Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ μερικά πράγματα, μιας και ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας έχει ΠΑΝΤΑ είσοδο με donation, δηλάδη μπορείς να μπεις και με 1 δολάριο. Αυτό το λέω για να υπολογίσετε αν σας συμφέρει να αγοράσετε κάποιο City Pass. Κάτι άλλο που θα πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε κάποιο Pass είναι να δείτε πού θέλετε να πάτε σίγουρα, να υπολογίσετε πόσο κάνει χωριστά χωρίς πάσο και μετά πόσο βγαίνει με το πάσο, γιατί πχ αν θέλετε να δείτε MET, Top of the Rock  ή Empire State (κατά τη γνώμη μου επιλέξτε top of the rock), μουσείο φυσικής ιστορίας και κάνα άγαγμα της ελευθερίας, τότε συμφέρει μάλλον να τα βγάλετε ξεχωριστά, γιατί στην τελική θα πληρώσετε παραπάνω και θα "ϋποχρεωθείτε" (μιας και τα έχετε πληρώσει) να πάτε σε πράγματα που δεν είχατε στο πρόγραμμά σας.

Η Νέα Υόρκη είναι ωραία πόλη να την περπατήσεις και είναι να κρίμα να κλειστείς σε πολλά μουσεία. Επίσης υπάρχει δωρεαν καραβάκι που σε περνάει δίπλα από το άγαλμα, αν δεν θέλετε να κατέβετε. Από φαγητά να δοκιμάσετε κάνα Shake n Shack, μικρό και πιθανώς λίγο ακριβό, αλλά καλό. Επίσης pizza slice με 1 δολάριο, και για λίγο καλύτερο slice στου Joe. Επίσης για γαμάτo αμερικάνικο BBQ, προτείνω το Dinosaur's BBQ.

Προτείνω και μια βολτίτσα κατά μήκος του Χάντσον που είναι πολύ ωραία, που είναι πεζόδρομος/ποδηλατόδρομος.

• Like 3
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, mikes prime είπε

Το οτι εχετε Citypass δεν σημαινει οτι εχετε και εισιτηριο. Απλα με το Citypass ειναι σαν αποδειξη.

@mikes prime oπότε το χρησιμοποιώ για να βγάλω το εισιτήριο;

Επεξ/σία από bill89
προσθήκη reference
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, bill89 είπε

@mikes prime oπότε το χρησιμοποιώ για να βγάλω το εισιτήριο;

Στο rockfeller, στη βολτα με το καραβακι που προσφερει ναι. Στα υπολοιπα απλα το δειχνεις και περνας!

Επεξ/σία από mikes prime
  • Like 1
Δημοσ.

Dallas BBQ... Time Square διπλα αν θελετε για junk food. Μεγαλες ποσοτητες λεμε..
Rockfeller, καραβακι, memorial, αεροπλανοφορο, μουσεια, bryant park, central park (με ποδηλατο) και εννοειται τρεξιμο/περπατημα κατα μηκος του χαντσον

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, να έχεις υπόψην ότι άμα θες βαλίτσες χωρίς χρέωση 20kg μου είπαν οτι μόνο η Turkish δεν χρεώνει ενώ οι άλλες εταιρίες τις χρεώνουν κανονικά. Να ξέρεις ότι όσο πιο κοντά στην times Square τόσο πιο ακριβά είναι τα ξενοδοχεία. 

Airbnb στο Manhattan επιτρέπεται μόνο με συγκατοίκηση. 

Ο Ιανουάριος είναι ο χειρότερος μήνας γιατι κάνει υπερβολικό κρύο και χιονοθυελλα. 

Το ταξί από το JFK είναι fix τιμή 63 δολάρια σύνολο θα πληρώσεις. 

Θα πάω και εγώ το 2020 συγκεκριμένα Ιανουάριο. Έχω ξαναπάει το 2017, μήνα Οκτώβριο. Αμα τυχόν θες να σου λύσω περεταιρω απορίες  στείλε μου pm. 

Επεξ/σία από A.D.
Συμπλήρωσα περισσότερα σχολια
Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά, εκτός θέματος, αλλά έχω ανατριχιάσει με τα σχόλια σας. Μακάρι να πάω και εγώ μια μέρα Νέα Υόρκη. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει πάει κανείς TX-Dallas-Houston-San Antonio etc ή είμαι από τους ελάχιστους?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gmts είπε

Έχει πάει κανείς TX-Dallas-Houston-San Antonio etc ή είμαι από τους ελάχιστους?

Austin, TX είχα μείνει για 1 μήνα το 2016 και γενικά τη γύρισα σαν πολιτεία και μετά μέσω αυτής Μεξικό. Νέα Υόρκη δεν είχα τη τύχη να πάω πάντως και με τις τιμές που βλέπω δε νομίζω κιόλας :P

Επεξ/σία από gronk
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, gronk said:

Austin, TX είχα μείνει για 1 μήνα το 2016 και γενικά τη γύρισα σαν πολιτεία και μετά μέσω αυτής Μεξικό. Νέα Υόρκη δεν είχα τη τύχη να πάω πάντως και με τις τιμές που βλέπω δε νομίζω κιόλας :P

Austin, ήταν το μόνο μέρος που θύμιζε κάπως Ελλαδα όσον αφορά κατηφόρες-ανηφόρες, ιδίως στα περίχωρα. Το είχα κάνει road-trip από Dallas to NY όπως και από Dallas to FL-Miami.

Έχω πάει 3 φορές συνολικά. Ωραίες εμπειρίες μέρη κλπ.

Αν και ως γνωστόν "Don't mess with TX". 

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, A.D. είπε

Επίσης, να έχεις υπόψην ότι άμα θες βαλίτσες χωρίς χρέωση 20kg μου είπαν οτι μόνο η Turkish δεν χρεώνει ενώ οι άλλες εταιρίες τις χρεώνουν κανονικά.

Δεν είναι η μόνη. Είναι και η AirSerbia. 2 x 23kg στην Economy.

Δημοσ.
Στις 20/5/2019 στις 5:38 ΜΜ, djuan1988 είπε

Και εγώ με Emirates είχα 2 δωρεάν, δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα τελευταία. 

Έκλεισα την προηγούμενη εβδομάδα, έχει ακόμα 2x23 δωρεάν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...