Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Μερικοί ίσως θα πιστέψουν ότι είναι τρολ, αλλά ψάχνω απαντήσεις για ένα θέμα που με προβληματίζει. Γνωστός μου, ας τον πούμε Μήτσο 23 ετών (τυχαίο όνομα), έχει σχέση εδώ και κάμποσους μήνες με μια κοπέλα, την οποία δεν γνώριζα. Μου είπε το όνομα πριν λίγες μέρες, και την έψαξε η κοπελα μου στο Facebook, (περιέργεια, δεν τα καταλαβαίνω αυτά αλλά τελικώς πάλι καλά που το έκανε). Η κοπέλα είναι 14άρων (ή τουλάχιστον έτσι έγραφε)!!! Βγήκαμε προχθές για καφέ, την έφερε μαζί του και ναι, "στο κούτελο έγραφε "14" ". Τον βγάζω απο την καφετέρια για να του μιλήσω, τον ρωτάω: -"Πόσο χρονών είναι η Μαρία (τυχαίο όνομα)" -"17 προς 18" (κόντεψε να φάει μπουνιά εκεί, ξεκάθαρα έλεγε ψέματα, αλλά κρατήθηκα) -"Αυτη μοιάζει μικρή ρε" -"Οχι ρε, 18 είναι σχεδόν" -"Στο FB γράφει 14 ρε μλκα Μήτσο" -"Σοβαραααα, δεν το έχω δει" (Πάνω πάνω στο προφίλ της, δεν το είδε ο μούσκαρος 9 μήνες). Του είπα να την χωρίσει γιατί θα καταλήξει μέσα. Δεν ξέρω τι έκανε, δεν του έχω εμπιστοσύνη. Δεν με άφηνε να την ρωτήσω σε ποιο λύκειο πάει (που τελικά της ξέφυγε ότι πάει 3η Γυμνασίου). Γενικά δεν ήθελε να ακατατευτώ λες και ήθελα να του σπάσω την φούσκα του,να του κλέψω την γυναίκα. Να τον προστατέψω θέλω τον βλάκα, αλλά κυρίως το παιδί. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Δεν θέλω να κάνω τα στραβά μάτια, είναι ηλίθιος και η άλλη πρακτικά παιδί. Δεν μου επιτρέπει η ηθική μου να το αφήσω έτσι. Πως μπορώ να κινηθώ; Να κάνω καταγγελία δεν θα ήθελα, τον ξέρω χρόνια, αλλά και πάλι δεν το αφήνω έτσι. Να μιλήσω σε εκείνη πρώτα; Τι γίνεται; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Sheogorath 1
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Αν ο γνωστός είναι 19-20 και η κοπέλα 16-17 οκ δεν είναι και τίποτα τραγικό, αν μιλάμε για άτομο άνω των 25 τότε ο φίλος σου να προσέχει γιατί υπάρχει και εισαγγελέας.
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Αν ο γνωστός είναι 19-20 και η κοπέλα 16-17 οκ δεν είναι και τίποτα τραγικό, αν μιλάμε για άτομο άνω των 25 τότε ο φίλος σου να προσέχει γιατί υπάρχει και εισαγγελέας. 23 είναι αυτός και 14 η κοπέλα! Προφανώς δεν είναι νορμάλ ηλικίες. Εγώ το ξέρω, το θέμα είναι ΤΙ να κάνω, όχι να του πω να φοβάται. Πως να τα ξεμπλέξουν.
mindreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 H οικογενεια της κοπελας, τι λεει για ολα αυτα;
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε 23 είναι αυτός και 14 η κοπέλα! Προφανώς δεν είναι νορμάλ ηλικίες. Εγώ το ξέρω, το θέμα είναι ΤΙ να κάνω, όχι να του πω να φοβάται. Πως να τα ξεμπλέξουν. Σορρυ φίλε αλλα εκτός το ότι θα έχει θέμα ο τύπος είναι και περίεργο. Η ηλικία της κοπέλας καθιστά απαγορευτική τη σχέση. Μπορείς να του πεις ότι όσο και να φαίνεται η κοπέλα στα 14 είναι παιδί. Πες του ότι αν δεν θέλει να μπει φυλακή και να καταστρέψει την ζωή του να χωρίσει άμεσα! Μόλις τώρα, mindreader είπε H οικογενεια της κοπελας, τι λεει για ολα αυτα; Αν το ήξερε θα το είχαμε ακούσει στις ειδήσεις φίλε μου. 1
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τι μπορώ να κάνω εγώ; Δεν θέλω να κάνω τα στραβά μάτια, είναι ηλίθιος και η άλλη πρακτικά παιδί. Δεν μου επιτρέπει η ηθική μου να το αφήσω έτσι. Πως μπορώ να κινηθώ; Απείλησε τον ότι θα μιλήσεις στους γονείς της ή ότι θα κάνεις καταγγελία. 1
slk200gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μεγαλο θεμα,παντως δεν ξερουμε αν εκανε σεξ η ειναι πλατονικη η σχεση οποτε δεν τρεχει και τιποτα ,παντως να καταγγειλεις τον φιλο σου ειναι βαρυ ,εγω θα κοιτουσα αλλου ,ναι ξερω ειναι ηθικο το θεμα αλλα και να καρφωσεις τον φιλο σου δεν ειναι ?αν μιλουσαμε για κακοποιηση θα ηταν αλλιως
armagedwnn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εμένα μου μοιάζει αδιέξοδο, γιατί είναι ήδη 9 μήνες μαζί και ο γνωστός σου δεν έχει καταλάβει τι πατάτα έχει κάνει. Η μόνη λύση είναι να μιλήσεις μαζί του και να καταλάβει ότι μπορεί να φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο η όλη φάση. Αν το καταλάβει, μετά θα πρέπει να το χειριστεί πολύ σωστά, γιατί είναι ένα κοριτσάκι που μπορεί να αντιδράσει με πολύ άσχημο τρόπο, ειδικά μέσα στην εφηβεία του. Η πιο ιδανική λύση είναι το κοριτσάκι να ενδιαφερθεί για κάποιον άλλον συνομίλικο της. 2
gamanos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Γνωρίζω αντίστοιχο περιστατικό στην επαρχία, στάλθησαν γυμνές φωτό απο την ανήλικη , χτύπησε κάποιο αλάρμ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ( εικάζουνε λόγω fb) και τώρα τραβιέται... δικαστηρια, αυτεπάγγελτα και τρεξίματα
Torasu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πέρα από την πλάκα, αν ήμουν στη θέση του θα έμενα μακριά Ακούω ήδη σειρήνες 1
gsisr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 τι μπορεί να βρήκε σε ένα 14 χρονο ο φίλος..τι να πεις..
*Kopanos* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Μεγαλο θεμα,παντως δεν ξερουμε αν εκανε σεξ η ειναι πλατονικη η σχεση οποτε δεν τρεχει και τιποτα ,παντως να καταγγειλεις τον φιλο σου ειναι βαρυ ,εγω θα κοιτουσα αλλου ,ναι ξερω ειναι ηθικο το θεμα αλλα και να καρφωσεις τον φιλο σου δεν ειναι ?αν μιλουσαμε για κακοποιηση θα ηταν αλλιως Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Δεν είναι βιασμός αλλα είναι κακοποίηση η σχέση με παιδι, γιατί παιδί είναι στα 14. Και δεν έχει την ώριμη σκέψη να καταλάβει τη διαφορά ηλικίας. Την ευθύνη την έχει ο ενήλικας. Με συγχωρείτε αλλα αυτο είναι ο ορισμός της κακοποίησης. 1
randomcat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εντάξει, παιδί δεν είναι. Έφηβη λέγεται, και όταν πάει 15 νομίζω ότι δεν θα τίθεται κάποιο νομικό ζήτημα: https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe#Greece Από 'κει και πέρα είναι καθαρά θέμα ηθικής το ζήτημα.
momotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Sheogorath είπε -"Σοβαραααα, δεν το έχω δει"
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δύσκολη η θέση σού . Δέν ξέρω τι θα έκανα εάν ειμουν Στην θέση σού σίγουρα θα σιχαινομουν τον "φίλο" γιατί οκ 14 χρόνων μιλάμε για πολύ τραβηγμένη κατάσταση. Έχει πολύ θράσος ο φίλος για να το παρουσιάζει σαν να μην τρέχει τίποτα λες και είναι μια απλή σχέση. Εξήγησε του τής συνέπειες για αυτόν αλλά και για το ανήλικο που είναι ανήλικο.. εάν δεν θέλει να καταλάβει . Απομακρυνσου και πράξε μετά αυτό που θεωρείς εσύ σωστό... Αλλά συγνώμη τέτοιους φίλους που τους βρίσκεται ρε παιδιά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις