Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MegalosVeziris είπε

δε κανεις κεφαλι με το cbd, να μη μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα.

Δεν με ξερεις κι απο χτες, οποτε save it for somebody else.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zeibei είπε

δεν κράζω κανέναν. απλά λέω τη γνώμη μου και απλά πιθανό επειδή τυχαίνει να είναι αλήθεια κάποιοι θίγονται λίγο παραπάνω. και μπορώ μιλάω για κάτι τέτοιο μιας και δέκα χρόνια ήμουν στο τρυπάκι με τα αναβολικά. μεγάλη διαφορά όμως αυτά δεν εθίζουν σε βιολογικό επίπεδο αλλά σε ψυχολογικό. δικαίωμα του καθενός να παίρνει ότι θέλει αλλά τουλάχιστο να έχει και την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό να παραδεχτεί τον πραγματικό λόγο που το παίρνει. και γω μπορούσα να λέω ότι έπαιρνα αναβολικά γιατί έχω ατροφικά χέρια για παράδειγμα. εσύ μπορεί να πεις ότι παίρνεις κάναβη γιατί σε βοηθάει να κοιμηθείς. ποια είναι η διαφορά αυτή μιας και οι δύο λέμε ψέματα; 

Καλέ ναι, συμφωνώ και εγώ αυτό θα ήθελα να συνέβαινε. Απλά σου λέω πως για τη κατανάλωση μπύρας δε κρίνεις - δε ρωτάς. Επειδή τη κάνναβη την δαιμονοποίησε το Αμέρικα όμως, μπαίνουμε στη διαδικασία να κατακρίνουμε και να ρωτάμε "τι τη θες" κτλπ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα : δεν έχει ναρκωτική ουσία περισσότερο από μια μπύρα, και ό,τι και να τη θέλει ο καθένας είναι δικαίωμα του.

Τις προάλλες μου ήρθε ένας κολλητός με ένα τέτοιο σακουλάκι, και τον ρώτησα πως και το πήρε, και μου είπε πως έχει ωραία γεύση. Δεν μου είπε πως θέλει να κάνει καλά τα γόνατα του.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zeibei είπε

χωρίς να γνωρίζω πολλά από ναρκωτικά, οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση ποντάρει "νομιμα", στον εθισμό και στην κ.. λα του άλλου φυσικά και θα έχει λαμπρή εξέλιξη. το ίδιο είναι τα συμπληρώματα διατροφής (από εκεί πας στα πιο σκληρά όπως τα αναβολικά και μιλάω από εμπειρία), το ίδιο είναι τα όπλα και πολλά άλλα. ειδικά όταν μιλάμε εδώ για είδος ναρκωτικού όπου εθίζεσαι ακόμα περισσότερο. η απόλυτη δικαιολογία του κάθε "μπαφιάρη" είναι η "φαρμακευτική καναβη".. "έχω μια πάθηση και βοηθάει η κάναβη", έτσι μπορείς να γίνεσαι λιώμα χωρίς να φοβάσαι μη σε πιάσουν κατά τη διαδικασία του deal.. 

Αν νοσήσει ο πατέρας, μάνα, γυναίκα ή το παιδι σου από καρκίνο και αρχίσουν να έχουν αφόρητους πόνους και δεν θα βρίσκουν ανακούφιση από κανένα φάρμακο, πήγαινε και πες τους οτι προτιμάς να σφαδάζουν από τον πόνο γιατι δεν θέλεις να πάρουν φαρμακευτική κάναβη....

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

δηλαδή αν βάλω και τη μπύρα μέσα στη λίστα μου θα αλλάξει κάτι; ναι τη βάζω και αυτή 

3 minutes ago, JiovanniGeorgeo said:

Καλέ ναι, συμφωνώ και εγώ αυτό θα ήθελα να συνέβαινε. Απλά σου λέω πως για τη κατανάλωση μπύρας δε κρίνεις - δε ρωτάς. Επειδή τη κάνναβη την δαιμονοποίησε το Αμέρικα όμως, μπαίνουμε στη διαδικασία να κατακρίνουμε και να ρωτάμε "τι τη θες" κτλπ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα : δεν έχει ναρκωτική ουσία περισσότερο από μια μπύρα, και ό,τι και να τη θέλει ο καθένας είναι δικαίωμα του.

Τις προάλλες μου ήρθε ένας κολλητός με ένα τέτοιο σακουλάκι, και τον ρώτησα πως και το πήρε, και μου είπε πως έχει ωραία γεύση. Δεν μου είπε πως θέλει να κάνει καλά τα γόνατα του.

δηλαδή αν βάλω τη μπύρα στη λίστα θα αλλάξει κάτι; τη βάζω και αυτή και όλα τα αλκοολούχα ποτά μια και έχω να πιω οτιδήποτε σε αλκοόλ από το 2007 από επιλογή. όπως το αλκοόλ έτσι και η κάναβη έχουν μέσα εθιστικές ουσίες που διεγείρουν τις αισθήσεις και ρίχνουν την ορθή κρίση. τα αναβολικά κάνουν κάτι αντίστοιχο σε ψυχολογικό και φυσικό επίπεδο. όλα όμως δεν παύουν να εθίζουν το καθένα με τον τρόπο του. αυτό που λέω και επιμένω ξεκάθαρα αλλά δεν λες να το καταλάβεις είναι ότι σχεδόν κανείς δεν παίρνει την κάναβη για θεραπευτικό σκοπό. αν εσύ (παράδειγμα το εσύ και όχι προσωπικά) θεωρείς θεραπεία το να γίνεσαι λιώμα με αυτή τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος από την αρχή. απλά είναι η υπέρτατη δικαιολογία του κάθε εθισμένου ή αυτού που θέλει μα ξεκινήσει. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zeibei είπε

δεν κράζω κανέναν. απλά λέω τη γνώμη μου και απλά πιθανό επειδή τυχαίνει να είναι αλήθεια κάποιοι θίγονται λίγο παραπάνω. και μπορώ μιλάω για κάτι τέτοιο μιας και δέκα χρόνια ήμουν στο τρυπάκι με τα αναβολικά. μεγάλη διαφορά όμως αυτά δεν εθίζουν σε βιολογικό επίπεδο αλλά σε ψυχολογικό. δικαίωμα του καθενός να παίρνει ότι θέλει αλλά τουλάχιστο να έχει και την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό να παραδεχτεί τον πραγματικό λόγο που το παίρνει. και γω μπορούσα να λέω ότι έπαιρνα αναβολικά γιατί έχω ατροφικά χέρια για παράδειγμα. εσύ μπορεί να πεις ότι παίρνεις κάναβη γιατί σε βοηθάει να κοιμηθείς. ποια είναι η διαφορά αυτή μιας και οι δύο λέμε ψέματα; 

Τι σχέση έχει η κάναβη με τα στεροειδη και τα αναβολικά και μιλάω για την cbd κάναβη; 

27 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Το ιδιο κ καλυτερο κανει το xanax, not cbd oil. Θα το παρουν αυτοι που εχουν καποιες παθησεις, οχι για να κανουν κεφαλι

Δηλαδή μας λες ότι το xanax είναι πιο υγιεινό από την κάναβη; 

Δημοσ.
5 minutes ago, bromiaris said:

Αν νοσήσει ο πατέρας, μάνα, γυναίκα ή το παιδι σου από καρκίνο και αρχίσουν να έχουν αφόρητους πόνους και δεν θα βρίσκουν ανακούφιση από κανένα φάρμακο, πήγαινε και πες τους οτι προτιμάς να σφαδάζουν από τον πόνο γιατι δεν θέλεις να πάρουν φαρμακευτική κάναβη....

πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου εδώ και 2 χρόνια. δεν υπήρξε κάνεις γιατρός, γνωστής ή φίλος που να μου συστήσει την κάναβη ως μέσω ανακούφισης από τους πόνους. και πίστεψε μιλάω για πόνο όχι αστεία. και έχω γνωστούς όπου έχουν αντικαταστήσει τα κανονικά τσιγάρα με τα "άλλα" τσιγάρα εδώ και χρόνια πια. όταν πονάει κάποιος δεν θα τον μαστουρώσεις για να σταματήσει. κανείς τη σωστή θεραπεία. αν δε γίνεις χειρότερα τότε πως θα γίνεις καλύτερα; εκτός και αν θέλεις να είσαι φτιαγμένος όλη την ώρα και να μη νιώθεις πόνο. με συγχωρείς αλλά έτσι δεν γίνεσαι καλύτερα. 

1 minute ago, 26ska said:

Τι σχέση έχει η κάναβη με τα στεροειδη και τα αναβολικά και μιλάω για την cbd κάναβη; 

Δηλαδή μας λες ότι το xanax είναι πιο υγιεινό από την κάναβη; 

όλα εθίζουν τι δεν καταλαβαίνεις; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zeibei είπε

πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου εδώ και 2 χρόνια. δεν υπήρξε κάνεις γιατρός, γνωστής ή φίλος που να μου συστήσει την κάναβη ως μέσω ανακούφισης από τους πόνους. και πίστεψε μιλάω για πόνο όχι αστεία. και έχω γνωστούς όπου έχουν αντικαταστήσει τα κανονικά τσιγάρα με τα "άλλα" τσιγάρα εδώ και χρόνια πια. όταν πονάει κάποιος δεν θα τον μαστουρώσεις για να σταματήσει. κανείς τη σωστή θεραπεία. αν δε γίνεις χειρότερα τότε πως θα γίνεις καλύτερα; εκτός και αν θέλεις να είσαι φτιαγμένος όλη την ώρα και να μη νιώθεις πόνο. με συγχωρείς αλλά έτσι δεν γίνεσαι καλύτερα. 

Φίλε μου μάλλον δεν ξέρεις τη διαφορά από την thc κάναβη με την cbd. 

Δημοσ.
1 hour ago, 26ska said:

Καλημέρα έχουν ανοίξει αρκετά πλέον καταστήματα που πουλανε σε διάφορες μορφές την cbd κάναβη, χωρίς την ουσία thc που έχει ψυχοτροπο δράση.Αποψη για τα συγκεκριμένα προϊόντα;;; Επίσης επειδή έχω μια πάθηση που βοηθά η κάναβη και είμαι σε διάφορα φόρουμ μέλος, βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ασθενείς κυρίως και άτομα σε μεγάλη ηλικία, που παλιότερα δεν θα σου πήγαινε καν το μυαλό ότι θα χρησιμοποιούσαν τέτοια προϊόντα. Σαν επιχειρηματική κίνηση, ένα τέτοιο μαγαζί πως το βλέπετε; 

Καλως η κακος εχει γινει μοδα το CBD και εχουν ανοιξει διαφορες επιχειρησεις με προιοντα πανω και γυρω απο αυτο. Μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει κορεσμος, αλλα οπως ολες τις μοδες, θα υπαρξει καποια στιγμη.

Εχω ελαιο CBD και με βοηθαει στον υπνο, αγοραζω το απλο της enecta. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

1 hour ago, Iris_89 said:

Το ιδιο κ καλυτερο κανει το xanax, not cbd oil. Θα το παρουν αυτοι που εχουν καποιες παθησεις, οχι για να κανουν κεφαλι

Το xanax επισης εχει απιστευτες παρενεργειες και εχω ανθρωπους που παθανε ζημια απο αυτο. Ολοι το γυρισαν σε CBD. Και πραγματι πολυ σωστα ειναι για παθησεις και οχι για "ψυχαγωγια".

@zeibei το CBD ειναι η δραστικη ουσια της φαρμακευτικης καναβης και οχι της ψυχαγωγικης. CBD δεν παιρνεις για διασκεδαση ουτε προκαλει εθισμο. Εχεις μπλεξει το CBD με το THC και τις επιδρασεις τους. Δεν ειναι τα ιδια και ουτε συγκρινεται με το αλκοολ και τα λοιπα που αναφερεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zeibei είπε

όλα εθίζουν τι δεν καταλαβαίνεις; 

Για το ενδοκαναβοειδες σύστημα που έχουμε στον οργανισμό μας γνωρίζεις; Και ξαναλέω δεν μιλάω για thc κάναβη, αλλά για cbd. Αν και και η thc βοηθά ας πούμε ασθενείς με σκληρυνση κατα πλακας... 

2 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες, λες ότι το xanax είναι καλό και προτιμότερο από το cbd oil; Τα ηρεμιστικά είναι καταστροφικά, απορώ με αυτό που λες, αν κατάλαβα καλά... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Φίλε μιλάς χωρίς να ξέρεις... Τα προϊόντα καναβης που είναι νόμιμα δεν είναι ναρκωτικά, περιέχουν 0,02 thc, η οποία είναι η ουσία που σου δίνει τη μαστούρα, οπότε δεν υπάρχει κανένα άκουσμα. 

Κ όμως φίλε είναι πάρα πολλοί με παθήσεις που έχουνε στραφεί στην κάναβη και πίστεψε με τα μαγαζιά πάνε πάρα πολύ καλά και το πράγμα είναι ακόμα στην αρχή, θα ανοίξει πάρα πολύ η συγκεκριμένη αγορά. 

Τι εννοείς πολύ καλά ; Τι έσοδα έχουν ; Τι τζίρο κάνουν ; Σε ποια περιοχή ; Πόσος κόσμος τα επισκέπτεται άνα  μήνα ; Τι κεφάλαιο χρειάζεται ; Τι αξίας αποθήκη πρέπει να διατηρεί κανείς ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...