με αρρώστιες που θα παρουν και θα ξαναπαρουν; εγω τις σταγονες δεν θα τις ξανα αγορασω παντως. Αυτοί που έχουν κάποια πάθηση και τους βοηθάει, θα την ξανά αγοράσουν, εσύ που από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις κάτι, προφανώς δεν θα την ξανά αγοράσεις, γιατί δεν βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα άμεσο. Αλήθεια γιατί το αγόρασες το λάδι;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, zeibei είπε δεν το κατακρίνω. με κατάλαβες λάθος. ίσως δεν το εξέφρασα σωστά.. φυσικά και οποιαδήποτε ουσία σε κάνει να... "χαλαρώνεις" από τον πόνο κάνει καλό. σε ΚΑΜΊΑ όμως περίπτωση δεν είναι φάρμακο που θα σε βοηθήσει να γιατρεύει η οποιαδήποτε πάθηση μπορεί να έχεις. και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. κανείς δεν αγοράζει τη "νόμιμη κάναβη" για "θεραπεία" ή τουλάχιστο το ποσοστό αυτών είναι υπερβολικά μικρό που καταντά αμελητέο. ^ Δείχνεις να είσαι προδιαθετημένος για το "κανείς" όμως και φαίνεται, σαν να έχεις διεξάγει γκάλοπ. Πάρε για παράδειγμα τη μπύρα, με μέτρια ποσότητα, αποτρέπει τον καρκίνο του προστάτη και δυναμώνει τα κόκαλα. Κράξε τους χρήστες μπύρας που ξεχνάνε τα παραπάνω και τις καταναλώνουν σαν πρεζάκια, και μετά κράξε το γεγονός πως ξεκίνησαν να πουλάνε κάνναβη με low thc για τα θετικά της. Διαφορετικά άσε τις διακρίσεις στον Α. Χίτλερ. 2 1
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, 26ska είπε Τη θεραπευτική κάναβη γιατί άλλο να την αγοράσεις; Σου ξαναλέω δεν την ακούς στο παραμικρό. Αυτοί που έχουν κάποια πάθηση και τους βοηθάει, θα την ξανά αγοράσουν, εσύ που από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις κάτι, προφανώς δεν θα την ξανά αγοράσεις, γιατί δεν βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα άμεσο. Αλήθεια γιατί το αγόρασες το λάδι; το λαδακι ειναι για την καλη ψυχικη υγεια, καλύτερο υπνο κλπ
Iris_89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε το λαδακι ειναι για την καλη ψυχικη υγεια, καλύτερο υπνο κλπ Το ιδιο κ καλυτερο κανει το xanax, not cbd oil. Θα το παρουν αυτοι που εχουν καποιες παθησεις, οχι για να κανουν κεφαλι 2
26ska Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε το λαδακι ειναι για την καλη ψυχικη υγεια, καλύτερο υπνο κλπ Γιατί δεν θα το ξανά αγοράσεις;
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Το ιδιο κ καλυτερο κανει το xanax, not cbd oil. Θα το παρουν αυτοι που εχουν καποιες παθησεις, οχι για να κανουν κεφαλι δε κανεις κεφαλι με το cbd, να μη μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, JiovanniGeorgeo said: ^ Δείχνεις να είσαι προδιαθετημένος για το "κανείς" όμως και φαίνεται, σαν να έχεις διεξάγει γκάλοπ. Πάρε για παράδειγμα τη μπύρα, με μέτρια ποσότητα, αποτρέπει τον καρκίνο του προστάτη και δυναμώνει τα κόκαλα. Κράξε τους χρήστες μπύρας που ξεχνάνε τα παραπάνω και τις καταναλώνουν σαν πρεζάκια, και μετά κράξε το γεγονός πως ξεκίνησαν να πουλάνε κάνναβη με low thc για τα θετικά της. Διαφορετικά άσε τις διακρίσεις στον Α. Χίτλερ. δεν κράζω κανέναν. απλά λέω τη γνώμη μου και απλά πιθανό επειδή τυχαίνει να είναι αλήθεια κάποιοι θίγονται λίγο παραπάνω. και μπορώ μιλάω για κάτι τέτοιο μιας και δέκα χρόνια ήμουν στο τρυπάκι με τα αναβολικά. μεγάλη διαφορά όμως αυτά δεν εθίζουν σε βιολογικό επίπεδο αλλά σε ψυχολογικό. δικαίωμα του καθενός να παίρνει ότι θέλει αλλά τουλάχιστο να έχει και την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό να παραδεχτεί τον πραγματικό λόγο που το παίρνει. και γω μπορούσα να λέω ότι έπαιρνα αναβολικά γιατί έχω ατροφικά χέρια για παράδειγμα. εσύ μπορεί να πεις ότι παίρνεις κάναβη γιατί σε βοηθάει να κοιμηθείς. ποια είναι η διαφορά αυτή μιας και οι δύο λέμε ψέματα;
MegalosVeziris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Γιατί δεν θα το ξανά αγοράσεις; πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις