Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το SAR ορισμένων κορυφαίων smartphones του 2018


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ELMastas είπε

Η ακτινοβολία είναι ένα μεγάλο θέμα,που προσπαθούν σχεδόν εξαρχής να το κάνουν "γαργάρα" οι εταιρίες και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το έχουν καταφέρει,αφού μιλάμε για εταιρίες εκατοντάδων Δις που ως βασικό σκοπό έχουν όπως οι περισσότερες άλλες το κέρδος,θυμάστε τι γινότανε πρίν κάποια χρόνια με τις κεραίες Κινητής τηλεφωνίας και τις διαμαρτυρίες ? ξαφνικά ξεχάστηκαν ολα...Εντωμεταξύ ανά τα χρόνια μου φαίνεται πως κάνουν οτι θέλουν με τα διαφορετικά όρια ακτινοβολίας πρός το σώμα,γιατί πχ στήν Ευρώπη να είναι πάνω απο 10πλάσιο το όριο απο ότι είναι στήν Αμερική ? διαφορετικά σώματα έχουν εκεί οι άνθρωποι ? <_<

Δεν ξεχάστηκε απο όλους έκανα πριν λιγο καιρό πάλι έρευνες σχετικά με το θέμα καθώς διάβασα σε μπλογκ εναν τουρίστα στη κεφαλονιά που είχε βάλει ενοικιαστής πανω απο το κεφαλι του κεραίες και έλεγε οτι είχαν ξεραθεί τα μάτια του δεν μπορούσε να κοιμηθει κ διάφορα άλλα ωσπου πήρε ανιχνευτικό εργαλείο και στο τέλος τον έδιωξε ο ιδιοκτήτης γιατι πληρωνόταν απο τα καρκινοσήματα που έσπερνε εκείνος.

https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php

https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων

Να ψάχνουμε τα πιστοποιητικά αν είναι έγκυρα

Να κάνουμε μόνοι μας μετρήσεις αν χρειαστεί ξεκινόντας απο τα τοπικά 5G Δικτυα και κινητα τηλεφωνα που έχουν εξακριβωθει ως καρκινογόνα κλείνοντας το κινητο το βράδυ , αγοράζοντας ένα κλασικό ξυπνητηρι με μπαταρίες

Να κάνουμε διαδηλώση και θέμα στον κάθε δήμο για τα δικαιώματα μας περί υγείας ώστε να μπαινουν κεραιες μόνο αν δεν υπάρχει καθόλου σήμα

Όλα καταλήγουν στο τι θέλει ο άνθρωπος διαφώτηση υγεία επιστροφή στη φύση ή καπιταλισμος εγωισμός επιχειρηματικότητα ανάπτυξη/εξέληξη χωρίς όρια

Επεξ/σία από leonidasetsi
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως χθες που το έψαξα κατέληξα ότι η μέτρηση SAR είναι σχεδόν ανούσια. 

Μετράει την μέγιστη ακτινοβολία και όχι την μέση ή κάτι τέτοιο. Δλδ μπορεί το Sony να έχει μεγαλύτερη ακτινοβολία πχ στις 2 μπάρες σήμα από το iPhone και η Apple στην περίπτωση που δυσκολεύεται να βρει σήμα, να δίνει περισσότερη ισχή εξου και μεγαλύτερη μέγιστη ισχύς. 

Στο κάτω κάτω της γραφής όλοι τα ίδια modem χρησιμοποιούν οπότε το ποσό αποδοτικό (σήμα / ακτινοβολία) είναι ένα κινητό έχει σχέση μόνο με τις κεραίες του. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτω από το ορατό φάσμα, στο οποίο εκπέμπουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, οι ακτινοβολίες είναι μη ιονίζουσες και τα φαινόμενα που προκαλούν, ακόμα και με υψηλή ενέργεια, είναι θερμικά.  Μόνο οι ιονίζουσες ακτινοβολίες (ακτίνες Χ, Β, Γ) που βρίσκονται ΠΑΝΩ από το ορατό φάσμα, μπορούν να επηρεάσουν την κυτταρική δομή.

Ενας λαμπτήρας πυράκτωσις 40W, σύμφωνα με την αρχή διατήρησης της ενέργειας, εκπέμπει το 10% της ενέργειας που καταναλώνει στο ορατό φάσμα,  ενώ το υπόλοιπο 90% το απλώνει ως θερμότητα σε χαμηλότερες συχνότητες, αρκετά υψηλότερες και κοντύτερες της ιονίζουσας, από αυτές ενός κινητού τηλεφώνου. Αν το κινητό λοιπόν προκαλούσε προβλήματα στο dna, τότε με ενα κοινό λαμπτήρα να φέγγει πάνω από τα κεφάλια μας, θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε από πέντε μάτια και αυτιά, με τα καρκινικά κύτταρα να ξεπροβάλουν από τα κεφάλια μας. Δεν το συζητάμε καν το να βγεί κάποιος στον ήλιο.

Θα ρωτήσει κάποιος: και γιατί η επιστημονική κοινότητα βάζει όρια?
Η σύγχρονη επιστήμη γνωρίζει πως δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι με την λογική και έχει πάψει να παίρνει θέση ακόμα και σε σημαντικότερα ζητήματα από αυτό, γνωρίζοντας πως είναι μάταιος κόπος. Ξέρει πως το μεγαλύτερο μέρος των πληθυσμών ζει στον κόσμο του και πως ότι και να τους πουν θα βλέπουν παντού συνωμοσίες. Βάζουν λοιπόν τα όρια για να ικανοποιούν τους ψεκασμένους έχοντας οι ίδιοι το κεφάλι τους ήσυχο.

Επεξ/σία από fotoalexandros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρά σε όλους κ καλή χρονιά. και με πολύ προσοχή σε οτιδήποτε εκπέμπει ακτινοβολία.Στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της ΕΕ το 84% των πολιτών (380 εκατοµ.) είναι συνδροµητές σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας,για την Ελλάδα αυτό µεταφράζεται σε περίπου 10.500.000 χρήστες σήµερα. Η χώρα µας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Ευρώπη των «25» µε 85 κινητά ανά 100 κατοίκους (το 2002), αφήνοντας πίσω της ώρες όπως η Γαλλία και η Γερµανία. Είναι ενδεικτικό ότι το 1998 υπήρχαν µόνο 20 κινητά ανά 100 κατοίκους στη χώρα µας. Ο µέσος όρος αριθµού κινητών στην Ευρώπη των «25» είναι 78 ανά 100 κατοίκους. Την πρώτη θέση καταλαµβάνει η Ιταλία (91) και ακολουθούν η Σουηδία (89), η Φινλανδία (87), το Λουξεµβούργο(86), και το Ηνωµένο Βασίλειο µε την Τσεχία(84)[2].

Σήµερα υπάρχουν πάνω από 1,3 δισεκατοµµύρια...................... χρήστες παγκοσµίως, και µπορεί κανείς να φανταστεί την ραγδαία αύξηση τους στο άµεσο µέλλον όταν τα ποσοστά τους στις πρώην ανατολικές χώρες και στις πολυπληθέστερες χώρες του πλανήτη Κίνα και Ινδία κυµαίνονται µόνο στο 20-30% του πληθυσµού τους[3]. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσµα την όλο και πιο µακροχρόνια έκθεση των χρηστών κινητού τηλεφώνου στην βλαπτική ακτινοβολία του, γεγονός που θα επιβεβαιώσει τις προειδοποιήσεις των επιστηµόνων για τις επιπτώσεις της στην υγεία των χρηστών. Αξίζει να σηµειωθεί ότι σήµερα υπάρχουν τουλάχιστον 15.000 επιστηµονικές εργασίες σχετικές µε τις βιολογικές επιπτώσεις των ηλεκτροµαγνητικών ακτινοβολιών από κινητά τηλέφωνα, κεραίες, πυλώνες µεταφοράς ρεύµατος, φούρνους µικροκυµάτων κ.α., και πολλές από αυτές είναι άκρως ανησυχητικές. Ο πρωτοπόρος στην έρευνα των επιπτώσεων της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων στην υγεία µας Leif lford, καθηγητής στο Lund University της Σουηδίας, επισηµαίνει το κολοσσιαίο σκάνδαλο των κινητών τηλεφώνων, βγάζοντας το ζοφερό συµπέρασµα ότι «η έκθεση [µας] στα µικροκύµατά [τους] είναι το µεγαλύτερο βιολογικό πείραµα στο οποίο έχει υποβληθεί ποτέ ο άνθρωπος», και ότι κινδυνεύει άµεσα «να πνιγεί σε µια θάλασσα µικροκυµάτων».τα συμπεράσματα δικά σας αδερφια. 👍

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, Snolly είπε

δε θυμάμαι την τελευταία φορά που μίλησα με το τηλέφωνο κολλημένο στο αυτί. πάντα με ακουστικά είμαι. άσε που το 90% των κλήσεων είναι voip πια από διάφορες υπηρεσίες τύπου whatsApp και Messenger.

Ακουστικά στα αφτιά και το τηλέφωνο στην μπροστινή τσέπη δίπλα στα @@

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samsung lg παντα ειχαν απο τα πιο χαμηλα sar. 0.29 W/kg (head)     0.36 W/kg (body)   εχει το κινητο μου απο το 2013 και κανενα θεμα σε πολυωρη χρηση χωρις ακουστικα οταν με αλλα που εχουν αρκετο sar σε πιανει πονοκεφαλος.

 

Tα iphone μια ζωη ειχαν το μεγαλυτερο sar και εκαιγαν τον εγκεφαλο και η xiaomi με το poco εκανε παρα πολυ καλη δουλεια μιας και ειναι dual sim και το sar του ειναι πολυ χαμηλο. Για το xz3 μπραβο που εχει το χαμηλοτερο. Αν ο κοσμος γνωριζε περισσοτερο για το sar δεν θα επερνε κινητο με πανω απο 0.70 κεφαλι/σωμα. Για τα pixel τι να πουμε περα απο τα πιο ασχημα τηλεφωνα παγκοσμιως καινε και τον εγκεφαλο περισσοτερο απο ολα τα αλλα. Μπραβο google.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2019 στις 3:41 ΜΜ, Retromaniac είπε

Τα iPhone εκτός από κορυφαία τιμή έρχονται και με κορυφαία ακτινοβολία.

Oτι πληρωνεις περνεις 😄

Στις 2/1/2019 στις 7:59 ΜΜ, pikosamd είπε

Καλα υπολογιστε και wifi bt 4g κλπ που δεν προσμετρωνται και βγαινουν πολυ παραπανω τα νουμερα... Οκ η ακτινοβολια ειναι υπερβολικα μικρης ισχυος για να σε επηρεασει αμεσσα αλλα το point ειναι να φυλαγεσε οσο περισοτερο μπορεις καθως η μακροχρονια εκθεση ακομη και σε μικρη ακτινοβολια σιγουρα κακο κανει ...

Αυτο που ο Ελληνας επινοει δικα του μετρα και σταθμα για να συγκρινει ποσο "καλο" ειναι ενα κινητο με ξεπερναει :(:(

και μιλας στο τηλεφωνο κ εχεις εκεινη την ωρα στο χερι που μιλας το wifi ενεργοποιημενο ... φαντασου...

παντα hands free παιδια κ ειδικα ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .

Επεξ/σία από akishellas1979
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...