Diskimpex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαι οι μικτες ασφαλειες πλεον εχουν πολλους ορους και εξαιρεσεις. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Diskimpex
Kyriakos131211 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κανετε ασφαλεια σε τετοιες ασφαλιστικές! Προτιμω παντα με καλο ασφαλιστη που θα τρεξει αυτος να βγαλει ακρη σε περιπτωση ατυχηματος και φυσικα μια φυσιολογικη και οχι ετοιμη να κλεισει ασφαλιστικη. Ουτε ακριβη αλλα και ουτε την πιο φθηνη... Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω την ψυχικη μου υγεια σε τετοιες περιπτωσεις. Μακαρι να βγάλεις ακρη φιλε Εγώ έχω Ιντερσαλόνικα , η αντίπαλη ασφαλιστική περιμένω να με αποζημιώσει !
malmsteen1984 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε Εγώ έχω Ιντερσαλόνικα , η αντίπαλη ασφαλιστική περιμένω να με αποζημιώσει ! Κι'εγω εχω eurolife αλλα οταν εγινε η ζημια και δικαιωθηκα εγω, πηγα στα γραφεια της eurolife και πηρα την επιταγη. Γενικα ηθελα να τονισω οτι ισως πρεπει ολοι να εχουμε μια αξιοπρεπη ασφαλιστικη. Δε λεω καποια ακριβη. Προφανως ολοι μας θελουμε φθηνα ασφαλιστρα. 1
sakisaudi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kyriakos131211 είπε Εγώ έχω Ιντερσαλόνικα , η αντίπαλη ασφαλιστική περιμένω να με αποζημιώσει ! Ο κολλητός μου που ειχε μικτη ιντερσαλονικα τουμπαρε μονος του το αυτοκινητο του και αποζημιώθηκε σχεδον ολο το ποσο
Diskimpex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Σκοπος ειναι και να μην φας πολυ χρονο να τα παρεις 1
Conan2046 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, dpolal είπε Από την στιγμή όμως που είναι στο φιλικό διακανωνισμό (οι περισσότερες είναι, ευτυχώς) τότε είσαι πολύ ποιό ήσυχος καθώς σε αποζημιώνει η δική σου εταιρεία και μετά αυτή αναλαμβάνει να ταπα΄ρει από την άλλη. Να πω ότι αυτήν την στιγμή η AIG απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει την κάλυψη "φροντίδα αποζημίωσης", στην ουσία αναλαμβάνει να σε καλύψει για τις περιπτώσεις όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο φιλικός διακανονισμός και μάλιστα με αρκετά υψηλό όριο για υλικές ζημιές πάντα. και μετά να τα εισπράξει αυτή. Με την υποσημείωση βέβαια ότι είναι ξεκάθαρο ότι φταίει ο άλλος.
NTC Labs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, dpolal είπε Από την στιγμή όμως που είναι στο φιλικό διακανωνισμό (οι περισσότερες είναι, ευτυχώς) τότε είσαι πολύ ποιό ήσυχος καθώς σε αποζημιώνει η δική σου εταιρεία και μετά αυτή αναλαμβάνει να ταπα΄ρει από την άλλη. Θα πρέπει και η άλλη εταιρεία να είναι στο ΣΑΠ , όχι μόνο η δικιά σου. Στην περίπτωση που αναφέρθηκε δεν εμπίπτει στον φιλικό. 1
alexhs gk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια ερώτηση και εγώ επειδή είναι θολο στο μυαλό μου. Σε περίπτωση ατυχήματος καλεις και τροχαία και ασφαλιστική η μόνο η ασφαλιστική φτάνει. Δεν μιλάω για σοβαρό τροχαίο με θύματα αλλα για μικροατυχήματα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από alexhs gk
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Η ιντερσαλόνικα είναι η μόνη εταιρεία που δεν συμμετέχει καν στον φιλικό διακανονισμό. 2 λεπτά πριν, alexhs gk είπε Να κάνω μια ερώτηση και εγώ επειδή είναι θολοσ το μυαλό μου. Σε περίπτωση ατυχήματος καλεις και τροχαία και ασφαλιστική η μόνο η ασφαλιστική φτάνει. Δεν μιλάω για σοβαρό τροχαίο με θύματα αλλα για μικροατυχήματα. Την ασφαλιστική καλείς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με τροχαία. 1
Diskimpex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Τα συμβολαια γραφουν για χαρτι της αστυνομιας σαν αποδειξη συμβαντος . 1
kage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οσο πληρωθηκαν και οι αλλοι απο την enterprise απο αγγλικο ταμειο... Οι ΕΠΥ ειναι χυμα εταιρειες...αλλα και οι "κανονικες" ασπις/commercial με υπεραξιες/δανεικα υπηρχαν..(περιουσιακα στοιχεια) Οσο δεν υπαρχει ελεγχος ή υπαρχουν παραθυρακια αυτα θα γινονται... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από kage 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 31/12/2018 στις 4:22 ΜΜ, sakisaudi είπε ο φιλικος διακανονισμος ειναι μια βλακεια κ μιση,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει. Γιατι το λες αυτό ? Φυσικα προϋπόθεση είναι να μετεχουν και οι δυο ασφαλιστικες. Στις 31/12/2018 στις 4:22 ΜΜ, sakisaudi είπε ο φιλικος διακανονισμος ειναι μια βλακεια κ μιση,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει. Γιατι το λες αυτό ? Φυσικα προϋπόθεση είναι να μετεχουν και οι δυο ασφαλιστικες. Στις 31/12/2018 στις 4:22 ΜΜ, sakisaudi είπε ο φιλικος διακανονισμος ειναι μια βλακεια κ μιση,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει. Γιατι το λες αυτό ? Φυσικα προϋπόθεση είναι να μετεχουν και οι δυο ασφαλιστικες.
papoys1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2018 στις 4:10 ΜΜ, malmsteen1984 είπε Με αυτο το σκεπτικο θα επιλεγαμε ολοι μας την πιο φθηνη που υπαρχει και με τις λιγοτερες καλυψεις. Ο ts αυτο εκανε και δεν διαλεξε ουτε νομικη ασφαλεια!! Εχει τυχει να μου σπασει διερχομενο αυτοκινητο τον καθρεφτη. Δεν ασχοληθηκα καν. Τα ανελαβε ο ασφαλιστης και με αποζημιωσε η δικη μου ασφαλιστικη. Αυτη θα παρει απο τους αλλους Σε αποζημίωσε γιατί και ο άλλος είχε φιλικό διακανονισμό.Σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεσαι από τη δική σου και αυτή θα πάρει τα λεφτά από την άλλη. Είχε και τύχει και σε μένα με κάποια εντερπράιζ που δεν είχε φιλικό διακανονισμό (εγώ είχα) και αν δεν φώναζα και έκανα φασαρία στα κεντρικά της γραφεία σηκώνοντας όλο τον όροφο στον αέρα δεν θα τα έπαιρνα γιατί μετά από 2-3 μήνες έκλεισε. Δυστυχώς πολλές ασφαλιστικές εφμανίζονται ότι έχουν έδρα μεγάλες και εύρωστες οικονομικά χώρες αλλά στο λουκέτο εμφανίζεται ότι έχουν κάπου αλλού όπως η παραπάνω και όσοι δεν πρόλαβαν τότε να αποζημιωθούν δεν ξέρω αν τα έχουν πάρει ακόμη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα