peter_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Με κοροιδευεις? Μπηκα 2-3 φορες κ ήταν οκ, δεν θυμαμαι φυσικα πότε, και δεν ειχε ανακοινωση τοτε, και να ειχε μπορει να μην την ειδα, οτι ανακοινωση βγαινει οπουδηποτε πρεπει να την διαβαζω; Ένα προσωποποιημένο μήνυμα δεν ήταν τοσο δυσκολο να μου στειλουν απο την watt & volt
christakos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, peter_p είπε Με κοροιδευεις? Μπηκα 2-3 φορες κ ήταν οκ, δεν θυμαμαι φυσικα πότε, και δεν ειχε ανακοινωση τοτε, και να ειχε μπορει να μην την ειδα, οτι ανακοινωση βγαινει οπουδηποτε πρεπει να την διαβαζω; Ένα προσωποποιημένο μήνυμα δεν ήταν τοσο δυσκολο να μου στειλουν απο την watt & volt Μέχρι 30 Νοέμβρη θα τιμολογηθείς βάσει του ΚΟΤ. Το Δεκέμβρη βάσει του κανονικού τιμολογίου. Τώρα αν ψάχνεις να βρεις δαίμονες ή κακούς, για τη μη ειδοποίηση, περαστικά. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από christakos07 2
peter_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Μέχρι 30 Νοέμβρη θα τιμολογηθείς βάσει του ΚΟΤ. Το Δεκέμβρη βάσει του κανονικού τιμολογίου. Τώρα αν ψάχνεις να βρεις δαίμονες ή κακούς, για τη μη ειδοποίηση, περαστικά. Και απο 6 Ιαν 19 παλι με κοινωνικου τιμολογιου? Λογικα. Κακως δεν συνταξα σωστα τον τιτλο θεματος και οι απαντησεις ειναι για το κοινωνικο τιμολογιο μονο, το ΜΕΓΆΛΟ προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ΔΕΝ μου στελνουν λογαριασμους απο την watt & volt απο τον Ιουν 2018 και συσσωρευονται πολλοι λογαριασμοι
chsam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, peter_p είπε Με κοροιδευεις? Μπηκα 2-3 φορες κ ήταν οκ, δεν θυμαμαι φυσικα πότε, και δεν ειχε ανακοινωση τοτε, και να ειχε μπορει να μην την ειδα, οτι ανακοινωση βγαινει οπουδηποτε πρεπει να την διαβαζω; Ένα προσωποποιημένο μήνυμα δεν ήταν τοσο δυσκολο να μου στειλουν απο την watt & volt Αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης μου, να σε κοροιδευω.....Το κακο ειναι οτι πολλοι βαριουνται τα πιο απλα κ τα περιμενουνε ολα ετοιμα.Δε θελει και ειδικες γνωσεις, λιγο ελαφρυ ψαξιμο στο ιντερνετ και ολα εκει ειναι.Οι αιτησεις του κοτ εγιναν ΜΕΤΑ την εναρξη των φορολογικων δηλωσεων (πως αλλιως θα ξερουν τα εισοδηματα σου;;;), οι οποιες περυσι ξεκινησαν 20/4/2018, οποτε οτι κ να εκανες πριν την 31η Ιουλιου που ξεκινησαν οι νεες αιτησεις για υπαγωγη στο κοτ, ειναι ακυρο. Επισης η ww δεν εχει καμια σχεση με το αν ακυρωθηκε ή οχι η αιτηση σου, αυτα ειναι δουλεια του συστηματος της ΗΔΙΚΑ.Η ww θελει τα λεφτα σου και την βολευει να μην εισαι κοτ. Και αφηνω ασχολιαστο το "οτι ανακοινωση βγαινει οπουδηποτε πρεπει να την διαβαζω;"...... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από chsam
Lacepo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, peter_p είπε Και απο 6 Ιαν 19 παλι με κοινωνικου τιμολογιου? Λογικα. Κακως δεν συνταξα σωστα τον τιτλο θεματος και οι απαντησεις ειναι για το κοινωνικο τιμολογιο μονο, το ΜΕΓΆΛΟ προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ΔΕΝ μου στελνουν λογαριασμους απο την watt & volt απο τον Ιουν 2018 και συσσωρευονται πολλοι λογαριασμοι Ρε φιλε ελεος, βλεπεις οτι σε κλανουν σαν πελατη και εσυ συνεχιζεις εκει να επιμενεις, αλλαξε εταιρεια δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις. Παντως στο συμβολαιο γραφει οτι στελνουν εναντι μηνιαιο η διμηνιαιο κατι τετοιο, παραβιαζουν το συμβολαιο. Επισης σαν εταιρεια εχει πολλες αρνητικες βαθμολογιες στο Ιντερνετ, τι αλλο θες δηλαδη; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Lacepo
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, peter_p είπε Με κοροιδευεις? Μπηκα 2-3 φορες κ ήταν οκ, δεν θυμαμαι φυσικα πότε, και δεν ειχε ανακοινωση τοτε, και να ειχε μπορει να μην την ειδα, οτι ανακοινωση βγαινει οπουδηποτε πρεπει να την διαβαζω; Ένα προσωποποιημένο μήνυμα δεν ήταν τοσο δυσκολο να μου στειλουν απο την watt & volt Φίλε το κράτος σου δίνει μία έξτρα παροχή που δεν δικαιούνται κάποιοι άλλοι ώστε να σε διευκολύνει γιατί βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με κάποιους όρους. Εάν εσύ δεν φροντίζεις να τηρείς τους όρους που σου ζητάει δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ. Όσο για τους ιδιωτικούς παρόχους ;;;;;;; Όχι δεν έχω κάτι με τη ΔΕΗ ούτε μέτοχος είμαι,ούτε κανένας συγγενής ή γνωστός δουλεύει εκεί,μπορεί να με πεις κολημένο, αλλά τη ΔΕΗ δεν την αλλάζω γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πάροχο όπως και αν λέγεται. 2
john_petrucci7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μετα σου φταιει η κυβερνηση για τα προβληματα σου και το ηδικα. Ολως ειπε και ο παππους απο πανω εχεις μια εξτρα παροχη που δεν εχω εγω λες και βγαζω ταααα λεφτα. Ξεστραβωσου και διαβασε. Στη δεη ευτυχως το 51% ειναι ακομα δημοσια και οτι εχει γινει μεχρι τωρα το εχω λυσει με τη δεη. Απο λαθος μετρηση μεχρι οτι αλλο θες. Τοσα χρονια φωναζουμε για τους εναλλακτικους παροχους αλλα εσεις εκει... 1
peter_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Πηρα την αποφαση, φευγω απο την watt &volt, ευχαριστω για το κραξιμο 😁
k_w_t Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 8:32 ΜΜ, greengr21 είπε https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/432327/anoixe-h-efarmogh-gia-to-koinwniko-timologio-deh Επρεπε να εκανες νεα αιτηση φιλε το φθινοπωρο για το κοινωνικο τιμολογιο ξανα υποχρεωτικα ειχες δεν ειχες παλια κοινωνικο τιμολογιο...εκανες ξανα αιτηση? Γιατι παλι το φθινοπωρο ? Αφου γραφει καθαρα στους λογαριασμους οτι αιτηση γινετε μετα το κλεισιμο των φορολογικων δηλωσεων... Στις 8/1/2019 στις 9:00 ΜΜ, peter_p είπε Και απο 6 Ιαν 19 παλι με κοινωνικου τιμολογιου? Λογικα. Κακως δεν συνταξα σωστα τον τιτλο θεματος και οι απαντησεις ειναι για το κοινωνικο τιμολογιο μονο, το ΜΕΓΆΛΟ προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ΔΕΝ μου στελνουν λογαριασμους απο την watt & volt απο τον Ιουν 2018 και συσσωρευονται πολλοι λογαριασμοι To ιδιο παθαμε και στην ΔΕΗ περσυ.. Εκτακτο εστειλε η ΔΕΗ μετα απο 8 μηνες
fortounis-7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Απαράδεκτη εταιρεία χρεώνουν κάθε χρόνο 59ευρω ετήσια συνδρομή χωρίς ενημέρωση και όταν φύγεις ο τελευταίος λογαριασμός είναι διπλός
tsioulak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εμ, δεν σε αρεσε η ΔΕΗ, ηθελες "εναλλκτικο" παροχο, ηθελες "ιδιωτικη προτωβουλια".
Alessionew Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, fortounis-7 είπε Απαράδεκτη εταιρεία χρεώνουν κάθε χρόνο 59ευρω ετήσια συνδρομή χωρίς ενημέρωση και όταν φύγεις ο τελευταίος λογαριασμός είναι διπλός Τη σιχαίνομαι σαν εταιρεία αλλά το αναφέρει ότι το προνομιακό της προγραμμα έχει προνομιακή συνδρομή. Ουσιαστικά αντί για μηνιαίο πάγιο τα χρεώνει όλα στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα