Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Όσοι είστε νονοί, σας έχει ζητηθεί να προσκομίσετε δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης από τον παπά? Πρόκειται να βαφτίσω το καλοκαίρι και είναι η πρώτη φορά που ακούω να ζητάνε τέτοιο χαρτί.
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Όσοι είστε νονοί, σας έχει ζητηθεί να προσκομίσετε δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης από τον παπά? Πρόκειται να βαφτίσω το καλοκαίρι και είναι η πρώτη φορά που ακούω να ζητάνε τέτοιο χαρτί. Ναι..Επισης αν εισαι παντρεμενη, δεν πρεπει να εισαι μονο με πολιτικο γαμο.. Θα σε ρωτησει κ σε ποια εκκλησια βαφτιστηκες.. Εμεις συμπληρωσαμε μια υπευθυνη δηλωση.. Ολα αυτα θεωρητικα βεβαια, γιατι σε καθε εκκλησια τα κανουν κ αλλιως!
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ναι..Επισης αν εισαι παντρεμενη, δεν πρεπει να εισαι μονο με πολιτικο γαμο.. Θα σε ρωτησει κ σε ποια εκκλησια βαφτιστηκες.. Εμεις συμπληρωσαμε μια υπευθυνη δηλωση.. Ολα αυτα θεωρητικα βεβαια, γιατι σε καθε εκκλησια τα κανουν κ αλλιως! Ευχαριστω για την απαντηση. Ανυπαντρη ειμαι, αλλα δεν ξερω, μου φανηκε λιγο κουλο το να ζητανε τετοιο χαρτι. Γραφειοκρατια και σε αυτο
*nenya* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ειχα βαφτισει πριν καμιά δεκαριά χρονια σε μικρη επαρχιακη πολη. Δεν μου ζητησε τετοιο χαρτι ο παππας..
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Ανυπαντρη ειμαι, αλλα δεν ξερω, μου φανηκε λιγο κουλο το να ζητανε τετοιο χαρτι. Γραφειοκρατια και σε αυτο Τους γονεις να ρωτησεις το τι χαρτι μαζευουνε για γαμο, βαφτιση.. Πριν κ μετα.. Ελλαδα!
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τους γονεις να ρωτησεις το τι χαρτι μαζευουνε για γαμο, βαφτιση.. Πριν κ μετα.. Ελλαδα! Μιλησα μαζι τους σημερα. Εγω μενω Αγγλια, εκεινοι Γερμανια. Τα σογια Γερμανια. Οποτε λεγαμε να γινει η βαφτιση Γερμανια σε ελληνικη εκκλησια, ολα κομπλε. Και "ξαφνικα" θυμηθηκε ο κυριος πως εχει κανει ταμμα στη Μυτιληνη, και μου το ξεφουρνισαν σημερα, κι η ταλαιπωρια μεγαλη. Αυτο που τους ρωτησε ο παπας ειναι αν εχω βαφτιστει κ ζητησε αυτο το χαρτι. Τι αλλα χαρτια δηλαδη να ζητησει μετα τη βαφτιση?! Οσο για τα ρουχα που θα βαλω, σκεφτομουν φορεμα αναγκαστικα μακρυμανικο, υπαρχει περιπτωση να διαφωνησει ή δεν του πεφτει λογος? Γιατι ηδη φαινεται λιγο περιεργος.
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, Πανος999 said: δεν πρεπει να εισαι μονο με πολιτικο γαμο Αν είσαι με πολιτικό γάμο δεν μπορείς να βαφτίσεις; 4 minutes ago, Iris_89 said: υπαρχει περιπτωση να διαφωνησει ή δεν του πεφτει λογος Αν έχεις πέσει σε ιδιότροπο, μπορεί και να έλεγε κάτι, αλλά προφανώς και δεν του πέφτει λόγος Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Kostasspil
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν μπορείς γιατί δεν τα πήραν τότε που παντρεύτηκες. Χώρια πως κουβαλάς τρλλη αμαρτία πάνω σου. Ενώ αν είχες παντρευτεί σε εκκλησία, θα έπαιρνες συγχωροχάρτι και όλα κομπλέ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από agamoi-thytai 5
Πανος999 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Μιλησα μαζι τους σημερα. Εγω μενω Αγγλια, εκεινοι Γερμανια. Τα σογια Γερμανια. Οποτε λεγαμε να γινει η βαφτιση Γερμανια σε ελληνικη εκκλησια, ολα κομπλε. Και "ξαφνικα" θυμηθηκε ο κυριος πως εχει κανει ταμμα στη Μυτιληνη, και μου το ξεφουρνισαν σημερα, κι η ταλαιπωρια μεγαλη. Αυτο που τους ρωτησε ο παπας ειναι αν εχω βαφτιστει κ ζητησε αυτο το χαρτι. Τι αλλα χαρτια δηλαδη να ζητησει μετα τη βαφτιση?! Οσο για τα ρουχα που θα βαλω, σκεφτομουν φορεμα αναγκαστικα μακρυμανικο, υπαρχει περιπτωση να διαφωνησει ή δεν του πεφτει λογος? Γιατι ηδη φαινεται λιγο περιεργος. Εσενα τίποτα αλλα χαρτια.. Οσο για το ντυσιμο... Ειπαμε!!
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Και απ οτι μου ειπαν, αν το παιδι εχει 2 νονους (συνηθως ζευγαρι), θα πρεπει ειτε να ειναι παντρεμενοι με θρησκευτικο, αν σε σχεση θα πρεπει να το κρυψουν. Τι μαλακιες ειναι αυτες ημαρτον. Οσο για το ντυσιμο, δε φτανει που θα βαλω μακρυμανικο κ θα σκαω, αλλα εχε χαρη. Μην ακουσω καμια βλακεια ελπιζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, Iris_89 said: πρώτη φορά που ακούω να ζητάνε τέτοιο χαρτί Yeah είναι ανάλογα πόσο hardcore είναι ο παπάς που θα πέσεις. Σε μένα ζήτησαν χαρτί από την εκκλησία που βαφτίστηκα. Όταν πήγα να τα ζητήσω ο άλλος παπάς γέλαγε, φαντάσου... Πάλι καλά να λέμε που δεν ζητάνε να "αποδείξουμε" ότι πηγαίνουμε συχνά εκκλησία κτλπ κτλπ.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
tsioulak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Οσο το φορεμα ειναι σεμνο δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Yeah είναι ανάλογα πόσο hardcore είναι ο παπάς που θα πέσεις. Σε μένα ζήτησαν χαρτί από την εκκλησία που βαφτίστηκα. Όταν πήγα να τα ζητήσω ο άλλος παπάς γέλαγε, φαντάσου... Πάλι καλά να λέμε που δεν ζητάνε να "αποδείξουμε" ότι πηγαίνουμε συχνά εκκλησία κτλπ κτλπ.. Ελπιζω να μη μου ζητησει χαρτι βαφτισεως, γιατι βαφτιστηκα στη Ροδο! 3 λεπτά πριν, tsioulak είπε Οσο το φορεμα ειναι σεμνο δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Σεμνο αρκετα θα ειναι εννοειται, το λεω γιατι εχω τατουαζ στα χερια, κι ο παπας φαινεται psycho οποτε αναγκαστικα μακρυμανικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Just now, Iris_89 said: Ελπιζω να μη μου ζητησει χαρτι βαφτισεως, γιατι βαφτιστηκα στη Ροδο! Θα το έχουν πει στους γονείς όταν "εκλεισαν" ημερομηνία για την βάφτιση για να σας ενημερώσουν. Αν δεν σου είπαν κάτι ήδη, τότε δεν το ζήτησαν... 3 minutes ago, Iris_89 said: Σεμνο αρκετα θα ειναι εννοειται, το λεω γιατι εχω τατουαζ στα χερια, κι ο παπας φαινεται psycho οποτε αναγκαστικα μακρυμανικο Δεν θα σηκώσεις μανίκια κατά την διάρκεια της βάφτισης? Εγγυημένο λάδωμα... 😛 2
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Θα το έχουν πει στους γονείς όταν "εκλεισαν" ημερομηνία για την βάφτιση για να σας ενημερώσουν. Αν δεν σου είπαν κάτι ήδη, τότε δεν το ζήτησαν... Δεν εχουν κλεισει ακομα ημερομηνια, λενε για τελευταιο σκ του Ιουνη, περιμεναν απο μενα απαντηση για το ποτε, να κανονισω αδεια κτλ. Τους ζητησα να ρωτησουν τον παπα τι χαρτουρα χρειαζεται, μη βρεθω προ εκπληξεως
Προτεινόμενες αναρτήσεις