TsaiVounou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους & Καλή Χρονιά ! Έχω μερικές απορίες, εάν γνωρίζει κάποιος: 1) Τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που μάς έρθει λογαριασμός ΔΕΗ (η ΔΕΗ είναι ο πάροχός μου) με υπερβολικό αριθμό καναλωθεισών kwh που - μετά βεβαιότητος - δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ? Συγκεκριμένως, αν και εδώ και μήνες ζω μόνο εγώ στο διαμέρισμά μου, μού έρχονται περίπου 900khw στον Εκκαθαριστικό 4μήνου όπως όταν διέμενε ακόμη ένα άτομο μαζί μου και ο φούρνος, ο θερμοσίφωνας κτλ έκαιγαν σχεδόν καθημερινώς (δηλ. περίπου το 2πλάσιο απ' ό,τι τώρα). Έλεγξα και δεν υπάρχει Διαρροή. Επίσης, μένω στην πολυκατοικία πάρα πολλά χρόνια και το ενδεχόμενο ρευματοκλοπής από γείτονα θα το χαρακτήριζα απίθανο. 2) Η ΔΕΔΔΗΕ είναι στάνταρ και αυτή σχετίζεται με την Καταμέτρηση ανεξαρτήτως παρόχου (δηλ. δεν την γλιτώνεις) ? 3) Έχει νόημα να αλλάξω ρολόι (είναι παμπάλαιο) και να βάλω Ηλεκτρονικό πχ ? 4) Είναι φυσιολογικό ο Έναντι να αναγράφει καταναλωθείσες kwh ? Προ ολίγων εβδομάδων πλήρωσα τον Εκκαθαριστικό (εμπρόθεσμα & χωρίς προηγούμενα χρωστούμενα) που ανέγραφε 900khw και μού ήρθε προ ημερών ο Έναντι στα ίδια σχεδόν λεφτά αναγράφοντας κατανάλωση 830 khw..
takoulou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα...Πως ελεγξες οτι δεν υπαρχει διαρροη... Ειδες την μετρηση οτι ειναι λαθος;; Πηγες στον μετρητη και ειδες οτι η μετρηση αυτη που αναγραφει ο λογαριασμος σου ειναι εντελως διαφορετικος;; Διαπιστωσες κατι τετοιο;; θα πας να δεις την μετρηση που εχει τωρα... Ταιριαζει με αυτη που αναφερει ο λογαριασμος.. Δεν γινεται να αλλαξεις ετσι ευκολα μετρητη... Χωρις λογο..
janpap08 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης δες πόσους μήνες αφορά η εκκαθάριση. Σε εμένα επειδή ο εργολάβος βαριέται να έρχεται κάθε 4 μήνες να πάρει μέτρηση,πριν λίγες μέρες μου ήρθε εκκαθάριση για 12 μήνες! Που να τρέχουν τώρα μωρέ τα παιδιά... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από janpap08 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Κοιτας αν η τελευταια καταχωριση καταναλωσης στον λογαριασμο ειναι πιο μικρη απο την τρεχουσα. Κατεβαζεις τον γενικο στο σπιτι σου περιμενεις 2-3 λεπτα και πας στον μετρητη σου .Αν συνεχιζει να γυριζει ή εχει προβλημα ή καπιος σου κλεβει ρευμα. Οπως και να εχει μπορεις να ζητησεις ελεγχο του μετρητη απο ΔΕΔΔΗΕ.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αυτα που μετραει ο δεδδηε δεν ειναι αυτα που γράφει ο μετρητής σου; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Επισης, μπορεις σε συγκεκριμενες ημερομηνιες (αναφερονται στο λογαριασμο) να στελνεις μονος σου τη μετρηση. Οποτε θα εισαι σιγουρος οτι ειναι η σωστη. Με την προυποθεση βεβαια οτι δεν εχεις καποια διαρροη
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 βάλε μετρητή μέσα στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα, ψηφιακό, δεν κοστίζει πολλά. Στην αγορά θα βρείς αρκετούς https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/metrisi/ilektronika-organa/ilektronikoi-metrites-energeias/ 3) Πριν 1-2 χρόνια που ρώτησα για αντικατάσταση μετρητή, ο Δεδδηε θα το κάνει ούτως η άλλως, αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση για να στον αλλάξουν ποιο γρήγορα (κάπου στα 75-77€ μου είχαν πει). 1
eidikos33 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 αμ δεν κανουν αντικαταστασεις μετρητων επειδη δεν εχουν υλικα!!!!!!!!!!!
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 το ξέρω, περιμένουν νέα παραλαβή με τους Gaming RTX μετρητές που θα μετράνε και τα FPS εκτός από τις KWh 😎
takoulou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα...Δεν κανουν αντικατασταση μετρητη επειδη ειναι παλιος και μονο... Θα πρεπει να εχει καποιο προβλημα...Να μην μετραει. να ειναι χαλασμενος... Απλα ξερω οτι δεν υπαρχουν μετρητες στις αποθηκες.. Ειναι ελαχιστοι... Δεν υπαρχουν παραγγελια για μεγαλη ποσοτητα... Οι μετρητες που βαζουν αυτο το καιρο απο την ΔΕΔΔΗΕ ειναι Holley κινεζικη μορφης..
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα...Δεν κανουν αντικατασταση μετρητη επειδη ειναι παλιος και μονο... Θα πρεπει να εχει καποιο προβλημα...Να μην μετραει. να ειναι χαλασμενος... Απλα ξερω οτι δεν υπαρχουν μετρητες στις αποθηκες.. Ειναι ελαχιστοι... Δεν υπαρχουν παραγγελια για μεγαλη ποσοτητα... Οι μετρητες που βαζουν αυτο το καιρο απο την ΔΕΔΔΗΕ ειναι Holley κινεζικη μορφης.. Eμενα που είναι του 1958 δεν τον αλλάζουν πόσες φορές έχω πάει και τίποτα... Μήπως να ζητήσω να μου μεταφέρουν το ρολόι εκτός σπιτιού επειδή αυτή την στιγμή είναι μέσα και έχω θέμα και με την καταμέτρηση όταν λείπω από το σπίτι?
takoulou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Γεια σου... Δεν αλλαζουν τους μετρητες.. Δεν υπαρχουν σε υλικο... Δεν τους πειραζει που ειναι παλιος.... Αφου δουλευει.... Για να σου μεταφερουν τον μετρητη εκτος σπιτιου θα σου στοιχισει καποια χρηματα.(200-300) ευρω περιπου... Δεν σε συμφερει... Εισαι αναγκασμενος να περνουν την μετρηση...
teo_3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μήπως τώρα τελευταία έχεις βάλει κάποιο ηλεκτρικό μέσο θέρμανσης, κονβέκτορα, χαλαζία κλπ που δείχνουν αθώα και οικονομικά και καίνε εώς και 2500W/h? Συνήθως αυτά κάνουν τη ζημιά. 1
eidikos33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Γεια σου... Δεν αλλαζουν τους μετρητες.. Δεν υπαρχουν σε υλικο... Δεν τους πειραζει που ειναι παλιος.... Αφου δουλευει.... Για να σου μεταφερουν τον μετρητη εκτος σπιτιου θα σου στοιχισει καποια χρηματα.(200-300) ευρω περιπου... Δεν σε συμφερει... Εισαι αναγκασμενος να περνουν την μετρηση... Όταν είχα καλέσει τεχνικό και τον είδε όμως που είπε ότι έχει σαπίσει όταν ανοίγεις το κουτάκι ο μετρητής κρεμιέται στον αέρα αλλά λειτουργεί κανονικά. Κατέγραψε το συμβάν και μου είπε να περιμένω επειδή δεν έχουν υλικα
takoulou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ειδες αυτο που σου ειπα... Κατι ξερω... Εκτος και εχεις κανενα γνωστο μπορεις να κανεις δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα